Ma gandeam sa nu-ti scriu, dar totusi am sa-ti explic parerea mea. Ca sa consideri un animal de companie ceva (insecta, reptila sau animal ---cum se mai numesc animalele acum daca toate sunt animale sau ce mai vrei tu) se presupune a simti atasament fata de acel animal si el de tine, asemeni unei pisici sau unui caine (ai grija de el, te joci cu el, il ti in brate, el simte atasamentul tau si tu ai lui). O capusa nu cred ca face parte din aceasta categorie, e doar o idee care ti-o creezi tu, ceva fals. E ca si cum ai avea un sot/sotie care nu e niciodata langa tine si nu face nimic pentru tine (e doar cu numele). Sper sa intelegi si sa nu trebuiasca sa-ti scriu un roman ca sa te fac sa intelegi.
Oare paduchii, puricii care traiesc la om sau pe langa casa omului sunt considerate animale de companie?![]()
Sau furniclie, gandacii de bucatarie si alte insecte?
Cred că o să-i schimb noname-ul în fastandrelaxed, că era aşa de paşnică pe fundul borcanului (borcan era pisicul meu de atunci).
Da, am avut, pana ne-am dus amandoi la dus.Da am scapat sapunul si ...am strivit-o
Judecatorul mi-a spus ca n-am voie sa ma mai apropii de o capusa, doar gonflabila.
A doua zi miting in fata casei, iti dai seama ca n-am putut sa ies, am stat trei zile fara crema de ghete.Trei zile! Venea si Mos Nicolae...
Nu stiu, eu niciodata n-am noroc.
Ce animal? Alea-s insecte, gen paraziţi. Şi de ce să le ţii? Când sunt purtătoare de boli?
Eu am avut un paianjen intr-o cutie de betisoare de urechi dar l-am omorat pentru ca m-a muscat cand am vrut sa il speri pe taica-miu cu el.
Lor3naXD întreabă: