Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Top 10 melodii triste! dar triste(fara ring my bells si vama-epilog)
De unde pot sa imi iau pets la wow?(alliance-lvl 80-human-warrior) va rog spuneti-mi
Vreau sa imi schimb numele la hi5.Pana acum am avut nume facute de mine insa vreau sa aud si sugestiile voastre. Dau fundita celui mai frumos nume.
http://justinbieberexposed.info/skip.html Duceţi săgeata pe imagine ca să vedeţi clar! Credeţi că e fake? P. S. Imi place Bieber :)) Dar staţi voi cei care sunteţi împotrivă ...Nu aveţi? (mai mult)
as vrea sa stiu si eu niste programe de lipit poze(adica 2 sau chiar mai multe)...deci va rog din suflet souneti-mi daca stiti, multumesc.
Va plac videoclipurile celor de la THE KEY OF AWESOME? http://www.youtube.com/show/keyofawesome?s=1 Numiti preferatele, mie mi se par geniale, toate.
Imi amintesc de o melodie era ceva de genu :cheam-o si pe sora ta cine imi spune cine o canta si cum se numeste melodia?
Sal, cine imi spune si mie niste nume de jocuri gen freedom fighters sau desert storm? DAU PREMIU pentru cel mai tare.
E adevarat ca Lucia, mama Alejandrei din Saracii Tinerii Bogatii va muri? Daca da, cum va muri?:D
Buna' As avea si eu nevoie de niste statusuri despre copilarie. Mesy mult.
Cine imi poate spune si mie toti pasii pe care sa-i urmez ca sa`mi fac profil cu poza mea?;;). Fundoi!;;)
Daca ai avea 500.000.000 de euro ce ai face cu ei?
As vrea sa-mi dati si mie niste nume de hi5 da mai originale(numele meu e carmen):d pentru cel mai bun
Care este cel mai vechi lucru din lume?
Buna :* Spune. ti, este posibil ca doi frati sa se casatoreasca cu doua surori? Chiar daca provin din familii diferite :-? Multumesc :*
Cum iti dai seama ca un baiat te place?
Vreau sa-mi creez un dans imi dati linkuri cu diferite miscari? Cam vreo 5 linkuri?
Hi! :). Aveti un vers sa imi continuati si mie text-ul acesta? :) " Nu mai sunt acea fata, m-am schimbat! Acum nu ma intereseaza ce spun altii! Am invatat sa cred in mine si sa spun ce ma doare..." :).? (mai mult)
Vi s-a intamplat vreodata sa fiti tristi, foarte tristi, si sa simtiti, la propriu, ca va doare inima?
Hey! Stiti cand se vor da iar pe Disney Chanel filmele: Camp Rock 2 & Intalnire cu un star? Funda!
Heyy! Stie cineva vreun site/program prin care sa scriu cu majuscule, dar sa fie de dimensiunea scrisului mic...gen: ßяυηєттє [cum sunt : t-urile] Funda!;;)
Hey! :*:*:* Vreau si eu niste statusuri mai "crazy":> Se poate?;;) Fundoi!;;)
Vreau si eu ca atunci cand joc webkinz sa pot sa am parte de toate beneficiile pe care webkinz le ofera, nu sa am acces restrictionat in unele zone.de aceea va rog daca sunteti draguti si binevoitori sa...? (mai mult)
Heyyy`...cine stie cum se numeste programul acesta de modificat poze ca si aici?:DFUnda!:D http://www.targovetul.info/2008/11/program-de-modificat-poze-download.html
Buna' Cati dintre voi va mai uitati la desene? unii se uita insa le e teama sa recunoasca... oare de ce? Mie imi pare foarte rau ca nu se mai difuzeaza desenele care au fost mai demult.
Salut eu stau cu cineva dar am un presentiment ca ma minte l-am intrebat de atatea ori si nu mi-a zis nimic, el crede ca eu il insel.cred ca pun capat relatiei noastre.sunteti de acord? stam de max.4-5...? (mai mult)
Buna' Voi cite jurnale ati avut pina la moment si la ce virsta l-ati avut pentru prima data.
Hey copii:* Stiti niste texte/status-uri pentru... o persoana schimbata :)). Gen " Nu mai sunt ce-am fost, m-am schimbat ". Intelegeti voi! :). Aaa... da si funda;)
Lady popular problemm hey sunt la nivelul 2 kk si imi cere la scopuri sa iau slujba de brutar dar cand sa o iau imi scrie sa iau premiu dar am luat sh acum numai mere ma ajuutati? plsz
Cine se joaca GoodGame Farmer? http://www.jucati.ro/jocuri/Goodgame+Farmer Cum fac rost de Gold?
Stie cineva un program un pot crea videoclipuri din poze? Da sa nu fie windows movie maker ca asta-l stiu. Altu-l (cu link de unde sa-l downloadez :D ) daca se poate! Daca nu doar numele! Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Cum modifica poza aici http://www.youtube.com/watch?v=d6reGdqdxCE&feature=related cu ce program fundita
Voi ce varsta psihologica aveti? Eu am 36. http://www.portalroman.com/teste-psihologice/det.php?view=56
Care din umatoarele subtiaza corpul? Tae-bo Aerobic Pillates
Ce inseamna DND ?
Am o intrebare : De obicei se ia foarte des curentul pe aici ca se lucreaza si ma plictisesc foarte repede voi ce ati face in locul meu? :D adica sa nu mai va plictisiti;))
Cum se numeste melodia care se aude pe fundal cand arata la Disney Channel, cand arata desenele care vor fi vara aceasta Sambata si Duminica la orele 12 si 19? Dau Fundita
Vreau sa cumpar nintendom stiti pe cineva care vinde cu transport asigurat dar ieftin?
Dati'mi va rog, key'le pentru Corel VideoStudio 12 :) [nu vreau raspunsuri de genu' "asta e ilegal", sau "nu stiu...nu le am"]
M-a intepat o insecta mica si neagra.Si mi-e frica sa nu fie ceva! Se poate intamplat ceva?
Ce ziceti de videoclipul melodiei This time for Africa? dar melodia? Mie imi place e super. ( http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 )
Ce faci daca esti nascut pe 29 februarie? (in an bisect)Cum iti serbezi ziua daca nu e an bisect? :-/
Care este masina voastra preferata?
De ce cand pleaca ai mei sau ceva rude apropiate cu masina si eu nu plec cu ei, ma stresez sa nu pateasca ei ceva? nu pot scapa de stres pana nu ii sun si ii aud ca au ajuns cu bine.cum sa fac? va multumesc...? (mai mult)
Cum pun subtitrarea in windows 7 in windows media player?
[:)] buna! Cine imi poate spune niste site-uri de modificat poze online?[:o3] dau fundita! doar pentru raspunsul rapid si de folos!
Daca iti faci cont pe LADY POPULAR te costa ceva? funda...
Imi doresc sa imi infintez un blog insa nu stiu ce nume sa-i pun. Vreo sugestie?
Ce vedeti voi la lady gaga? eu sincer cred ca este o nebuna care nu are ce face. cu totii ati innebunit dupa noua ei melodie alejandro sau cum se cheama. de ce? alta muzica nu puteti asculta? vas recomanda...? (mai mult)
Sa presupunem ca aveti o suma de 1000 de euro si ati avea datorii foarte mari la banca.Si ati avea 2 si numai 2 optiuni : a) sa platiti cu acei bani o parte din datoriile la banca b) sa mergeti cu acei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
homosapiens întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!