Sinuciderea nu este o solutie, daca nu te iubeste asta e, discuta cu ea si vezi de ce nu te iubeste ca pe alti?
Uni parinti sunt mai duri cu copii lor doar pentru ca acestea sa ia in serios ce li se spune.
Nu cred ca nu te iubeste cum cred ca si tu o mai superi cu cate ceva.Nu te costa nimic sa o asculti mai ales cand iti spune sa faci lucruri banale care tin de sanatatea si igiena ta iar dupa ce le faci sunt sigura ca nu iti va mai vorbi urat deoarece va vedea ca exagereaza si tu totusi esti un copil bun.
Dar eu ma spal dar proasta ma condamna ca nu o fac! Ea n-are de unde sa stie asta si numai ma condamna
Dar de ce esti grasa?
Sinuciderea nu e o soluție.E doar calea mai simpla de a scapă de probleme.Mda,nu e o situație prea fericita.Dar sunt persoane in situații mai rele. Poate ca mama ta te iubeste, doar ca n-o arata. Poate ca si ea sufera la randul ei din vreun motiv pe care tu nu il cunosti.Sau poate tu exagerezi.N-am de unde sa stiu.
Vorbeste cu ea! Spune-i ce te deranjeaza, si chiar daca nu te speli si esti grasa, asta nu-i treaba ei! NU te sinucide nu vei schimba nimic, in viata ta, pur si simplu nu vei mai exista
Buna, trebuie sa gasesti o solutie.
Sinuciderea nu e o solutie,poate isi va da seama dar daca nu va mai putea face nimic unde i rezultatul?
Eu zic sa incerci sa stai de vorba cu ea si sa ii spui deschis ca cuvintele ei te ranesc.
Daca nu ai cu cine discuta,in sensul ca nu intelege atunci nu mai pune la suflet.
Daca ea e insensibila devino si tu la fel.
In ce priveste spalatul poate vrea sa te educe cu privire la asta si nu stie sa faca asta cu frumosul.
Cati ani ani?
Ai probleme cu greutatea? eu te pot ajuta, si eu am avut. Trebuie sa rezolvi draga mea, solutii exista, dar sinuciderea nu e o solutie, e pentru laşi.
anonim_4396 întreabă: