Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Cum imi pun imagine la cintul TPU? dau funda la unul dintre primele 5 raspunsuri. asa ca grabestete.
am un abonament (la cosmote) pe 2 ani, nu au trecut cei doi ani contractuali! Pot sa imi schimb doar numarul de telefon si sa am tot acel abonament? pls raspuns...
Cu cine tineti la Campionatul Mondial? Eu cu Olanda si Spania.
La ce ora este indicat sa ne culcam seara? Dar de dimineata la ce ora ar trebui sa ne sculam?
Cand e reluare emisiunea de pe prima tv "Intalnire pe intuneric"? funda:-x
Am sanse sa intru la Liceul Pedagogic din Galati la un profil la care ultima medie a fost 8, 86 daca eu am media de admitere 8, 69 :-s? Cam cate sanse am? Multumesc pentru raspunsuri.
Help mee plz :x stiti cumva vreun program de afalt parolele la xat :> dau fundita :>:> Ajutorr :-s Sau daca stiti cum se afla ziceti. mi plz :) raman datoare :>
A fost cineva la hotel majestic(apartament)? cum este? am vazut ca au si sala de gimnastica aceea este gratuita sau cu plata?
Ok, să încep : Dacă un băiat se tot leagă de tine, îi spune mamei lui că eşti simpatică, se uită destul de mult la tine, îţi trage cu ochiul, când e cu prietena lui parcă nu mai...? (mai mult)
am achizitionat recent telefonul lg kp500 si mi-am pus internet pe el. Cand sun la cosmote imi spun ca internetul merge, dar la telefon scrie conectare esuata. Ce sa fac?
Cum se numea jocul in care erau 2 vecini si unul ii facea farse celuilalt? stiu ca a mai fost zilele trecute intrebarea dar n`am urmarit`o :( Mersi de raspuns. fundita :)
E grasă Demi Lovato sau nu? http://bravonet.ro/blog/demi-lovato-in-bikini-la-plaja/2010/06/21/
Cum pot sa sterg o intrebare dupa TPU?
De ce nu pot trimite si eu mesaje aici pe TPU? Va rog ajutati-ma
Cine stie de ce sunt uneori norii rosii? Adica aproape in fiecare seara, pe la 9 jumate, 10 vad nori rosii. Nu este de la apus, pentru ca soarele deja nu mai este pe cer. Dau fundita pentru cel mai bun...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati pentru a invata, exersa cat mai bine (pe intelesul tuturor) PhP-ul? Daca se poate da si un link ar fi super! As vrea sa fac un site dinamic si as vrea sa imi spuneti de ce "unelte"...? (mai mult)
Cum pot sa bag codu sa imi dea gems la ourworld?
Unde gasesc episodoadele 71 (Faceţi loc/ Breakaway), 72 (Regină pentru o zi/ Queen for a Day) si 73 (Hoţul de bijuterii/ The Jewel Thief) din H2O? Va rog, e urgent:) Fundita; ) Multumesc:*...? (mai mult)
Ce jocuri super tari stiti pentru fete? Pentru cele mai bune, funda!
Cate zile sunt de la 28 iunie 2010 pana la 16 iulie 2010? dar cate saptamani sunt? ( Fara jigniri!) Dau funda! :D:D :p :)
Puteti sa ma ajutati si pe mine: In FarmVille am vazut la cativa vecini manji si vitei.Cum pot face si eu rost de acesti pui de animale?
Sunt rare momentele cand reusim sa ne desprindem complet de orice grija, de oricare idee sau gand.Pe voi ce va ajuta, o melodie anume, vreo carte buna? Si daca da, care sunt acestea? Voi cum reusiti...? (mai mult)
Pt. numele ALBERT (verishorul meu) ce prescurtare (din 3 lit) gasiti? Fundita pentru cea mai frumoasa prescurtare.:X
NazZzismul e religie?!?
Imi ziceti si mie plz locurile de la eurovision? stiu ca pe locul 1.Germania 2. Turcia 3.Romania. 13.Franta, si restul nu le mai stiu :(
In filmul "Remember Me", pana la urma dc se sinucide Tyler? Ca sunt confuza.
Hey! :D A trecut si Eurovision 2010, felicitari Paulei si lui Ovi pentru locul 3. Intrebarea mea este: Cine ati vrea sa reprezinte Romania la Eurovision 2011? Si de ce? :)
Vreau sa plec in grecia sau turcia. Imi puteti recomanda un hotel frumos si la un pret acceptabil? Ms :*
Imi spune-ti si mie va rog cand e preselectie in iasi la dansez pentru tine...sau daca va fi in iasi preselectie...va rog
Care este id-ul vostru? Vreau sa-mi fac foarte multi prieteni!:x:d
Si mi-a venit ideea citind intrebare lui " Yonutzx(Caut sa-mi fac prietenii oare merge pe acest site?:) )" Intrebarea este urmatoarea: Aveti prieteni virtuali, pe care ii cunoasteti de mult timp dar...? (mai mult)
Ce te-ar tenta sa faci, desi n-ai avea voie?
Se pot raporta raspunsurile in care se cere fundita? Acei useri nu mai sunt aici pentru a ajuta ci pentru a colectiona fundite. Partea proasta e ca majoritatea raspund doar ca sa se afle in treaba.
Vreau un raspuns rapid.maine as vrea sa ma angajez la mc chicken si as vrea sa stiu daca aveti idee cat este salariul ca ajutor de bucatar.ink nu am intrebat si as vrea sa stiu mersi frumos pup:x
Stiti vreun tratament pentru puncte negre va rog frumos!
Cui ii place cartofii prajitii si de ce?
Unde se duc mustele iarna?
Ce inseamna acel Rank?
Vreau si eu o fundita.am raspuns la atatea intrebari am crezzut ca primesc si eu o fundita.Toti aveti 1-2 sau mai multe de ce nu imi dati si mie va rog :(( Va rog din suflet vreau si eu o fundita:(( va...? (mai mult)
Este mai bun un Samsung Corby Txt sau cu Touch Screen? Voi ce credeti?
Imi poate spune cineva cum pot sa fluier?
Cate zile sunt de la 28 iunie 2010 pana la 16 iunie 2010? dar cate saptamani sunt? ( Fara jigniri!) Dau funda! :) :D:D
Cat costa un bilet de elev cu reducere cu carnetul de elev la clasa 2 cu trenul 1641 de la Bucuresti Nord-Dej Calatori? :D:D Dau funda...:)
Ce intamplarii hazlii raw de tot ati fk in copilarie?:) Cele maai tari si care ma fk sa rad mult primes fOoOoNDTIZA:X
Cat costa un bilet de tren de elev? Dau funda...:D
Care sunt parfumurile voastre preferate barbatesti? Care ar fi in top 3?
am un LG Shine dar nu stiu cum sa pun muzica, poze de pe calculator pe telefon, sau invers.[am cablu USB]:d daca il bag in calc. si telefon nu se intampla nimic:( ajutati.ma va rog.
pentru fanii nora pentru mama 4, ce parere aveti despre concurs, care este concurentul vostru preferat? Cine credeti ca va cistiga sau cine ati dori voi sa cistige? Si. aveti id-urile concurentilor?(oricare...? (mai mult)
La mine nu se vede orasul in lady popular, dc? fundita
Ce telefon aveti? Eu am LG GT405. L-am incarcat ultima data duminica, am umblat f mult pe el, si totusi bateria este plina, nu s-a descarcat nici macar o liniuta... Tin sa precizez ca nu l-am tinut 12? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!