| anamarya a întrebat:

A dat cineva de curand traseul la IOR?

6 răspunsuri:
| MarYoBenucci a răspuns:

Saptamana viitoare s-ar putea sa-l dau eu big grin

| anamarya explică:

Maine il dau eu..si revin sa va spun cum a fosthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dat azi traseul la ior.este ok.
vroiam sa va spun ca toata lumea se plange de comisarul Grigore ca este foarte rau.cand am vazut la cine am picat am zis ca nu iau, stiind ce se vorbea despre el pe net.Nu e adevar.Este a 3 oara cand dau, am avut parte de 2 comisari care cu adevarat au fost rai. te faceau in asa fel sa gresesti, puneau piciorul pe frana si zicea ca ai fost de vina...nu pot sa spun ca nu greseam, dar nici sa nu iau si de 2 ori mi s-a parut absurd.am auzit de la mai multa lume ca acei comisari vor perfectiunea si nici cu spaga nu merge.Azi am picat la Grigore, iti vorbeste frumos, este calm si chiar daca gresesti spune "mai departe"si iti explica ce trebuia sa faci.Sunt fericita, abia astept sa merg cu masina.Numai ca trebuie sa invat sa capat un pic de experienta, sa nu mai am emotii.Mult succes si voua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce ziceti voi de comisarul Grigore, ca nu ia spaga, haha,
am fost in prima serie 5 oameni 3 au dat spaga 2 nu au dat, printre care si eu.
Primul care a dat, la un viraj la dreapta (2 benzi pe sens, intersectie) ai intrat pe a 2-a banda fix pe trecere unde era un pieton nevinovat, daca nu punea grigore frana il schilodea pe saracul om, surpriza a primit carnet!
Mie mi-a tinut piciorul pe frana la fiecare oprire de trebuia sa ii zic sa il ridice, dar na, poate a fost incorect doar cu mine.
A, stai, nu am zis de ceilalti 2 care au dat spaga, ghici!, au luat.

| florin12 a răspuns:

Va salut, traseu il dau si eu pe 19 luna asta,problema ar fi la cate am citit despre un gabor,parca imi vine sa imi trag palme ca am ales iore,problema nu ar fi chiar la gabor ca pe unu ma doare undeva cum e gaboru, dar problema este ca eu nu am facut nici o ora de condus pe iore sad.La treceri de pietoni ar fi cam simplu ca este exact dupa statia de tramvai, si 19 circula odata la 15-20 de min care si asa este foarte bine, Deci BFT celor care dati

| florin12 a răspuns:

Va Salut si eu dau pe 19 luna asta.eu din cate citesct pe aici despre un comisar, imi vine sa ma dau cu capu de pereti ca am ales iore.si imi mai vn inca odata sa ma mai dau ca am facut o cafa mare,am facut orele de condus in drumu taberei si in loc sa aleg vechiu moghioros am ales iore angry deci sunt mare bou,emotii nu as fii avut daca as fi condus pe la iore,dar asta e am gafat platesc, marea problema acolo este lucrarea la sina de tramvai 19, deci batai de cap,nervii,si mai depinde cu ce comisar jegos pici,cel mai bine este fara spaga dai in mm lor, daca nu il lauti nu il lauti asta e se mai intampla la urmatoru va pregatiti mai bine, BFT si sper ca data de 19 octombrie sa fie o zii fericita pentrutoti care dam traseul la iore.