Eu le-am spus sa nu facem menaje, dar n-au vrut sa ma asculte deloc. Ai o prietena incapatanata rau. Prietena, cam nesatula.
Salut.
Ce ai putea sa faci? Sa afli adevarul, oricare ar fi el. Sa nu lasi balta aceasta povestioara doar de dragul ei.
Sau poate te-a inselat cu altcineva si i-a povestit si prietenei! Continua sa cauti adevarul! BAFTA!
Cand am citit intrebarea ta mi-a venit in in gand un banc: erau 2 colegi de munca si unul era mereu vesel iar celalalt vazandul asa intr-o zi il intreaba cum face de e asa vesel in fiecare dimineata. ii raspunde ca el cand se trezeste dimineata face pipi si dupa aia face dragoste cu sotia lui si asa e bine dispus toata ziua si ca poate sa incerce si el. Dupa vreo 2 saptamani celalalt e si el bine dispus iar colegul il intreaba cum merge treaba si ii raspunde ca e asa cum i-a zis si in plus ca are o casa frumoasa. ha ha ha eu am ras cand am auzit bancul asta. scuzati-ma dar sunt un pic ametita
Are dreptate... raspunsel ei e de crezut dar nu e logic da, da, da, da O Doamne...
anonim_4396 întreabă: