| Mark2012012 a întrebat:

Am 23 de ani si sunt baiat. De cand ma stiu am un sentiment de veselie interioara care nu dispare niciodata. Daca cineva imi da o veste trista mi-e foarte greu sa fiu serios s-au suparat, dar in acelasi timp, toata aceasta veselie sau bucurie sentimentala interioara ma seaca de energie, si am ca si hobby actoria. M-am saturat. Mai are cineva acest gen de comportament si ce masuri ar trebui sa iau?

Răspuns Câştigător
| sappy a răspuns:

Nu o sa mai ai sentimentul asta cand o sa te maturizezi!

9 răspunsuri:
| DamnedShadow a răspuns:

Să fiu în locul tău, m-aş bucura mai mult să obosesc din cauza energiei pozitive, decât din cauza depresiei sau mai ştiu eu ce stări proaste. Eşti chiar norocos, cu atât mai mult dacă o transmiţi şi celorlalţi. Ţine-o tot aşa, că bine eşti!

| RAY a răspuns:

Si eu la fel, stiu e ciudat, poate suntem ciudati dar macar suntem fericiti non stop, dar si cand dau de depresie zici ca dau cu capul de turnele gemene, ai grija la iubire ca doare tare

| AtateaConditii a răspuns:

Mai bine decat sa fii trist. Dar daca vrei asa mult, stai pe un scaun si gandeste-te la viitor si la toate defectele lui.

Răspuns utilizator avertizat
| Vanqu1sh a răspuns:

Bendeac... il gasesti pe facebook!

| Mark2012012 explică (pentru Vanqu1sh):

Haios raspuns. Frumoasa anecdota

| Morrígu a răspuns:

Eu aș fi tristă daca n-aș ști să folosesc cratima corect la 23 de ani.

| Mark2012012 explică (pentru Morrígu):

Nu ma supar pentru acest comentariu. La cuvantul "s-au" nu m-au lasat sa postez intrebarea pana nu am corectat-o asa cum au vrut ei, cei de la TPU.

| fqwaf a răspuns:

Este bine ca o ai dar ideea ca atunci cand e sa primesti o veste trista macar sa arati ca esti afectat.