Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Am observat ceva ciudat. De exemplu atunci cand imi imaginez, sau ma prefac ca, sa zicem m-am lovit la mana tare, incepe sa ma doara in locul respectiv. Daca imi imaginez ca ma impusca cineva in picior...? (mai mult)
Stiti cumva pentru ce este site-ul neogen.ro?
Sunt Diana sora zuzulinei :D.Imi mai puteti spune si mie niste jocuri Multiplayer?:D -~-FunDa-~-:D
Ptr baieti: Cum ar trebui sa arate femeia ideala? Fundaaa!
Obisnuiti sa mergeti la biblioteca? Ce gen de carti cititi de obicei?
Care este cel mai mare vis al vostru?
Ce id sa imi fac? o ideee
Care stiti cum imi pot da comanda de anumite produse pe Lockerz? trebuie sa astept Redeem? si cand este redeem nu mai sunt preodusele pe care le vreau:(
Buna! exista programe de modificat defectele unei poze? [de ex. daca ai cosuri sa le poti sterge, daca ai cearcane se le poti sterge etc si etc]?
Imi puteti da un link cu jocul Elf Bowling:Hawaiian Vacation? Va rog frumos
Cand scrii un mesaj unei persoane (user TPU.ro) si nu raspunde la mesaj, ce parere aveti despre persoana respectiva?
Vreau sa ma uit la niste interviuri cu vedete pe youtube, dar problema e ca eu nu stiu engleza prea bine deci nu inteleg despre ce se vorbeste in acele interviuri. Exista ceva pentru traducerea videoclipurilor?...? (mai mult)
Buna! mi-am dat seama ca nu am voie sa va intreb ce parere aveti deespre hi5'ul meu cu site'ul corect asa ca uitati'l pe ala gresit doar mai adaugati doua // dupa http: http:dydydydyutza.hi5.com...? (mai mult)
Va place melodia Rihanna-Rude boy? Mie mult!
Cand cineva scrie un mesaj pe TPU.ro cuiva, de ce persoana respectiva nu raspunde la mesaj?
Era mai demult un desen cu o fata pe fox kids care avea diamante si le punea intr-o oglinda, ea avea unul roz, si la sfarsit arata cate un truc. uitati si o imagine.imi puteti spune va rog cum se chema? http://en.kingofsat.net/jpg/foxkids-nordic.jpg...? (mai mult)
puteti sa-mi spuneti felicitari de ziua de nastere in engleza...va rog
Am pus o intrebare ieri care era legata de organizatiile de tip "mafiot" si faceam referire ce parere au oamenii despre sistem in sine, disciplina, ajutor reciproc, sprijin etc., iar administratorii...? (mai mult)
Care este cel mai lung cuvant pe care il stiti? Dau fundita
Am o intrebare :Daca esti expert TPU ce poti sa faci Adica ma refer cu atatea funda Se intampla ceva sau ce?
Am mai multe adrese de e-mail pe care le folosesc si as avea nevoie de un program care sa ma anunte cand primesc e-mail pe oricare dintre adrese, ca sa nu tot intru in cont sa vad daca nu am ceva...? (mai mult)
Hi! as vrea sa va interb ceva, sa ai percing in nas e bine, afecteaza ceva? puteti sa-mi spuneti ce e bine si ce e rau in ati pune cercel in nas.ca vreau cred sa-mi pun, thX
as vrea un id nou si nu stiu ce fel de nume sa-mi pun.ma cheama nina...idei sunt, va rog, funditSa
as vrea sa stiu care este melodia voastra preferata, ca sa stiu si eu niste cintece care nu le stiu...
Care sunt cele mai multe vietuitoare de pe planeta? Animalele, pasarile, insectele sau pestii>?
De exemplu am melodia acesta http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4. Eu vreau sa o fac lyrics. Ce programe tari stiti de facut melodii lyrics.Ca vreau sa fac lyrics melodia http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4....? (mai mult)
Cum credeti ca va arata Romania peste 10 ani?
Ce parerea aveti de organizatiile de tip "mafiot"? Ma refer la cele autentice nu la copiile jalnice ale clanurile autohtone.In alta ordine de idei ce parere aveti despre o organizatie care sa te faca sa...? (mai mult)
Cine are samsung corby? Va rog sa imi spuneti si mie cum functioneaza si ce avantaje si dezavantaje aree.
Buna! Azi mi-am facut un blog, dar nu stiu pentru ce este un blog:D! As vrea sa stiu ce se scrie, ce se face in ecest blog! Dau fundita celui mai explicit!
Miam uitat parola de la yahoo messanger s au cred ca cineva mi-a schimbat-o :-? Am steam si era verified pe acest email. nu stiti cum as putea recupera parola de la mess sau sa schimb email-ul la...? (mai mult)
Cum fac credit pe IMVU? ( in afara de verificare e-mail. play with your pet. my yearbook...)
Problema morală: De unde vine răutatea umană?
Ce parere aveti despre crestinism, iudaism, islamism, hinduism, budhism si ateism?
Se fac cursuri de dans in timpul verii in Constanta? Daca da, unde?
Cine imi da un site unde arata toate taberele din tara pentru anul acesta pe timp de vara (desigur )?:)daw fundita
Cum se baga codurile la SIMS 3 :Dadica pur si simplu scriu "motherlode"si imi da bani sau cum :DFundita :X
Se fac cursuri de Autocad in Constanta? Daca da, unde e?
De ce nu dormiti la ora asta?:))
Cine are sa-mi vanda. inelul livia de la avon:X:X? cea mai mica marime va rogg
Stie cineva cand se termina filmul: A ta pentru totdeauna?
Aveti niste statusuri mai noi? Dar sa nu fie din`acelea de sufereala:-@... Dau FUNDOI la cele mai frumos!; x
Va rog ajutati-ma! Vreau sa aflu cum se numeste melodia aceea si de cine e cantata de la publicitatea cu coca cola (aceea cu sportul si fotbalistii care danseaza)?
Cate albume a avut rihanna? Si cum se cheama?
Cum transfer cu ajutorul bluetoothului muzică din pc pe telefon? Bluetooth Blue Soleil, aş vrea o explicaţie, un tutorial, ceva, orice.Mulţumesc.
Salut, este drept că dacă îmi procur scooter, este gata moartea? De ce toţi aşa vorbesc? Văd alţi prieteni chiar şi mai mici, se priblămă cu scooterul fără nici o teamă, şi părinţii...? (mai mult)
Cam cat ar fi o pereche de role originale? Nu profesionale, role normale, care sa nu faca zgomot cand mergi.
Chiar nu e nimeni pe aici care sa-mi spuna mai multe despre placa de par GHD MK4? Sa o foloseasca si sa-mi spuna si mie cum e? Am vazut ca st bine privite si cele de la Remington. Voi ce model folositi,...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga in seara astaa la fotbal :>?
Sal m-am apucat de metin2 ro si sunt lv 18+ si am vazut 5 razboinici de lvl 26 cavaleresc...se deceau langa amazoane du le atingeau si amazoanele mureu si luau tot dupa jos... ce hack foloseau spuneti-mi? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a