Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Daca se poate o cheie pentru programul PhotoInstrument. Mersi mult.
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica!
stiti cand va aparea Eclipsa din seria Amurg? am auzit ca o sa apara pe 30 iunie, sau pe 15 august etc...va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta KisS KisS
Cum sa strang si eu mai multe voturi la un concurs? Cel mai bun sfat primeste fundita :*
Ce parere aveti despre persoanele care nu pot sa se tina de o treaba si iti fac si tie probleme in acest fel? 8-|
Salut cine imi da si mie driver pentru mp3 goodmans GMP31?
imi puteti da si mie niste site-uri pentru modificat poze!:-*? dau
Olanda se numeste mai nou Tarile De Jos?
As dori niste idei pentru imbunatatirea dictiei. Am dictie buna, dar as dori oturi niste sfaturi. Ceva de genul unor exercitii de citire a unor fraze incurcate sau ceva de genu. Multumesc anticipat! :D...? (mai mult)
Când eram mic, şi cutremurele erau dese, părinţii mei aveau responsabilităţile împărţite: tata fugea să asigure bibelourile, şi mama fugea să asigure copii. Cred că am rămas cu sechele...? (mai mult)
Sall all sunt sigura ca macar 20% dintre voi cei dornici de muzica pop buna ati auzit de formatia blue cu celebrul lor hit one love sau best in me sau fly by in fine as vrea sa stiu ce se mai aude s-a spart...? (mai mult)
Hey.am o intrebare.sa incep cu inceputul.am avut o relatie de 2luni jumatate cu un tip. a fost marea dragoste. ceva ca in filme. ok s-a terminat.lacrimi.etc...pe urma am cunoscut alt tip cu care sunt de? (mai mult)
Care e faza cu FUNDITELE si punctele pe TPU?
Ma gandeam acum:-? eu nu am scris niciodata faimoasa fraza "dau fundita", dar oriqm am dat-o cui m-a ajutat cel mai mult pentru ca si-a meritat-o... dar ma gandeam ce s-ar intampla dk as scrie "nu dau? (mai mult)
Am vrut sa-mi downloadez de pe netul telefonului (LG KP501) niste teme, am gasit un site pe care cineva mi l-a recomandat. Cand dadeam Save/Instal, Imi aparea tip fisier neacceptat, downloadati? De ce...? (mai mult)
Am fost plecat câteva zile de acasă, şi acum că m-am întors, observ că patul scârţâie, şi are chiar şi o denivelare profundă în saltea. Gagică-mea spune că starea patului se datorează...? (mai mult)
Funda.Cu ce se poate manca mierea de salcam? in afara de paine.
E sanatoasa henna:? am auzit ca nu distruge parul dar vreau sa fiu sigura daca e adevarat. pup aniticpat:P
Care ma cresti pe Metin2?
Cei care sunteti parinti, sumteti dezamagiti de copiii pe care-i aveti, cu varste intre 16 - 25 de ani? sau sunteti mandrii de ei, de rezultatele voastre, apoi ale lor?
Am de facut un proiect despre reciclare, protectia mediului si toate astea. imi puteti da niste idei va rog, chiar as vrea s o dau pe spate pe profa de chimie
imi puteti spune un program unde sa pot scrie pe poze? Stiti un program care taie filme sau uneste?
Nume de programe care ma ajuta sa tai anumite parti din videouri va rog frumos!
Care se joaca metin?
Pentru cei care stiu problema mea, am vorbit ieri cu profesorul de religie. A iesit la poarta, am asteptat sa plece lumea, i-am spus ca vreau sa vorbesc ceva cu el, si i-am spus:"stiu ca poate o sa...? (mai mult)
Care este cel mai important lucru din viata voastra? (cel mai frumos raspuns dau fundita).
Cine vrea invitatie pe Lockerz sa imi lasati adresa voastra de e-mail si va dau... Cine nu stie ce e lockerz va spun ca e un sit unde castigi premii. SI E GRATISS. (normal este sit american ca romanii? (mai mult)
Cine imi zice si mie de unde pot descarca filme 3gp, adica pentru telefon? dau fundita!:Xms fain
Ce parere aveti? http://www.220.ro/video-news/Ghici-Ce-I-Dupa-Blocurile-Gri/c5YgrNmP5e/
Salut, sunt disperata pentru ca am mai intrebat de 2 ori... Dati-mi niste filme despre fete mai rebele gen "weekend cu mama" sau "fish tank" rog sa nu fie comedii(le urasc). Promit funda.Astept...
Ajutati-ma va rog! am primit un telefon nou Nokia...si m-am jucat pe el...si i-am bagat un cod si nu-l mai stiu! cand il deschid imi cere codul de restrictionare!va rog ajutati-ma
La ce hipermarketuri( real, auchan, carrefour sau cora) au role bune? Si sa fie maxim 150 ron. Astept sfaturi si linkuri. Dau fundita :)
Buuna! Imi place de 2 baietii in acelasi timp( Alex si Roberto). Ii cunosc, imi plac de ei si ei ma plac si sentimentele mele nu sunt clare si nu mai stiu cu cine sa fiu.Parintii baietilor sunt prietenii...? (mai mult)
Nu stiti daca mai e promotie lays pentru campionatul mondial 2010? De exemplu daca cumperi o punga...gasesti un cartonas cu un jucator, iar daca cumperi 3 pungi de lays primesti un catalog unde sa lipesti?? (mai mult)
Cum imi pot deschide culoarea parului:? am auzit multe lucruri dar as aprecia daca miat explic modul de folosire si cantitatea. p. s. ar merge din satena sa ma fac roscata:?=^.^= dau pupic anticipat :P...? (mai mult)
Ce se mai intampla in "Cealalta fata a Analiei"? Cine traieste: Mariana sau Analia? Imi povesteste cineva finalul (nu vreau sa il vad in spaniola pentru ca nu inteleg fara subtitrare)?
Cum se numeste melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=_TtsyR4xYig?
Pentru baieti : preferati blonde, roscate, sau brunete? culoarea naturala (nevopsit)
E ceva daca faci 2 sporturi in paralel?
Spuneti'mi si mie niste filme de groaza va rog:D fundita pentru cele mai horror;)
Ce faceti pentru a va recastiga increderea in voi? pentru a pasi inainte cu optimism? oare sunt mai multi optimisti sau pesimisti in tara asta? eu...cred ca e evident unde ma situez, bine ca mi-a ramas? (mai mult)
Mai este cineva pe acest site la Dinu Lapatti di Bucuresti? in ce clasa?
Ati observat si voi sau doar eu ca multa lume de aici scrie "Disnep Channel" in loc de "Disney Channel" din cauza ca in coltul ecranului de la TV. pe canalul Disney Channel y-ul este confundat cu p-ul?...? (mai mult)
De ce nu mi se sterge o data contul asta pe TPU? deja e chiar enervant, orice site la care poti sa-ti faci cont are sus si o bara ca sa il poti sterge, dar TPU nu are asa ceva de frica sa nu piarda toti...? (mai mult)
Ce scuze folositi pentru ca nu v-ati invatat lectia (la istorie de exemplu)? Vreau niste scuze care chiar sa tina, sa ma ierte profesorii (nu pot invata chiar mereu, m-am saturat!).
Pe ce site pot viziona naruto shippuden 162?
Cine este pe poza profilului meu
Buna sunt ana si as vrea sa stiu si eu daca stie cineva da pastilele de slabit xls se dau fara reteta?
Cum trimit ceva in Word pe mail alcuiva?
Ce credeti despre revista Level (15 lei)care apare in fiecare luna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.