Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Vreau sa-mi fac un blog. ceva idei? fundita
Buna tuturor.Sunt utilizatoare noua! Am si eu o rugaminte. aveti materiale pentru canto, mp3. uri... ceva care sa ma ajute?! Eu sunt de 2 ani la chitara, cant si cu vocea la micile concerte, insa trebuie? (mai mult)
De unde pot descarca jocuri? dar sa nu fie trial version
Ce parere aveti de reintoarcerea antrenorilor Belu-Bitang la nationala de gimnastica? Va conta acest lucru la mondialele din Anglia?
E mai bine sa fi singur la parinti, ori sa ai frati, surori? e bine sa fi mai mere intre farti sau mai mic?
Fetelor ce a-ti face daca ati avea o prietena si ar intarzia mereu? Am vorbit cu ea dar mai mereu se formaza cearta!
Va rog sa imi spuneti si mie cum pot sa vizualizez si eu tv sighet de pe net mersii.
Stiti ca la Mozilla se poate pune acolo sa iti apara cum vrei tu? Cum se numesc alea?[Nu teme!]Ms! Funda;)
Ce replici tari stiti? Pentru cele mai multe dau fundita...promit!
Care este animalul vostru preferat? De ce?
Ce filme horror stiti? As vrea link de unde pot downloada.Sa fie cat mai infricosator? Ati putea da top 10 filme horror?
Jtie cineva sa-mi rasp la intrebarea asta? http://www.tpu.ro/conversatii/cand-intru-intr-un-joc-imi-apare-de-ex-fifa-07-requires-hardware-graphics-acceleration-sau-grand-theft-auto-vc-cannot/
Cum fac pozelasa arate ca si cumar fi pictate sau desenate? (fundita)
Vreau si eu site`uri cu jocuri din astea cu premii daca se poate:*:*
Ma puteti ajuta? nu stiu cum sa dau fundita! sunt noua pe acest sait!
Am fost la o zi de nastere a verisorului meu si m-am cunoscut cu un baiat pe nume Gheorghe.Lui ii plecea de mine dar acum nu stiu daca ma mai plece? noi am fost in preune de 2 ani.ne-am certa de vreo...? (mai mult)
Sunt incepatoare, in vara aceasta voi face cursuri de chitara :) si ma tot uit si vad ca la unele chitare exista o chestie pe grif care, cred eu, ca tine corzile la ce ajuta? funda
Salut.Am 19 ani sunt indragostita la nebunie de prietenul meu, el mi-a propus sa ma casatoresc cu el, dar exista o problema ca este mai mare ca mine cu 10 ani.Astept sfaturi, multumesc
Care sunt documentele pentru dosarul de inscriere la o facultate?
Daca ati putea sa ramaneti la o varsta anume, fara sa mai inbatraniti, care ar fi aceea? Si de ce?
Cine ma ajuta s-o raportez pe Denisa Shik (http://www.tpu.ro/utilizator/tirr-4) pentru spam?
Am 14 ani... daca ma voi duce intr-un magazin si voi cere tinctura de marar farmacista nu o sa ma ia la intrebari?
Stiti alte jocuri in afara de supersecret.com ourworld.com allgirlarcade.com clubpenguin.com pixiehollow.com si freerealms.com? dar fara instalare va rog daca stiti sa imi spuneti
de cand eram mic eram un mare fan Star wars. am terminat Kotor 1, 2,, ma intreb daca a aparut Kotor3 (Knights of the Old Republic 3). si de unde pot sa-l descarc.
am si eu o mare problema, am mai postat odata intrebarea dar am primit numai un raspuns si ala vai de capu lui. La facultate la distanta se merge numai la examene de 2 ori pe an sau si in weekend....? (mai mult)
Unde pot gasi citate despre Invierea Domnului?
Ssusaiul este planta otravitoare sau comestibila
Credeti ca suna bine femininul numelui Ciprian? Adica Cipriana nu stiu daca exista numele asta dar ar fi funny. Suna bine?
Cine ma ajuta si pe mine sa folosesc skipe? sunt intr-un joc numit triburile si nu stiu cum sa fac sa intru in conversatie cu tribul.
Buna :) ma doare in gat de cand m-am trezit :( ce pot lua ca sa nu ma mai doara? lamaie si mai ce? in afara, va rog :) dau funda
Ati auzit de odorheiu secuiesc? Sa imi spuneti daca stati in el. FDuntita.
Cati prieteni aveti pe TPU
Buna tuturor. Termin clasa a XII-a si voiam sa va intreb ce se poarta sa se faca la sfarsit. O sa fie un chef, o iesire cu masinile... dar vreau ceva mai special. Ce idei aveti?;;)
Am un Samsung Corby si mi-am pus parola la "Fisierele mele". Problema este ca am uitat parola... Ce sa fac?! Cum sa aflu parola sau sa o scot?!
Incepe vara si as vrea sa ma uit la filme cine ma ajuta cu ceva filme de groaza care chiar te inspaimanta ca la toate care le-am vazut putine mau inspaimantat fundita:P
Ce inseamna lure la metin2?
Ce parere aveti despre liceul Pedagogic din Timisoara? ma refer la cei care sunt din timisoara.Multumesc anticipat! P:)
Cand intru intr-un joc imi apare de ex: "FIFA 07 Requires Hardware Graphics Acceleration" sau"Grand Theft Auto VC cannot find enough available video memory". dc nu merg? c are computeru'? ce ar trubui s...? (mai mult)
Cine imi trimite si mie videoclipul ala 2 girl 1cuP:))... daca nu stiti scrieti asta pe youtube, o sa vedeti doar oamenii care se sperie:(.
Ce porecla gasiti pentru numele lacra fara chesti de genu lacra floare dulce sau stiu si eu.
Imi spuneti si mie jocuri gen:Euro Truck Simulator? Dau Fundita
Hey, mai e un pic si vine vacanta de vara;;). ce planuri aveti? cum va distrati vara asta?
Cine stie si poate sa ma ajute si pe mine sa imi fac un server privat de triburile? Cine stie sa imi dea id lui/ei la privat. Multumesc!
stiti porecle pentru numele ana? fara chestii gen "ana banana" sau alte tampenii Dau fundita!;)
Unde pot gasi poze cu Sherlyn?
Cine s-a uitat la telenovela Camaleones?
Hey, buna! Ce mai faceti? Mai avem 1 saptamana de scoala si gata! Asteptati vacanta sau parca ar mai merge nitica scoala? Ce planuri de vacanta aveti?
Sall! am visat ca prietenul meu cel mai bun mia rapit iubita stiind ca eu am venit cu bani, mi-a cerut o suma de bani stiind ca iubita mea este virgina mi-a zis ca daca nu-i dau cat imi cere o violeaza,...? (mai mult)
cei din comuna tandarei jud ialomita luni se face scoala?
Apel la pasionatii de jocuri pe calculatoare. Ma, spuneti-mi si mie nish jocuri calumea. shootere, cu sniper, cu mashini. alte jocuri gen GTA 4, etc Va multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.