Degeaba" arăți bine " daca nu știi ce să vorbești
Căuta să te dezvolți mai mult
Fa sport, lasă barba sa crească și alege vestimatie mai potrivit vârstei tale
Fac sport dar barba nu o las fiindcă nu pot mi se infectează foliculii părului ușor
La cum te-ai descris, esti doar complexat. Nu inteleg de ce nu vrei sa tragi la fete de la 20 in sus. Pana la urma ar fi o diferenta de doar 4 ani intre voi. nu e diferenta prea mare.
Vorbeste pe Facebook/IG/TikTok cu fete in mod amical prima data, sa vezi ce e de capul lor si daca iti convine la caracter. Si daca se infiripa ceva cu vreuna, baga-te pe ea si fa-i avansuri subtile.
Sa stii ca nu e ok sa traiesti cu complexe de genul Doar pentru ca ai o fata mai tanara, nu ar trebui sa te traga asta in jos.
Eu care am 1.65, 60 kg, si sunt neatragator la fata, cum ar trebui sa ma simt? ) Totusi in ciuda tuturor defectelor, am o iubita cu care am stat de aproape un an si ea ma iubeste asa cum sunt. Nu pentru fizicul meu, ci dupa felul cum gandesc si cum ma comport.
Tu pe langa mine, esti scos din revistele playboy, deci da-i bataie si agata si tu ceva )
Problema este ca fetele de 20 in sus nu ar trage la mine cine ar sta cu cineva care arată copil la față. Acum asta e dacă nu am fost interesat de relații în trecut acum capul trage capul face.