Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna YouTube? funda:x
Am ajuns sa port ochelari de 7 ani iar acum nu mai am nevoie de ei.Numai ca am o singura problema cand nu port ochelari arat ca naiba fara ei adica fiziologia fetei s-a obisnuit cu ei nu as putea cumva...? (mai mult)
Nu e mai cool sa mergi toamna la mare(sau primavara)?
Ce reprezintă un status în cadrul rețelelor de socializare și care este rolul lui?
Stiti cumva daca a apurut numarul din Iunie al revistei Popcorn? daca nu a apurut sa imi ziceti cand apare
Se poate tunde un catel de rasa bichon inainte de a implini un an?
Stiti site-uri unde pot gasi blugi pana rupti/taiati sau blugi pana diferite culori ( in special rosu ) ...ast rasp.
vreau sa fac sirop din muguri de brad, si as vrea sa ma ajute cineva cu un raspuns cat se lasa sa fiarba sucul obtinut? as vrea sa primesc un raspuns cat mai repede multumesc pentru intelegere? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste intrebari pentru un interviu de angajare. Imi trebuie pentru la scoala;)Am cautat pe net dar ni s-au parut putin "deplasate"... dau fundita:D multumesc
Cum se poate intinde parul fara placa?:x dau fundita!; x
Vreau si eu niste jocui.de ex. x si 0, mana. da nu aste ca pe astea le stiu. vreau ceva de genu.:puneti o dorinta. dupe ia un pix si o foaie.si scrie nr de la 1 la 11 in coloana.1)in dreptul nr 1 si 2...? (mai mult)
Pacienta, inteligenta sau ambele in egala masura? Ce perspectiva aveti, care dintre aceste caracteristici este primordiala? Argumentati.
Ce intelegeti voi prin cuvantul FRUMOS? Cele mai frumoase raspunsuri dau inteligent. Si raspunsul care m-a impresionat dau funda!
Care a fost ce-a mai importanta zi din viata voastra! Fundita si restul inteligent;)
Deci credeti baieti, cine va in finala CM 2010 si cine va cistiga?
Ma consider om fiindca...[vreau sa vad ce ziceti]
De ce majoritatea parintilor si bunicilor pretind ca daca copilul este mic are dreptul la orice si pentru el nu este interzis nimic.Am observat astfel de cazuri chiar si la cunoscuti de-ai mei.De obicei...? (mai mult)
Spuneti. mi si mie niste statusuri faine!:X va rog! dau fundita.:D
Cine are sv privat dati-mi si mie gm pe sv ca nu am fost niciodata si mi-as dori din tot sufletul sa fiu gm contactati-ma la id-ul meu... zotageo
Locuiesc in fara tarii si as dori sa stiu daca exista vreun program cu care as putea viziona posturi TV de la noi din tara.Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!
Bună tuturor! Aş vrea să vă cer o părere. Aţi auzit vreodată de Alexander Rybak? Dacă nu, el este câştigătorul Eurovision-ului din 2009. Ce părere aveţi despre el? Aţi fost curioşi să...? (mai mult)
:x. A venit vacantaa :x.In sfarsiit :xCe planuri aveti pentru vara? si.PS: cine ajunge la inceputul lui august in Sunny Beach?:> xoxo:xgossip girl ™
Nu stiu de ce dar la mine in beci in loc sa fie racoare ca in toate beciurile, la mine e foarte cald. am facut zilele trecute sirop de muguri de brad si deja au mucegait. ce pot face sa fie mai racoare...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog mult cum se trimite e-mail de pe yahoo.va multumesc
Spuneti. mi si mie niste porecle pentru numele Mihaela!
Cum pot sa sterg o intrebare TPU?
Hey! Vreau sa`mi fac un id nou si nu stiu cum sa mi`l fac. Nu vreau cu numele meu :) Avan in vedere ca: -imi plac culorile - negru, gri, roz... -de felul meu sunt mai nebuna (crazy) -porecla: Meebo,? (mai mult)
Hey! De cateva saptamani, am inceput sa fiu foarte...suparata. Si am foarte multe motive: -nu mai am prieteni -toata lumea ma barfeste, comenteaza -fata care mi se dadea prietena foarte buna flirteaza? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un site de unde pot descarca wrestling 2009 sau 2010! Dau fundita promit.
Cum il cheama pe fratele lui Jenifer Lopez? e actor?
Cine e impotriva manelistilor? eu da...sunt josnici mai ales salam, guta, petrica cercel, edi talent, ionut cercel si toti sunt groaznici
Care este satisfactia voastra de a avea "Power Point"?
Buna seara Chiar nu stie nimeni un program care sa te stearga din lista cuiva de mess? nu Dab3 pentru ca nu functioneaza... o seara frumoasa
Am auzit ca a fost cutremur pe la 6 si ceva seara. voi l-ati simtit? eu ascultam muzica asa ca oricum vibrau boxele, va dati seama ca n-am avut habar.ciudat e ca aseara chiar am visat ca a fost cutremur...? (mai mult)
Zice-mi si mie mai multe site-uri cunoscute si de preferabil in romana ca sa imi mai fac si eu conturi...in afara de : Facebook, Clopotel.ro, Desenatori.ro, Trilulilu, Sunphoto, Twitter. Multumesc? (mai mult)
Pentru cine joaca OurWorld...mai sunt ceva coduri de flow? Inafara de test-mode42 si cryptobiologist :| Dau fundita ^^
Am auzit ca atunci cand iti storci un cosh :-& :d e bine sa dai cu spirt ca sa nu se infecteze. e adevarat? adica e bine sa dai cu spirt :s?
Buna tuturor. Am 14 ani si imi place de o fata de la scoala, din clasa mea. Am nr. ei de telefon, iD-ul ei, dar mi-e rusine sa ii spun ca imi place de ea. Mi-e si teama ca daca ii voi spune, ea va spune...? (mai mult)
Din ce cauza este criza economica la noi? Si din cauza cui?
Please propune-ti niste stasus-uri messenger pentru(sau la adresa) celor ce stau pe invisible? funditaaaa mareeeeeee
Cum fac sa ma placa un baiat?
Care e din sch ioc creanga, cluj-n, manasthur:P?
Caz real: tanara de16 ani, insarcinata in luna a 9a, naste si isi da copilasul spre adoptie. Mama respectivei adolescente lucreaza in strainatate si si-a lasat fata singura si nesupravegheata. Cine...? (mai mult)
Care este cel mai tare joc de ps2?
Credeti ca le-ati vazut pe toate? uitati-va la asta... http://www.impactnews.ro/Life/Indonezia:-Un-băieţel-de-2-ani-dependent-de-tutun-va-primi-tratament-36014
Cum se indragosteste un baiat de tine daca iti este doar prieten? (evident ca mai are si alti prieteni + ca are prietena) Credeti ca ma place? Cat la suta? (raspundeti la toate cele 3 intrebari)
Cum pot sa pun melodie la hi5? fara videoclip...astept raspunsuri :*
Care ti se pare cel mai complex personaj de pe TPU? Nu accept liste, doar unul, maxim 2.
Îţi povestiţi vă rog primul episod din "Săracii tineri bogaţi" (premiera: luni, 07 iunie, ora 20.30, acasă tv). Nu vreau video de pe youtube sau orice alt site. Vă mulţumesc. P. S: Fundiţă,...? (mai mult)
Cui ii place Tanar si Nelinistit? noi in romania acum vedem episodul 3800 parca, dar stiati ca pe la episodul 9000 Daniel care este acum la inchisoare va fi impreunca cu Abby (mititica care are acum 5-6...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.