Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Aveti posibilitatea sa vi de indeplineasca 3 dorinte! Care ar fi acelea? Este exclus ca la o dorinta sa spui ca-ti doresti sa mai ai in 3 dorinte
Am o mica intrebare: de ce toata lumea isi doreste "funda"? Adica eu zic ca este important cand raspunzi la o intrebare daca o ajuti pe persoana respectiva... voi ce ziceti?
As incepe cu "Baiat cu carnet, caut fata cu masina", dar de de fapt... Este pe aici vreun doritor din Bucuresti sa ma ia si pe mine in noapte dinspre 13 spre 14 iunie de pe Otopeni si sa ma aduca in? (mai mult)
La un n70 de ce nu merge camera din spate, merge doar cea din fata. O fi de la setari? am cautat dar nu am gasit unde sa umblu...va rog sa imi spuneti dc nu merge
Ce ati dori sa deveniti? (ma refer la cariera)
Una dintre pritenele mele are niste colegi in clasa care o jignesc si isi bat joc de ea fara motiv. Spuneti-mi niste sfaturi care sa o ajute sa nu mai fie asa afectata de jignirile lor... pls
De ce va este pofta exact acum?
Cine imi poate spune/da 2 scenarii de mima... eu am de facut in franceza, insa habar nu am despre ce sa fac, asa ca vreau macar in romana sa imi creez o idee
Cum sa filmez ceea ce fac la calculator? Adica ceva de genu Hypercam...Cum sa filmez ceva de genu asta http://www.youtube.com/watch?v=pA9a4QgSxQw? Cum ies imaginile atit de bine? Nu este filmat nici? (mai mult)
Cea mai stupida intrebare de pe TPU?
Maine dau traseul si sunt oarecum dezamagita pentru ca azi am avut conducere si am facut cateva prostii de care nu sunt multumita, poate sunt prea repezita, voi a-ti invatat din prima sau pe parcurs?...? (mai mult)
La ce ora este Eurovisionul in seara asta?
Duminica e ziua mea de nastere si nu stiu cum sa imi fac parul. Ajutati'ma va rog. Parul este lung si putin cret. Multumesc!:* >:D
sunt cu un baiat de 5 luni ne iubim foarte mult ne intlegem bine chiar daca mai exista certuri a fost alaturi de mine oricand ma intelege totul e ok faza e ca sunt la distanta de 40 si ceva de km dar...? (mai mult)
Merita sa imi iau role fiind incepatoare si am 13 ani? Am un buget de maxim 150 ron si as vrea sa stiu unde sa iau role fiind un buget cam mic... :) Dau fundita
Spuneti-mi cum sa fac...pe baza unei melodii am pus niste poza si s-a facut un "videoclip"as vrea sa bag filmuletu pe tel(nokia 7210 supernova)dar nu merge...imi trebuie vreun program? sau cum sa fac?? (mai mult)
La citi ani se incepe ciclul?
Cum sa fac sa le placa baietilor de mine?
Buna :) As vrea sa stiu de unde pot face rost de melodia "plang castanii pe alei cu durere acum... " Daca aveti versurile sau melodia, va rog sa imi raspundeti.Multumesc. Ma gasiti la id`ul ally_your_baby.? (mai mult)
Vreau sa devin expert TPU, dar nu stiu cum.imi puteti spune? mersi
De ce mi s-au sters intrebarile?
Cum arata o zi din viata voastra?
Dc majoritatea puneti la sfarsitul sfatului fundita? mi se pare stupid deoarece celui care ii raspunzi decide el daca vrea sa puna sau nu fundita
Stiti unde ma pot juca pe jocuri roiworld dar nu pe kids ca nu imi mai merg...si nici pe jocuri roiworld cele noi.alea de pe kids! pls? haideti.:(
Cum pot sa pun semne de gen coroana stea smile sau orice altceva cand de exemplu scriu la titlul unui video pe care-l postez pe youtube sa zicem STEA CAZATOARE-cum pot sa pun o stea?
Daca ati avea sansa sa puneti o singura dorinta in viata, care ar fi acea?
Am nevoie de niste teme pentru proiectul bilingv-francez pe care`l voi prezenta in clasa a11-a...Multumesc:)
Cum se creeaza blog pe TPU?
Imi dati cateva site-uri de unde sa iau cateva avatare cool/amuzante/smechere/etc? am cautat de avatarele.ro,zuuz.info.da nu-s pe gustul meu. mersi mult.
Stie cineva cum pot schimba o parola sau sa sterg un cont pe honeyzweb.com? plsajutati-ma dau funda :D
Helo!^_^ care este primul lucru la care va ganditi dimineata?
Eu imi doresc mult un perus dar parintii mei nu ma lasa sa il iau. I-am rugat mult dar tot nu ma lasa. Ce pot sa fac?
Cum pot sa scap de un hi5?
Doriţi să se şteargă efectele nocive şi cele malefice ale intervenţiilor vrăjitoreşti?
Cine imi poate da si mie versurile din intr-o-ul din South Park? Sa fie sezonul 13-14, nu mai jos!
Bună ziua tuturor, a-ţi văzut aseară la ştiri de femeia aceea care a vrut să-şi arunce fetiţa de 7 ani de la balcon, din staţiunea mamaia? Cum poate o mamă să recurgă la asemenea lucruri,...? (mai mult)
Legat de Metin2. Aveti vreun cont pe pegasus? Pe care sa nu il mai folositi. Sa fie fata, regatul rosu. Si sa aiba peste lvl 20. Va rooog :D. Thx :x :-*.
Buna tuturor"Merg la sala de forta de cateva luni. Doar ca nu prea am un program. daca stie cineva un sit ceva care iti explica mai detaliat eu vrea sa mai si slabesc putin si nu stiu cum sa fac. cardio...? (mai mult)
Cu fac ca iubita mea sa se simta ca este a mea? Un raspuns va rog.
Cine nu locuieste in Romania? ce va place unde locuiti si ce nu va place?
Mi-am instalat Bit Comet si dupa aceea am vrut sa-l sterg.Si acum cand aprind calculatorul imi apare o iconita de la Bit comet. Cum fac sa nu-mi mai apara?
as vrea sa imi pun niste nume interesante la orasele mele ( joc ikariam) imi dati niste sugestii, va rog?!?
Anul trecut ma uitam pe un site de desene animate.Acolo erau desene animate in romana de la Disney si de pe Jetix.De exemplu "Copii de la 402". Erau o gramada, dar nu imi pot aminitii situ-ul. Dau fundita...? (mai mult)
Cu ce echipa de fotbal tine-ti
Cine imi recomanda si mie niste programe de decodat telefoane de-astea mai noi?
Am playstation2 de multi ani si am auzit ca uni baga in el si jocuri care nu sunt originale luate de pe pc.Invatati-ma si pe mine cum:D, sau macar un sfat, am auzit ca nu prea este indicat sa bag...? (mai mult)
Hey! stie careva daca dupa 31 se mai face scoala? din cate am inteles pe 31 nu se fac ore deoarece profesorii intra in greva:-? pana cand va tine greva?
Buna!:* care este animalul vostru preferat ca sa vad daca imi mai cumpar vreunul ca am deja un cutu?
Il plac mult de tot.Problema e ca nu prea ne vdm.Sta mult seara pe mess dar nu-mi da decat un buzz si atat.Cum sa intru cu el in vorba fara sa creada ca-s disperata? fundita pentru cel mai bun sfat
Am 14 ani si nu stiu ce se mai porta.se mai poarta poarta tenesii aia cu talpa subtire si blugi sau pantalonii aia care se muleaza pe gamba in jos si o camasa? deci? Blugi : http://www.swerve.co.uk/acatalog/bosstexsjnslg.jpg Tenesi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!