| Makovei_Iuly_1995 a întrebat:

Am auzit de la un coleg ca nu e bine sa tii laptopul in brate pentru ca se supraincalzeste. E adevarat? FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| Frumusikkkaa a răspuns:

Nu laughing nu e adevarat se supraincalzeste daca il ti mult aprins si degeaba!

| Makovei_Iuly_1995 explică (pentru Frumusikkkaa):

Aha, mersi!

| darrio2007 a răspuns (pentru Frumusikkkaa):

Nu mai raspunde daca habar nu ai de ce anume vorbesti.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai premiat primul raspuns si foarte gresit.Se incalzeste daca el nu are aerisire sub el.Ai nevoie si de un cooler.Cel mai ieftin este in jur de 35 de lei. Daca il tii in brate te poate costa cateva milioane.Plus ca te afecteaza si pe tine.La piele.Am patit-o.Si am schimbat placa de baza de la supraincalzirea laptopului.Doar 560 de ron.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Ai dat funda degeaba. Da e adevarat ca se supraincalzeste, laptopurile au nevoie din pacate de foarte multe ori de acele pad-uri cu ventilator puse dedesubt pentru ca se supraincalzesc si cand stau pe un birou daramite in brate unde sta pe picioarele tale si nu mai are macar cativa milimetri de spatiu intre fundul laptopului si suprafata pe care sta. La laptopuri exista in general un ventilator aflat pe fundul laptop-ului care trage aerul din afara pentru a raci si aerul incalzit e dat afara prin niste fante prevazute cu gratare aflate de foarte multe ori in spatele laptopului, pe margine sau in cele doua laturi tot pe margine. Cand il tii in brate pe picioare sau chiar si pe pat, din cauza faptului ca ambele suprafete sunt moi, laptopul fie risca sa nu mai aiba de unde trage aer fie risca sa nu-l mai poata evacua bine. Poti insa sa cumperi un pad rezistent pentru racire si sa-l asezi sub laptop. Sunt unele modele, mai scumpe ce-i drept, care iti permit astfel sa iti asezi bine mersi laptopul si in brate. Sunt si unele laptopuri care se incalzesc in general mult mai putin, dar sunt exceptii si sincer n-as putea sa-ti spun cu siguranta un brand anume. Se vede cand ill tii in brate, daca ti se incalzeste o sa simti asta si in timp daca-l fortezi asa o sa se strice.

| Makovei_Iuly_1995 explică:

Imi pare rau pentru voi dar intrebarea a fost postata mai demult si nu a avut doar un singur raspuns asa ca am tinut sa cred ca nu va mai raspunde nimeni! Sper sa intelegeti!

| RSfan a răspuns:

Are dreptate alexhee hee