NOname
| NOname a întrebat:

"Ai avut până acum o căpuşă?"
Am avut una ca animal de companie, în borcan. Se pune?

57 răspunsuri:
| HikariAi a răspuns (pentru NOname):

Ma gandeam sa nu-ti scriu, dar totusi am sa-ti explic parerea mea. Ca sa consideri un animal de companie ceva (insecta, reptila sau animal ---cum se mai numesc animalele acum daca toate sunt animale sau ce mai vrei tu) se presupune a simti atasament fata de acel animal si el de tine, asemeni unei pisici sau unui caine (ai grija de el, te joci cu el, il ti in brate, el simte atasamentul tau si tu ai lui). O capusa nu cred ca face parte din aceasta categorie, e doar o idee care ti-o creezi tu, ceva fals. E ca si cum ai avea un sot/sotie care nu e niciodata langa tine si nu face nimic pentru tine (e doar cu numele). Sper sa intelegi si sa nu trebuiasca sa-ti scriu un roman ca sa te fac sa intelegi.

| Fatamuntilor a răspuns:

Oare paduchii, puricii care traiesc la om sau pe langa casa omului sunt considerate animale de companie?rolling on the floor
Sau furniclie, gandacii de bucatarie si alte insecte?

NOname
| NOname explică (pentru HikariAi):

"Sper sa intelegi si sa nu trebuiasca sa-ti scriu un roman ca sa te fac sa intelegi."

Da, că eu sunt aia grea de cap. laughing

Nu e vorba de asta, doar ca e totusi un subiect destul de complex daca esti capoasa. Stiu ca esti o persoana inteligenta, dar nu stiu cat de capoasa esti tongue

NOname
| NOname explică (pentru HikariAi):

Cred că am fost prea subtilă. laughing

Esti, o persoana subtila laughing)

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

A vreo doua care ma sug de bani.

| veryhonest a răspuns:

Da. Se poate pune unde vrei, nu neaparat intr-un borcan.

| Bergheva_Simona_Daniela_1979 a răspuns:

Bun prieten! dar ai grija sa nu patesti ceva din cauza ei

| FastAndRelaxed a răspuns:

Si ce nume a avut? happy

NOname
| NOname explică (pentru FastAndRelaxed):

Cred că o să-i schimb noname-ul în fastandrelaxed, că era aşa de paşnică pe fundul borcanului (borcan era pisicul meu de atunci). love struck

| NyctophobicGhost a răspuns:

Da, am avut, pana ne-am dus amandoi la dus.Da am scapat sapunul si ...am strivit-o sad Judecatorul mi-a spus ca n-am voie sa ma mai apropii de o capusa, doar gonflabila.
A doua zi miting in fata casei, iti dai seama ca n-am putut sa ies, am stat trei zile fara crema de ghete.Trei zile! Venea si Mos Nicolae...
Nu stiu, eu niciodata n-am noroc. sad

NOname
| NOname explică (pentru NyctophobicGhost):

Păi da, şi căpuşele e oameni. sad

| madutzik11 a răspuns:

Eu o tineam in lesa. A murit saptamana trecuta.

| Sanzi2002 a răspuns:

Ce?

| tteo91 a răspuns:

Ce glume ai in tine,,,, Altele mai stii?

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Ce animal? Alea-s insecte, gen paraziţi. Şi de ce să le ţii? Când sunt purtătoare de boli?

| NYK4u a răspuns:

A ta este femela sau mascul? ca le bagam la imperecheat amandoi. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu, dar era radasca, am mai avut si lacusta si linux, dormeam cu borcanul in bratehappy este in gemenii un copil cu un gandac in borcan care incearca sa isi vada colegii de camin prin borcanul animalutului. strasnic

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

laughing dulce

| Serenaa1691 a răspuns:

Ce aiurea. Cred ca acea capusa te-a muscat. Ai tampit la cap.

NOname
| NOname explică (pentru Serenaa1691):

Da, la toate două, iar tu la toate trei.

| puscahoreangaion a răspuns:

Nu aceea este un parazit

| BadSirChaos a răspuns:

Eu am avut un paianjen intr-o cutie de betisoare de urechi dar l-am omorat pentru ca m-a muscat cand am vrut sa il speri pe taica-miu cu el.

| YesorNo a răspuns:

Si ce s-a intamplat cu ea? laughing

| Thebestone a răspuns:

Poate scapa si te mananca!

| NYK4u a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Păduchii da... Sunt foarte atașați de om. laughing

Întrebări similare