| Biiskrem a întrebat:

Ai simțit vreodată că-ți vine să plângi -la propriu- în circumstanțe care sunt departe de a-ți provoca tristețea? Ai avut vreodată acea senzație ciudată, de parcă cineva ți-ar fi dat un brânci dar în locul căzăturii se ivesc lacrimile și respirația greoaie?

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu mi-e ceva absolut străin. Mi s-a întâmplat să vreau să plâng aparent fără motiv.
Probabil este ceva la nivel chimic, un ceva care clachează, o nevoie de descărcare (de la prea mult binehee hee ).

| Ibrahimovic a răspuns:

Nu mi-a venit niciodata sa plang din postura de a fi departe de sentimentul tristetii.
Dar pe de alta parte am momente in care dintr-o data am o stare de melancolie, fara a fi suparat pe ceva anume sau pe cineva anume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista persoane mai emotive care plang si daca nu mai are rest vanzatoarea la magazin si persoane care nu varsa o lacrima la inmormantarea parintilor.
Cel mai probabil fenomenul descris de tine are legatura cu subconstientul ca atunci cand visezi urat si plangi de fapt tu nu ai plans de frica reala, corpul tau a cerut asta, iar cand dormi nu ai control asupra corpului tau.Dar sa nu uitam ca subconstientul nu doarme nici cand esti tu treaz.

| horansgang a răspuns:

Oh,da. Asta se întâmplă des persoanele ''slabe de înger''. Este greu să fii aşa şi chiar dacă ţipă cineva la tine laughing sau bine, depinde cine.

| Biiskrem explică (pentru horansgang):

Nu plâng dacă țipă cineva la mine phbbbbt Doar tu știi ce ai vrut să zici... Nu prea am înțeles.

| horansgang a răspuns (pentru Biiskrem):

E de la propriu înţeles.

| Swan39 a răspuns:

Să-mi vină să plâng în situaţii care sunt departe de a provoca tristeţe, nu (poate te referi la "a plânge de fericire"? thinking - oricum, nu, nu mi s-a întâmplat nici asta).
În schimb, mi se întâmplă să trec de la stări normale, la stări de tristeţe, melancolie, nostalgie, lipsă de speranţă, anxietate ş.a., brusc, când îmi vin gânduri negre în mod involuntar, oarecum.

| Biiskrem explică (pentru Swan39):

Nu mă refer la lacrimile ''dulci''. Mă refer la împrejurări pur și simplu banale...
În fine, sunt singura pe care o apucă plânsu' când își curăță adidașii laughing
O seară frumoasăă.

| Swan39 a răspuns (pentru Biiskrem):

Aha, deci poate te referi la faptul că deşi situaţia din exterior nu e una de tristeţe, în interior, gândurile o iau pe drumuri mai întunecate - asta mi se întâmplă şi mie.

Şi mulţumesc. O seară frumoasă şi ţie! happy