Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Ianuarie 2026 sunt:
Metin2! Cand pot sa-mi armez calul? la ce lvl
Daca as pleca de pe TPU mi-ar duce cineva de aici dorul?
Ce parere aveti despre doamnele si domnisoarele care pozeaza pentru "fata de la pagina 5"? pentru cei care nu stiu despre ce este vorba: http://www.libertatea.ro/fata-de-la-pagina-5/laura-gherghel-2944.html...? (mai mult)
Hmm.Am si eu o problema:D de fapt nu e o problema numai ca am nevoie sa spun cuiva:) Acum. de curand:)) am fost cu familia in bulgaria. in obzor. la un hotel:) nu pot da nume. si acolo [am stat 4 zile]...? (mai mult)
Care este id de msn a lui Justin Bieber?
Pentru cei din clasa a VIII-a:cum vi s-a parut testarea de la mate? Ati reusit sa faceti bine?
Ce parere aveti despre Justin Bieber? Dar despre melodia "one less lonely girl" sau "love me"?
Cum vi se pare sims
Am o prietena si tot timpul cand doarme ca me sforaie, ce pot sa fac sa nu o mai aud? Ma enerveaza pur si simplu.
Era o melodie cu versurile: "indiferenta doare cel mai tare"...numai atat stiu:D Daca stiti, imi spuneti si mie va rog cine o canta si numele! :o3 Mersi!
Aseara am primit un mesaj ce arata asa : "am 17 ani daca nu citesti ti se va intampla ceva.Eu nu am nas nici urechi. nu te speria ca nu sunt moarta. Daca nu dai msg asta la toata lista diseara apare la...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine la proiectul de practica? Este vorba despre gestiunea stocurilor si am probleme la partea de access. Va rog mult.
Cine poate sa imi dea si mie un cod CD-Key pentru jocul Tom Clancy's Splinter Cell Conviction?
Spuneti-mi si mie melodii de la evanescence :) ofer funda celor mai multe :):p
1. Ce pareri aveti de samsung corby? 2. Ce parere aveti de telefoanele touch screen, vi se par mai dificil de intretinut? 3.Cati dintre voi aveti telefon touch screen?
Ce este gelozia din punctul tau de vedere?
De pe ce site pot viziona TITANIC 2? Va rogg mult...
In week-end-uri sau la sarbatori, oamenii se imbulzesc spre o destinatie la moda, bara la bara, prin blocaje rutiere care se intind pe kilometri intregi. Iar daca-i intrebi unde se duc spun ca fug de...? (mai mult)
Va place scoala?*
Stiti si voi un site bun cu retede de prajituri? Daca sunt si poze cu prajiturile gata facute, cu atat mai bine.
Locuieste cineva in Italia(Pordenone)?
Care sunt cele mai bune metode de copiat la teste? sau cand te asculta, cum trisezi?
De ce se posteaza atat de greu un raspuns? e aprobat, dar l-am postat acum 1-2 h si tot nu a aparut.
Din toti utilizatori care au plecat de pe site care va lipseste cel mai mult sau de care va bucurati ca a-ti scapat?
Spuneti-mi si mie care e cea mai beton versiune de cs? vreau si un link de download :d
am un hacker care tot umbla prin pcul meu. aseara cand ma jucam cs ma tot scotea din joc si + ca atunci cand stau pe mess imi tot injura prietenii. cum sa fac sa scap de el? :( :(
"Prietenia se sfarseste acolo unde incepe neincrederea" sunteti pro sau contra argumentati:)
Metin2! Mi-am luat cal si nu stiu unde pot sa gasesc fan dau fundita cine sti e unde pot gasi fan
Stie cineva un site de spart parole? Ori de download-at.Nu imi pasa cum este, dar vreau un site de spart parola. Dar sa mearga.
Cum vi se pare imaginea din contul meu
Credeti in superrstitii
Legat de metin2! Mereu primesc carti dar nu stiu ce pot sa fac cu ele in afara de a le vinde pot avea alte puteri sau ce?
Cum sa fac? Am 2 probleme, una ca am instalat interfata de wind 7 si am dezinstalato pentru ca nu mi a placut dar nu si a revenit compu la normal, tot asas arata si la start si la foldere si cand il...? (mai mult)
In ce poza a iesit mai bine? 1/2/sau 3? 1. http://www.dlh.ro/vedete/displayimage.php?album=5& pos=4 2. http://www.dlh.ro/vedete/displayimage.php?album=5& pos=18 3. http://www.dlh.ro/vedete/displayimage.php?album=5&...? (mai mult)
Ati vrea sa-mi arat fata?
Aveti principii? Ce principii aveti?
Care sunt cele mai tari filme din lume in afara de Avatar? Dar sa nu fie vechi!
Cum isi face claudia pavel parul cret? http://slagartop.files.wordpress.com/2009/10/claudia-pavel.jpg il am si eu cret dar nu imi sta cret de la radacina asa cum ii sta ei?/ help meee
De pe ce site pot descarca (simplu) GTA vice city?
Acum o zi am pos o tintrebare pe acest site.cum pot afla raspunsurile?
De la ce varsta pot infiita firma pf? :D
Care este ultimul messenger? as vrea un messenger care sa cuprinda mai multe emoticoane :D
Buna cum se numeste melodia care are versurile cam asa :Traim un stil de viata diferit Despre care la radio nu auzi nimic Asta-i viata buna, asa cum intelegem noi, Chiar daca-i interzis nu dam inapoi!? ...? (mai mult)
Am incercat sa-mi fac un cont pe metin 2 gx si nu am reusit. poate ma ajuta si pe mine cineva, sa-mi faca si mie unu si sa mi-l trimita.plzzz.dau fundita.cand am incercat sa mi-l fac eu imi zice ca nu-i...? (mai mult)
Hey ce chestii naturiste pentru cresterea sanilor stiti? :D
Ce inseamna btw? adica am vazut si pe hi5.si pe mess :-? si habar n-am de la ce vine...(sper sa nu fie vreo injuratura
Cum se cheama melodia de la reclama cu lipton ice tea:D?
Care este melodia voastra preferata ?
Ia sa vedem cine-i mincinos... :)Ati mintit vreodata pe internet in legatura cu aspectul vostru fizic, cu ocupatia etc? Ati regretat vreodata? Eu nu
Ati simtit vreodata ca viata va face numai in ciuda? Eu daaa! :(( Nu vreau sa par plangacioasa, dar ultimele 3 saptamani mi-au mers numai pe dos m-am saturaaat! :((
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!