Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Va rog uitati-va aici si ziceti-mi daca are talent la desen, stiind ca are 12ani, aproape 13. http://desenelemele.hi5.com - lasatii si comm daca vreti;)
Iti place sa canti, sa dansezi?
Cum va vedeti in viitor? Dar cum vedeti Romania in viitor?
Cine asculta melodia :http://www.youtube.com/watch?v=grDwCFN-vzI va place?
Mi-a trimis cineva o poza, iar acum vreau sa o sterg, dar nu pot :| Cum sa fac sa o sterg? :|
Salutari, va rog mult cei care stiti sa imi recomandati si mie niste programe de decodat telefoane prin imei cum ar fi nokia 5200 si n73... daca se poate cu link de descarcare, eu am cateva programe dar? (mai mult)
Ce parere aveti despre profesorii prea naivi?
Buna tuturor.Care stie sa imi dea si mie niste sfaturi pentru a beneficia de un bronz intens de durata si in timp scurt? Ms pentru raspunsuri. pup
Cine joaca tomb raider? Cate jocuri aveti? Poti sa mi-le dai si mie? Id. danitjerestless@yahoo.com.Dau fundita la priml si la restul inteligent sau folositor!
Din ce cauza, de multe ori nu functioneaza statusul la Yahoo Messenger?:( Care este solutia ca sa functioneze? :D Dau fundita!;;)
Va rog eu frumos, intrati si ascultati melodiile mele.Va rog frumos. http://www.youtube.com/user/AndreeaDisney
Imi povestea mai demult o prietena un film cand erau mai multi tineri si ploua cu acizi si era foarte de groaza imi zicea ea si mi-a zis ca nu mai tine minte cum se chema filmul poate stiti voi Dau fundita:X...? (mai mult)
Din ce cauza, de multe ori nu merge statusul la Yahoo Messenger?:( Care e solutia ca sa functioeze? Dau fundita! :D
Diferenţe între generaţii: Cum era mai frumos? Acum 20 de ani, când nu exista calculator, toţi copiii ieşeau la joacă, nu făceau fiţe şi nu ştiau numai de Mall, sau zilele de azi, în care...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa gasesc un abonat de vodafone, am mare nevoie de un ajutor, cei care ma pot ajuta va rog add pe st_gabriel22@yahoo.com
Vreau sa ma tund da habar n-am cum nu vreau bob am fost tunsa asa si am sfarsit plangand in oglinda de fiecare data vreau ceva stil par meiu am cam de la umar inca doua palme de lung parul si cu breton...? (mai mult)
Si-a cumparat cineva ceva de pe site-ul miniprix.ro? este serios site-ul? hainele sunt ok? mersi frumos
Am auzit o melodie, care la refren are o voce feminina, linistitoare, iar strofele sunt cantate de o vace masculina, ceva in genul lui Taio Cruz, dar nu cred ca e el.Canta foarte frumos.Ma puteti ajuta...? (mai mult)
Cine de aici mai merge la concursul de matematica la Constanta(sambata aceasta)?
Pentru tine care ar fi cel mai perfect site? cum ar arata descrie-l in cateva cuvinte! mersi de ajutor!
Buna TPU:D care sunteti a 9a(spune-ti si liceu va rog. daca nu va suparati) va plac orele de mate?:) daca da, cam cat in procente:D
Cu cine tineti la Romanian Music Awards? http://bravonet.ro/blog/nominalizari-romanian-music-awards-2010/2010/06/03/
Wow! trebuie sa acord premiul "fundita" unui raspuns si nu stiu cum sa o fac... :(( cine ma poate ajuta? sunt dstul de noua si de aceea nu stiu cum sa procedez multumesc oricui isi face un picut de? (mai mult)
Care este cel mai frumos lucru care l-ati primit vreodata?
Va rog imi puteti asculta videoclipurile? http://www.youtube.com/user/AndreeaDisney
Credeti ca selena gomez ar putea intra pe acest site si sa vorbeasca cu noi in engleza iar alti care pot sa traduca sa traduca si poate scriu si ei in engleza?
Dati-mi va rog ceva exemple de cadouri de ultim sunat pentru fata si respectiv pentru baiat.
Cum repar un divort?
in legatura cu jocul grepolis.cum fac ca sa intru intr-o alianta? unde trebuie sa dau? pliz...urgent...mersi
Hey!:) cand o sa inceapa vacanta mare as vrea sa ma duc la bunica, cum fac de veo 4 ani, ma duc la ea vreo saptamana si stau la ea. acum, as vrea sa ma duc 2 saptamani; )) si pe acolo sunt copii caci...? (mai mult)
Vreau descrieri pentru a edita poze cu descrieri...As vrea niste descrieri despre iubire, distractie si prietenie... Dau Funda! va multumesc!
Unde gasesc firmware pentru DVD Player-ul ( DVD-1080P9)? Va Rog ...sa imi da-ti link direct Multumesc mult :D Dau fundita )
Sa va spun povestea de la inceput:Imediat e ziua mea si am vrut sa imi invit prietenele si colegii. M-am straduit sa organizez totul si sa fac niste invitatii exceptionale.Prietenele au zis ca nu...? (mai mult)
Am o problema cu messengerul. Cand dau acolo la plic sa vad ce emailuri am primit imi apare o eroare si imi scrie windows can not find htpp.login.com. Si nu pot sa vad si imi trebuie neaparat pana maine...? (mai mult)
Cate zile mai sunt pana vacanta? dau funda :d :d
imi puteti spune si mie cum se numeste melodia din acest video? :D Dau fundita :) http://www.youtube.com/watch?v=MEHAGZCAF1g
Cine ma ajuta sa calulez amortizarea dregresiva pentru o imobilizare corporala(calculator), anul/luna intrarii in patrimoiu (mai 2006), valoarea de inregistrare in contabilitate (1298), durata normala...? (mai mult)
Va Rog o Sugestie.Am instalat SpellForce 2 dar an timpul jocului imi da o eroare de genul " FATAL DX 9 Error(D3DERR Not Available) Create Texture.Va rog daca poate cineva sa ma ajute.Va multumesc.
Luni si marti am testele pentru sfarsitul clasei a 4-a la romana si matematica. Stiti oare ce subiecte vor fi? Multumesc :].
Am dat din intamplare peste site-ul acestei asociatii din Galati : http://www.freewebs.com/salvati-lpelabus/donatii.htm. Nu se pot dona bani si prin SMS? Daca nu se poate, stiti vreun site (tot pentru...? (mai mult)
Ce regreti cel mai mult din viata ta?(spune-mi lucruri care tin sau au tinut strict de tine! poate avem ceva de invatat din asta)
Joc jocul wonderland online de 2 saptamani si am nivelul 20. Doresc sa calatoresc in Japonie pentru ca am 8 ship vouchers.cind ma duc la Sailor el nu imi arata pe lista lui Japonia. Cum sa ajung...? (mai mult)
Poti sa iti faci prietene pe net? eu de 3 ani de cind am net mi-am facut doar 4 prietene. cine vrea sa fie prietena cu mine? sa putem discuta orice? astept mesaje cu id-uri de mess
Exista si in romania cartea How to be a Pirate de Cressida Cowell?
Eu nu alerg dupa fundite, mi-am facut cont doar ca sa ajut (cit si ce stiu) pe cei care au nevoie dar totusi car-i treaba cu "fundita", de ce-i asa importanta?
Scoate cineva(adminii) reclama aia de pe site? Ca ma enerveaza! Sunt obligat s-o suport?!:-w
Ce inseamna newsletter?
Un leac pentru cosuri ceva, ma poate ajuta cineva?
Unde pot gasi mai multe simboluri de astea? ❀✰ °•°
Pentru un drum de 3 zile jum in masina ce este necesar de luat cu noi? Valiza cu ce ar trebui umpluta pentru o vacanta de 1 luna in Spania? Ce lucruri ar trebui sa fie de nelipsit?:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!