Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cu cine as putea vorbi si eu pentru a face baseball-ul cunoscut in Romania sa se vada la televizor etc.
Am nevoie de ajutor la un proiect, e vorba despre religia musulmana. Trebuie sa gasesc: -Posturile -Rugaciunile Principale -Jihad-razboiul sfant -Regulile -Bisericile-caracteristicile moscheelor -Casatoria -Coran -Allah -Pedepse Va...? (mai mult)
Era un joc cu pisici [ l-am luat mai demult de pe net ], in care trebuie sa ii dai de mancare, sa ii aprinzi focul, sa te joci cu ea etc. Stiti cum se numeste? Daca nu, stiti alte jocuri la fel ca...? (mai mult)
Daca ai putea sa iti petreci 3 zile cu o vedeta ( masculina) care ar fi aceea : Luke Mitchell ( Will - h2o sez 3 ), Zac Efron, Justin Bieber, Robert Pattinson sau Michael Musso?
am si eu o nelamurire. M'am comb cu un tip care are sida dar nu am stiut si toata seara m-am sarutat cu el, mai rau ca m'a muscat pe gat pana mi-a lasat semn(se vede sangele in piele) si m'a sarutat...? (mai mult)
Vreau niste descrieri la pozele mele de pe hi5 http://alexia79.hi5.com Astept raspunsuri... Dau fundita!( Fara jigniri si glume)
Pentru cei care nu s-au dus astazi la scoala (adica luni) din cauza grevei, maine(adica marti) mergem la scoala? Va rog un raspuns... Dau fundita...
Maine, 1 iunie2010, merge la scoala?
Ce inseamna sa "furi curent"?
Ma joc pe www.ladypopular.ro si am o intrebare.Stiti cum pot sa trc la alt nivel? Ce trebuie sa fac?
Buna tuturor.Am si eu o dilema sentimentala pe care nu mai stiu cum sa o descalcesc si de aceea m-am gandit sa apelez la sfatul vostru.Multumesc din suflet celora care imi vor raspunde intrebarilor mele...? (mai mult)
Stiti careva cand apare Chuck Sezonul 4 :D?
Cum se numeste melodia asta. aici versuri din ea (solo en mi corazon siempre estara, el sentimento...)?
Am un telefon samsung GT-E2120 si pot baga card, numai ca nu stiu cum sa dau sa aflu ce am pe el.adica am pus de pe pc o melodie si vreau sa o ascult. unde dau?:((:((. pls ziceti-mi. dau cea mai mare fundita:)[-o...? (mai mult)
Fanii Metin 2 mi-am uitat parola la depozit cine ma ajuta cum so aflu dau fundita plizzzzz
Cum sa aflu o parola skype? please help
De unde pot descarca AEL-ul?
Help plizz- eu am empiremt2 si de cateva zile cand vreau sa ma lochez imi apare mereu SERVER DOWN adica si inainte imi aparea dar peste o ora imi intra in servere dar acum nu mai imi intra deloc. ajutati-ma...? (mai mult)
Stie cineva daca au voie sa puna absente ce-i care nu au semnat pentru greva?:) Multumesc!:* ps: dau funda :)pentru un raspuns cu argument;))
Ati citit romanul Intunecare de Cezar Petrescu? Cum vi s-a parut? Ma asculta din lectura lui si nu l-am citit. Cine imi poate povesti romanul, asa scolareste? ofer funda
Imi merge totul prost. Sunt cu un baiat pe care nu il iubesc dar care ma iubeste. Nu am curanjul sa ii zic sa ne despartim. Mi-am pus prietena cea mai buna sa ii zica ca il insel si ca il iau de prost,...? (mai mult)
Care este la palatul copiilor din timisoara sa`mi dea va rog mesaj privat cu id.am cateva intrebari:D
Vreau niste descrieri la pozele mele de pe hi5 http://alexia79.hi5.com Astept raspunsuri... Dau fundita! :D
Metaforic vorbind, care este asemanarea dintre oameni si rauri? Si ce ii deosebeste?:D
De ce se zice ca" nu e bine sa stai langa geam cand fulgera"?
M', am gasit programul pe care mi l-ai propus, insa am o problema, daca nu chiar doua; ))nu-l pot descarca :( Am reusit la n momentdat, insa culmea, nu m-a lasat windows-ul sa-l instalez. Ce-mi lipseste?(...? (mai mult)
Unde pot gasi scente(poezii, cantece)pentru sfarsit de an scolar la clase 1-4 stie cineva vreo adresa?
Am si eu nevoie de o combinatie de softuri (antivirus, firewall etc) cu care sa asigur o protectie cat de cat buna a pc-ului.Multumesc!
Daca fumezi slabesti sau te ingrasi?
Deci, pana la urma luni, 31 mai 2010 este greva, nu? Eu asa am inteles si de la tv si de la altii. Dar mie mi-a spus profa de mate ca va fi greva nelimitata, si este foarte posibil ca de acum sa nu...? (mai mult)
UrgenT...Se da in reluare Cameleonii? Si la ce ora? dau fundita...
E cineva de aici inscris la universitatea Transilvania, filiala din Focsani(ID)? Poate sa-mi spuna cineva cum e? As vrea sa dau acolo, dar vreau sa fiu bine informata! pls!
Am vazut utilizator TPU, respectiv Parintele, care are scris numele cu roz! Poate explica cineva cum e? Mai stiti si alti utiliatori " colorati "?
Care este cel mai bun colegiu din Bucuresti( nu la colegiu pentru defectiune de auz ci la un colegiu normal) pentru o fata cu defectiune de auz? Ea merge la scoala normal si e in clasa a 8.Doreste un colegiu...? (mai mult)
Puteti sa-mi ziceti care sunt noi reguli la Eurovision. Puteti sa-mi dati link-uri etc ca n-am gasit pe intenet.
Ce concursuri gen Eurovision mai sunt? Adica pe alte continente?
Am si eu nevoie de o combinatie de softuri ( antivirus, firewall etc) pentru o protectie cat mai buna a PC-ului...Nici nu stiu ce dracu sa mai pun... Cer parerea unor persoane care totusi. au habar? (mai mult)
Bună. Am văzut utilizatori de pe TPU care au numele scris cu o culoare.Cum au procedat ca să facă aşa? Cine îmi spune(răspuns corect primeşte fundiţă). Pa,...? (mai mult)
Cum vi saparut Mian Strankovic melodia serbiei de la eurovision? Pentru fete
Care este top 10 eurovision 2010 (in afara de romania) al meu este 1. germania 2.moldova 3. israel 4.armenia 5. azerbaijan 6. portugalia 7.franta 8. norvegia 9.belgium 10. turcia astept raspunsurile voastre...? (mai mult)
Care este cel mai bun colegiu( nu la colegiu pentru defectiune de auz ci la un colegiu normal) pentru o fata cu defectiune de auz? Ea merge la scoala normal si e in clasa a 8.Doreste un colegiu cu profesorii...? (mai mult)
Frumuseţea fizică - blestem sau binecuvântare, ce părere aveţi în această privinţă? Invit pe toată lumea să îşi dea cu părerea.
Care este topul 5 al vostru pentru Eurovision 2010(excluzand Romania)? Pentru mine : 1. Ucraina 2.Israel 3.Belgia 4.Germania 5.Norvegia. Astept parerile voastre :).
Cat costa o consultatie la psiholog? Sau nu costa nimic :)) Funda...
Ghici! Care e cel mai folosit cuvant din lume? cine stie?(dar fara sa cautati pe net)
Trebuie sa fac rost urgent de o suma de bani, oarecare mica 1 milion.Problema e cum? Si de la cine? Ps1:Parintii nu au sa-mi dea. Ps2:Nu la cine sa ma imprumut. Ps3:Banii nu pica din cer si nu cresc...? (mai mult)
Cine este adevăratul manipulator din următoarea situaţie : Cel care încearcă să manipuleze ceva/pe cineva pentru a obţine ceva în plus (pentru el, desigur) sau persoana care se lasă manipulată...? (mai mult)
Cei de la Tokio Hotel sunt gay? :) multumesc.
Unde trebuie sa dau ca sa aflu ce am pe card la un telefon samsung GT-E2120? Adica vrea sa ascult o melodie de pe card si nu stiu unde sa dau.Va rog dati-mi idei.[-o
Uitai topurile mele de fructe si legume: Fructe: -capsuni -cirese -portocale -banane-mere Legume: -cartofi -varza -castraveti -telina -vinete La voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!