anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum cateva minute, am citit despre un tanar care sa omorat pentru ca la inselat prietena.Chiar credeti ca se merita asa ceva?

Răspuns Câştigător
| dicarmencitta1957 a răspuns:

Oare de ce se omoara tinerii in Romania? Acest lucru denota educatia primita, atat de la parinti, cat si de la scoala.Asa ceva nu se face, viata este grea, este o lupta cu tine insuti si apoi cu cei de langa tine, probabil a fost prea slab de a facut asa ceva, pacat de el.Viata iti este data sa o traiesti si nu sa mori.Lupta cu viata pentru el a fost mult prea dura si pacat de el ca nu a putut sa o castige.Acest subiect ar trebui sa fie tratat in scoli de profesori.

12 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Unde?, bai nene? A Roma - italian, sau la noi, romanas? Quanti anni?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In Romania... avea 23 de ani...

| smaranta a răspuns:

Viata ne-a dat-o Dumnezeu nu avem noi dreptul sa ne-o curmam si nimeni si nimic in lume nu merita un asemenea gest.Viata-i o lupta, depinde si cum ti-o faci, poate fi un iad cum poate fi macar acceptabila.Depinde de fiecare iar speranta nu trebuie sa ne paraseasca niciodata!

Shin
| Shin a răspuns:

Dragostea asta... greu de imaginat ce e in mintea fiecaruia dupa ce afli asa ceva... Eu mai mult ca sigur i-as omori pe ei nu pe mine tongue
Numai bine, Shin

cami
| cami a răspuns:

Pana unde are de gand sa mearga prostia omeneasca...straight face
Sti, este exact ca zicala asta : "Cand vrei sa te-arunci de la balcon, adu-ti aminte, ca ai coarne boule, nu aripi!"
Nu, nu se merita pentru nicio fata, fie ea.cat de inteligenta, frumoasa, devreme-acasa, etc.
Nu! avea toata viata inainte. si tipa respectiva ce o sa faca? o sa-si gaseasca pe altul, iar asta se raceste-n groapa.
Mare, mare greseala...

| Ben. a răspuns:

Clar ca nu! numai ca, in general, este vorba de persoane cu probleme psihice grave. a putut sa arunce responsabilitatea pe fata si s-a folosit de pretext.chestie de anormal.

mira
| mira a răspuns:

Solutia asta trebuie sa fie respinsa din capul locului. Poate ca si el a inselat si va insela.Ar insemna sa avem un sir de cadavre.Ar fi trebuit sa se intrebe daca nu cumva el a ales gresit. Mira

| iulia_5454 a răspuns:

Pentru nimeni nu merita sa faci asa ceva.indiferent cat ai iubi o persoana.cred,de fapt sigur avea ceva probleme la cap

| catthshshshs a răspuns:

Chiar nu se merita asa ceva...viata oricat ar fi de grea, este totusi frumoasa...toti avem momente grele, dar ce s-ar intampla daca toti ne-am pune capat zillelor? Asa ca, mult curaj! happy

lolita
| lolita a răspuns:

Sa ma omor eu si sa-l las pe el sa traiasca fericit cu alta? In nici un caz, mai bine il stresez in asa fel incat sa se sinuicida el. Cu pareta a doua am glumit, daca nu mai exista iubire fiecare sa se dupa pe alt drum si gata, s-a rezolvat problema.Si asta cu toate femeile ce sunt in lume statea dupa una? Viata este destul de frumoasa pentru a pierde sansa de a trai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dragostea îți gâdilă puțin și nervii.
A făcut o depresie pe fond nervos (s-a simțit trădat sau înșelat așa cum spui tu) și a văzut negru în fața ochilor.
Mulți oameni recurg la gesturi extreme din cauza necunoașterii persoanei de lângă ei. Simt că o dată ce persoana dragă i-au dezamăgit, viața nu mai are niciun sens pentru ei și decid tot ce este mai sumbru: aleg moartea.
Eu nu sunt cu multe de acord pe lumea asta, dar fiecare are gândirea și percepția lucrurilor în mod diferit.
Pa, pa.

| D-Anna a răspuns:

Nustraight face