Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 5 Ianuarie 2026 sunt:
Cum pot salva poze de pe hi5.Va rog ajutati-ma plzz :*:*:*.
De ce toata lume pune intrebari cu Metin? Sunt deja enervanti, nu credeti? La conversatii - Metin, la Adolescenti - Metin, la Timp - Liber -Metin.
Aveti sa-mi dati si mie un cont pe club penguin care sa fie membru?
Voi ce mancati in fiecare zi? Si in ce cantitati? Eu sunt subponderala si nu stiu cum sa mananc sa fiu normala. Va intreb pe voi pentru ca sigur sunteti normali. Mancati 2 feluri la amiaza? Cate felii de...? (mai mult)
E greu examenul la engleza pentru intrarea la liceu la profil filologie bilingv :)?
Vi-s-a intamplat ceva inficosator? Povestiti la raspuns.
Hi! Cine vrea sa imi dea si mie o invitatie pe www.lockerz.com? fundita! raman datoare!
Cine a inventat zarurile de joc? Am pus intrebarea pentru ca am o ascutitoare mai mare in forma de zar si acum 5 minute am inceput sa ma intreb
Imi puteti da conturi metin 2 ro (fata, samanca, cal armat, peste 20)? dar puteti sa imi dati conturi pe metin 2 funmt2 (samanca, peste 20 )?
Iti puteti da si mie conturi pe metin 2 ro (peste 30) fata samanca!
Buna:). Am 16 ani. si am o problema:). Vreau sa imi fac prieteni din toata Romania:). Daca se poate sa va lasati id aici.
Am urgent nevoie de un sfat. Cum sa fac un document care este scris in Word sa fie in format A4? Este vorba despre un proiect de facultate pe care l-am scris dar trebuia in format A4 iar maine trebuie...? (mai mult)
Caut si eu (din nou) un film. O comedie, ca sa fiu mai precisa. Una buna, de la 2007 incoa'. Are cineva vreo recomandare?
Cum e melodia aia de la activ in care spune ceva de genul:"vino la dans de 2 ori" nu prea o stiu dar e super:X
Deci.am un puroi, langa maseaua de lapte.maine merg la dentist. ce ar putea sa-mi faca? anul trecut am mai avut tot asa. ce m-a durut! mie imi vine sa-i omor pe toti dentistii. so, ce ar putea sa-mi...? (mai mult)
Care sunteţi din ARDEAL? :d
Sunt in clasa 8 si as dori sa merg la liceul sportiv din Baia-mare(profil, footbal si sky alpin)cine ma poate ajuta cu ceva informati cum ar fi, are internat si daca are cat costa, ce ore se fac si ce...? (mai mult)
Sall all cate funda trebuie sa primesti ca sa fi un EXPERT TPU?
Am 1, 67, 63 kg... mi se potriveste rochia gogosar?
va rog da-ti-mi si mie exemple de intrebari pe care as putea sa le adresez unei prof. care iese la pensie? plss.ca sunt in pana de idei:*mersi
Mia venit ciclul ieri dar pastilele le-am inceput azi, are ceva?
Cum scap de virusii de pe mail?
Ce exercitii trebuie facute pentru. ingrosarea piciorului? Si in cat timp se va vedea? :P
Ce costum pot improviza in rolul ioanei din "cucoana si ioana"?
Site-ul asta http://www.gifsoup.com/ ca sa ma inregistrez trebuie sa platesc bani sau este gratis?
Stie cineva cum se numeste melodia aia care o da foarte des la radio si e ceva de genul " i love chocolate "?
Cum pot sa sterg o intrebare de la "intrebari favorite"?:D
Va rog sa-mi spuneti si mie ce as putea sa fac mi-au iesit vara trecuta niste bubite la degetele de la picioare care erau pline cu un lickid lipicios si mirositor le_am ars cu duofilm pentru o perioada...? (mai mult)
imi puteti spune si mie un site de unde as putea descarca muzica franceza? mersi
Dau fundita! Vreau si eu link de unde pot downloada videoul de la spike si guess who tu plz:X! De pe fisierulmeu.r o numergee!
AM 35 de ani un baietel divortata de 6 ani nu mai am servici si totul mi se pare ca se invarte in jurul meu. ce sa fac?
Is in cl a8a si voi avea banket la sf anului, stiti ceva muzica pentru banket? ceva mel, poate si linkuri d download? :| mersi...
Am facut test de sarcina dupa o luna si doua saptamani. Credeti ca ar putea da un rezultat corect?
Sa imi souneti si mie niste site-uri de jocuri. Va rog am nevoie de ajutor ca nu stiu nici un site unde sa ma joc
Legat de metin2! De unde pot face rost de ielul cununiei fara sa-l cumpar?
Ce inseamna atunci cand o icoana cade pe podea drept, in fata cuiva la o ora fixa ( 8 )? E semn rau?
Vreau sa cumpar role maxim 150 ron dar nu stiu la ce magazin sa cumpar!? Vreau liste cu magazine de role! Va multumesc... Dau si fundita...( nu vreau Cora, Carrefour, la mana a doua etc ci doar? (mai mult)
Salut, ce ar trebui sa pun in apa(in cada adica) ca sa se faca multa spuma? :). Multumesc :D
Caut subtitrarile filmelor cu gemenele Olsen in limba romana. Va rog sa raspundeti concret cu link deoarece am vizitat si eu regielive, softpedia si altele de profil. Multumesc!
Spuneti mi si mie niste magazine Online de unde imi pot comanda o pereche de role De Calitate!:)
Vreau sa fac un schimb cu o fata din bacau de postere. dar nu stiu cum:|. nu am mai trimis niciodata si nu stiu cum se face. va rog sa imi spune-ti tot acest 'proces' prin care se trimite. ce fac cum ma...? (mai mult)
Cum sa fac si ce sa nu mai cred in ghinion? De exemplu azi(13) mi-e frica parca vine sfarsitul lumii=)) Cele mai inteligente raspunsuri, primesc fundita! Vrea ceva care chiar sa functioneze:-ssu
Cand vreau sa joc GTA San Andreas. imi apare :Original disc could be found or authenticated. Ce pot face? chiar vreau sa am jocul ala :((
Spuneti-mi si mie niste fraze mai smecheresti ca sa-i lase fara cuv. pe cei care ma edranjeaza de obicei. Dau fundita pentru. raspunsul care a functionat!
Pentru cei care nu au vazut aceasta imagine, mare atentie...priviti bancnota pensionarului, nu-i asa ca-i viitorul este luminos? Acum nici luminita de la capatul tunelului nu se mai vede. Ma intreb,? (mai mult)
Auziti ce sugereaza intr-un text ingrosarea caracterelor?
Cum se numea desenul animat de pe minimax cu o zana care se indragosteste de un elf inamic?
Care este adevarul legat de centura fotonica - 2012- - si acei 2000 de ani de lumina perpetua? Sau sa-mi vad mai departe de culoarea parului (blond)?
Deci am o problema cu PSP-ul meu. E 2003 8C modat cu HEN si avea(sau are nici eu nu mai stiu) 5.03 m33-6. Si sa imi relatez intamplarea neplacuta...am vrut sa ii fac update la firewall si s-a facut 100%? (mai mult)
stie cineva o metoda prin care pot sa slabesc fara a ma imbolnavi...adica as vrea un orar sa zicem asa si mai am o problema imi poate spune si mie cineva ce exerciti sa fac pentru marirea detentei? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Lucia570 întreabă:
PijamalinaSatină întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?