Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Mai vreau si eu niste jocuri gen club pinguin da in romana daca se poate.Plz
Ia uitati cu ce ma mai ocup eu...raspund la intrebarile oaminilor ( http://www.TPU.ro/educatie/cum-se-explica-ca-ateii-sunt-in-general-foarte-sociabili-si-de-multe-ori-sunt-persoane-cu-un-hi-cu-ridicat-din-cate-stim/? (mai mult)
Pixuri identice, ce să fac? În urmă cu două luni mi-am cumpărat un pix cu pastă albastră, pix cu care am venit la școala aproape zi de zi. De cîteva zile, un coleg folosește același model...? (mai mult)
Cat de des mancati de la fast food?
Nu stie cineva daca maine este greva la scoala alexandru cel bun?
Am o problema cu niste mici cosuri care sunt situate pe brate (pe partea exterioara), de la cot in sus. Nu ma dor, nu sunt rosii, dar au un aspect inestetic. Ce sa folosesc sa'mi treaca? :o3
Va rog sa imi raspundeti si mie la intrebarile mai recente! majoritatea nu raspund:( dar cei care puteti sa ma ajutati, care imi puteti fii de ajutor va astept cu drag! :x multumesc:x
Cine a fost la Speed Fighters 6D si la Boxer 6D? :D puteti sa imi spuneti si mie cum sunt?;;) as vrea sa ma duc si eu ca pe celelalte le-am vazut:D mersi:*
Maine de 1 iunie este vreun spectacol pe undeva? gen.:pentru adolescenti nu chiar pentru copii:P.in liberty center stiti daca E?:d;;) vreau sa stiu daca sunt concerte ceva:d mersi:x
Ce ai face daca l-ai intalni pe Dumnezeu in persoana?
De ce fetelor li se pare greu să stea pe tocuri?
Pot sa imi sterg intrebarile sau raspunsurile de pe TPU?:D
De ce se spune ca daca te uiti la ceas cand e ora fixa persoana de care esti indragostit/a te iubeste, sau daca e aceeasi ora si acelasi minut se gandeste la tine? Adica stiu ca sunt doar niste superstitii...? (mai mult)
Ce credeti despre romanul Cele doua Diane? No spoiler please >_< pentru ca nu vreau sa aflu ce se intampla inainte de a citi.
Am şi eu o întrebare : Fumatul dăunează dezvoltării corpului? Întreb asta pentru că acum sunt încă în creştere şi aş cam dori să mă apuc de fumat pentru că majoritatea prietenilor fumează...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac pentru a fi expert TPU?
Unde pot gasi ceva poze cu Julio Iglesias cand era tanar? Sau videoclipuri de cand era tanar ca nu am prea gasit. Dau funda! ^____^
Auziti mie nu imi mai merge photoscapeul dar nu stiu de ce. L-am avut pe v3.4 si nu imi mai apareau inimile, stelutele nimic.imi apareau pozele mele din pc.Si la scris la text am decat cateva scrisuri...? (mai mult)
Israelul si-a pus toata Europa-n cap! Armata israeliana isi continua "traditia", ucigand cativa civili turci, membrii ai unei organizatii umanitare. Chiar si Rusia isi arata coltii printr-un ranjet cu...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie ce parere aveti de tel LG KU 990i? Mi se pare ok si as vrea sa-l cumpar. Voi ce stiti, e bun de ceva? Mi s-au mai parut interesante si Samsung I900 Omnia sau M8800. Ce ma sfatuiti...? (mai mult)
Hei. Ce credeti? Anul asta scad sau cresc mediile pentru admiterea la liceu?
Cum adaug un prieten pe acest site?
Vreau si eu niste jocuri online care sa ma joc in retea cu varul meu :):P dau funda in afara de : rune scape, aqw :P multumesc anticipat
Era o emisiune pe un post francez, mai mult un fel de concurs desfasurat intr-o cladire aflata in largul marii in care concurentii mergeau prin diverse camere prin care erau tot felul de capcane si trebuia...? (mai mult)
Vreau si eu "te urasc" in toate limbile cunoscu-te :) Aprezicez efortul :)) merci
Cum pot sa aflu daca cineva mi-a verificat id-ul, adica daca sunt pe invizibil, online sau offline?
Ma poate ajuta cineva cu un link in care sa imi arate cum sa imi personalizez blogul. dar sa fie cat mai amanuntita va rog...
Metin2.ro! Is incepator si am ajuns pana la lv10 de acolo spune sa urmez nu stiu ce moneda dar nu vad nici una. Ce trebuie sa fac?
Cum pot sa instalez multi mesul? Am cautat pe mai multe site-uri dar nu am gasit...
Faza cu "faţa de cateluş :o3" nu merje X-(. Am incercat'o de 100 de ori, n-a mers. Vreau blugi Bershka dar parinti mei zic ca parca ai un kg de ktt la fund :)) au zis ca asta nu cont dar ei nu prea...? (mai mult)
Sper ca vezi avea rabdare sa citit tot. Vinerea asta plec in excursie cu clasa, 3 zile. Eu si prietena mea cea mai buna ne-am promis ca anul asta vom sta impreuna, sa "notam " aceasta prietena cu X (anul...? (mai mult)
Este in comunitatea TPU persoana care s-a trezit cu mail- direct! Deci id, nume... sparte? Daca da,. de la cine?
De ce sunt unii oameni atat de nesimtiti? De ce unii nu pot intelege adevarul si isi fac o fantezie la care ii mai adauga niste glume nesarate? Am o problema cu un baiat. Ei bine prietena mea a inventat...? (mai mult)
Ieri noi am plans si la scoala ne-am strans cu pasi repezi vioi si grabiti cate teme voi da cate lectii voi lua pana ieri, pana azi pana. cum se numeste mel? si da`ti versurile care le are!...? (mai mult)
Ce este UFC? Sunt sportivi romani la UFC? Ce reguli sunt?
Vreti ca Romania sa participe la concursul de dans Eurovision?
Hey buna tuturor.cine a fost fata care a cantat cu mantia pe cap, gluga ceva de genu inceputul melodiei ei la eurovision:-? din ce tara mai exact:). mi-a placut dar nu o gasesc:|. si parerile voastre... va? (mai mult)
Maine, 1 iunie, se face scoala? mi-a zis o colega ca a vorbit cu diriginta care a zis ca la TV au zis ca institutiile care au fost inchise azi sunt si maine, deci stam acasa. dar totusi nu sunt sigura...? (mai mult)
Prin ce moduri crezi ca un baiat poate face ca o fata sa aiba din nou incredere in el?
Vreti sa stiti cum va fi mai departe cu bacul? Vedeti Nasul, vine Funeriu!
A-ti putea sa imi dati exemple de jocuri online?(Dau fundita!)
Cum creez efectul asta? http://www.pufosi.org/2009/04/26/ai-foarte-mare-nevoie-de-o-prietena/#comments
Mai am 2 ani si termin liceul si inca nu m-am gandit la ce facultate sa dau. sunt la Profilul Mate-Info ...as dori o facultate in informatica. inginer, ceva. ce-mi recomandati?
Nu stiti cum o cheama pe fetita aceea mica care a jucat in Sonny with a change?
Selam, :) Cine stie turca :> si ma invata si pe mine :)? Stiu cat de cat, dar vrea sa cunosc pe cineva cu care sa si vorbesc :) sau unde as putea gasi niste site-uri de socilizare in limba turca?...? (mai mult)
Care joc vi se pare mai bun Nfs Shift sau Race Driver Grid?
Ceva idei de olario plz :x. uitati oraru` luni :mate, franceza, muzica, romana, latina marti:fizica, istorie, romana, engleza, civica, geografie miercuri:franceza, fizica, romana, mate, ...? (mai mult)
Sunt la scoala alexandru cel bun si maine stiti daca este greva?
Cum se numeste melodia din reclama cu coca-cola pls e asa parca. oooooo gimme reedom, gime me fire, gimme me reson on this skaia.parca mersi
"Fericirea trece, amintirea ramane" ce parere aveti despre acest proverb?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!