| hândel a întrebat:

Am fost plecat câteva zile de acasă, şi acum că m-am întors, observ că patul scârţâie, şi are chiar şi o denivelare profundă în saltea. Gagică-mea spune că starea patului se datorează pasiunii noastre, dar eu nu-mi amintesc să fi fost vreodată atât de pasional încât să dezmembrez patul. Oare m-am lovit la cap în drumeţia mea, şi-mi acuz gagica de lucruri păcătoase?! Şi mai curios este faptul că ambele, atât gagică-mea, cât şi prietena ei cea mai bună, au avut o reacţie particulară, ca şi cum ar ascunde ceva. Nici nu ştiu ce m-ar dezamăgi mai tare, faptul că aş putea fi atât de slab să-mi împing gagica în latura gay, sau faptul că aş putea fi atât de bun, încât gagică-mea ar dori să-şi înveţe şi prietena meseria preluată de la mine, în loc să mă roge pe mine s-o învâţ şi pe prietena ei, asistat de ea, de gagică-mea, fireşte. Are logică ce spun?! Nu vreau să vin cu reacţii pripite, aşa că vă-ntreb pe voi, ce sa fac, mai ales dacă-i vorba de un alt bărbat?!

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu le-am spus sa nu facem menaje, dar n-au vrut sa ma asculte deloc. Ai o prietena incapatanata rau. Prietena, cam nesatula.
Salut.

| Luori a răspuns:

Ce ai putea sa faci? Sa afli adevarul, oricare ar fi el. Sa nu lasi balta aceasta povestioara doar de dragul ei.

| Minty a răspuns:

Sau poate te-a inselat cu altcineva si i-a povestit si prietenei! Continua sa cauti adevarul! BAFTA!

| cici_6785 a răspuns:

Cand am citit intrebarea ta mi-a venit in in gand un banc: erau 2 colegi de munca si unul era mereu vesel iar celalalt vazandul asa intr-o zi il intreaba cum face de e asa vesel in fiecare dimineata. ii raspunde ca el cand se trezeste dimineata face pipi si dupa aia face dragoste cu sotia lui si asa e bine dispus toata ziua si ca poate sa incerce si el. Dupa vreo 2 saptamani celalalt e si el bine dispus iar colegul il intreaba cum merge treaba si ii raspunde ca e asa cum i-a zis si in plus ca are o casa frumoasa. ha ha ha eu am ras cand am auzit bancul asta. scuzati-ma dar sunt un pic ametita

| adnanandan a răspuns:

Are dreptate... raspunsel ei e de crezut dar nu e logic da, da, da, da O Doamne...