Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Se pot adauga teme de pe internet pentru schimbarea infatisarii intr-un blog ( facut gratuit ) de la wordpress?
doresc si eu o melodie dar nu o gasesc nicaieri :((( asta: http://www.youtube.com/watch?v=wx984oX0Au0 bagati id meu:cony_yulie2007 daca aveti melodia :) Dau 10 funda :X :)))
Cum vad "dau fundita" cum ma apuca pandaliile... asa ca fara suparare dragi utilizatori TPU care folositi "dau fundita, dau fundita"... va taxez fara mila! Nu credeti ca aceasta nu e o motivatie pentru? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa ma apuc de fotbal.sunt talentat la acest sport dar nu cumva e o varstaa prea mare pentru a te apuca de fotbal? voi ce ma sfatuiti sa fac?(am mai facut un an de fotbal acum 5 ani)
Deci...eu ma uitam des la jon and kate plus 8. Si vad ca acum e un episod in care kate e singura si zice ca ea si jon s-au despartit. :| stie cineva despre ce e vorba? adica... cand si de ce s-au despartit?? (mai mult)
Ce porecle stiti pentru numele Nicoleta? Funditssa :P
Ce porecle stiti pentru numele Ioana? :) thnx :D Funditssa :P
Am vazut recent un film cu Cameron Diaz, si nu stiu cum se numeste cica pe Cameron se numeste in film : Joy, si era casatorita cu un baiat, pai nu prea am inteles ei s-au certat si au plecat sa divorteze,...? (mai mult)
Care a fost lucrul care l-ati facut fara sa va ginditi? Trebuie sa fie ceva stupid taree. Dau funda daca va fi reusit.
Ce profesie va alegeti si de ce?
Deci ieri am fost in orasul de unde e fostul meu prieten, locul unde stau rude de ale mele, si am fost la un restaurant si am jucat ceva joc si el a trebuit sa ma loveasca peste degete, si m-a lovit...? (mai mult)
In Aceasta joi va fi premiera uni dintre profesori m-au avertizat ca-mi scade media la 6 la purtare. Ce trebuie sa fac: 1)ma duc joi pe 10 iunie 2010? 2)voi chiar credeti ca chiar imi lasa media...? (mai mult)
De gusturile nu se discuta?
Ce credeti despre abdomenele excesive? Adica am vazut pe divahair ca trebuie sa facem 160 de abdomene pe zi? Este bine? funditaaaa
Oare pe ce data o scoate Lady Gaga video la Alejandro sau dance in the dark?
Exista un simbol sau un desen care simblolizeaza fericirea? daca da as vrea si eu sa vad cam cum arata
Numele de utilizator de la TPU se poate modifica? daca da cum?
Cine m`a raportat iarasi? Ce aveti? Am argumentat adica ce mai vreti acum trebuie sa zic ca placa distruge parul sau chestii? Ce mai vreti acum? Am intrebat daca va place A sau B si pe langa am mai zis...? (mai mult)
Daca acum vreo 3 luni un tip mi-a zis ca ma place si ca vrea sa fie cu mine si eu l-am refuzat atunci credeti ca ma mai poate place dupa ce l-am refuzat atunci? Precizez ca e dragut cu mine dar cam retinut...? (mai mult)
Buuuna>:D< Am primit un mail de la TPU in care scria ceva de o iesire cu bicicletele :>. Cine vinee :>? Scuzati categoria dar este cea mai vizitata.:P Pupici:*
Republica Moldovenească Nistreană este un stat indepedent sau depinde de Republica Moldova?
As vrea sa gasesc si eu un loc de cazare (hotel, pensiune, ceva...) cat se poate de aproape de Universitatea Nicolae Titulescu, pe str Vacaresti 185, sect. 4. Multumesc!
Buuna! Ce locuri de distractie stiti in Bucuresti pentru fete din a a 7 a? Cum e in Unirii sau Universitate? Dau funda! :d
am ceva de scris si sper ca aveti rabdare sa cititi:) M-am mutat in alt cartier si eu sunt clasa 6, am venit la o scoala de la inceputul anului in care s-a dovedit a fi inutila, mai bine asi merge...? (mai mult)
Sal, am antivirus avira si am scanat ca el, mi-a gasit virusi pe care i-am pus in carantina, acum eu vreau sa va intreb cum fac sa i sterg pentru ca nu imi arata cum sa ajung la carantina.help plz
Care site credeti ca este mai bun? CinemaRx sau Cinemagia? De ce?
Va plac provocarile? Cat de mult ati fi in stare sa riscati pentru a va distra? Eu daca intru in joc, raman pana la final. ce ziceti? add si. gossipgirl@hotmal.com
Deci ieri am fost in orasul de unde e fostul meu prieten, locul unde stau rude de ale mele, si am fost la un restaurant si am jucat ceva joc si el a trebuit sa ma loveasca peste degete, si m-a lovity...? (mai mult)
Imi place de o fata dar nu stiu cum sa i spun.Imi este rusine. La ora de sport ea nu poate sa alerge repede. Toti copiii rad de ea numai eun rad. Ce sa fac?
Ce trebuie sa fac ca sa pot trimite cadouri pe ourworld?
Imi puteti spune cam cum e structurat un test bilingv? Ma gandeam sa dau bilingv spaniola si nu stiu ce mi se cere exact...la ce sa ma astept.
Punctul 8 de la Timişoara mai primeşte un şut la 20 de ani după revoluţie. Se dovedeşte că ne-am bucurat degeaba. Si după atâta vreme se pune pumnul în gură celor care au vrut o schimbare adevărată,...? (mai mult)
Raluca i`auzi,, Par drept sau ondulat?" unde vezi tu caracter irelevant. Adica ce preferi. Hai ca`i logic cine nu isi da seama doar daca nu e de pe Pluto. Delirati sau exagerati?
Hey! uite un banc:Un student se duce la cantina si gaseste singurul loc liber langa un profesor.Neavand alta solutie, se aseaza langa el.Profesorul spune:-Porcul nu-i este prieten porumbelului.Studentul...? (mai mult)
Imi spuneti si mie chestiile alea: daca este ceasul si un minut te insala etc.
Cum se traduce in engleza,, Filmul este recomandat atat adolescentilor, cat si adultilor."? Multumesc anticipat!
Tin regim si am in congelator inghetata :( simt ca nu ma pot abtine, ce sa fac? Este tip biscuite si are multe calorii :((.
Care este numarul vostru in numerologie? Al meu este 8.
Ce oras din lume va place cel mai mult? Dar din Romania?
Imi puteti da si mie un orar de la profilul stiinte sociale? Si la ce se dau teze?
Ce înseamnă a fi egoist? E condamnabil să fii egoist?
:) Cum as putea scapa de petele de decalcifiere de pe dinti? :-/
Unde se muta Priaria Generala al Capitalei?
Ce echipa nationala dintre urmatoarele 2 o preferati: Brazilia sau Argentina?
Imi place de o fata dar nu stiu ce sa fac.Tot m-am gandit din clasa I si nu stiu ce sa fac.Sunt cu ea in clasa a IV-a B. Ea nu imi face nimic cand o lovesc cu mingea din greseala ca imi cer scuze de la...? (mai mult)
Stie careva dc nu mai posteaza alice? de pe (Alice Says) thnx;)
Cine mai e nebuna dupa Daemon din,, The vampires diaries,,?
Mate sau romana? Justificati.
Cine ma ajuta si p mine, mi-am pus simboluri, chestii din astea cum am si pe site la nume pe mess dar le vad numai eu:|de ce? altii au si se vad la toata lumea? trebuie sa modific ceva?
De unde pot lua niste retete de tort usoare:)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!