Ok Tudor, te inteleg... dar, nu esti obligat sa raspunzi la o intrebare care nu iti place.Pana la urma urmei suntem toti liberi si facem ce vrem. Tu acum, daca te-ai suparat pe noi, si vrei sa te arunci de la balcon de pe bloc sau vrei sa faci ce iti vine in minte...chiar crezi ca intereseaza pe cineva? Asa este cu toata lumea...fiecare cu p**** masii punct.
Superx.ai afirmat mai sus ca ''
Si mai interesant este ca exista oameni pe acest site care sunt in stare sa-ti aprecieze discursurile, iar asta e nasol, inseamna ca traim intr-o lume de oameni bolnavi.''
Da, mie imi place de atitudinea lui Tudor de pe site, chiar daca poate cu acest post a exagerat putin. Asta ma face un om bolnav?
Si nu inteleg de ce il tot ''izgonesti'' de pe site. Te simti maii stapan de situatia daca oamenii pe care ii displaci isi iau talpasita de aici?
Il tot judecati pe Tudor, dar nici voi nu sunteti mai prejos. Mi-e greata pur si simplu de cum se pune problema uneori pe TPU. Deocamdata ma abtin si incerc sa fiu departe de jocurile astea murdare, dar imi e de momentul cand o sa mi se umpla paharul si mie. Si cred ca nu mai e mult.
Stimate Flav, iti lipsesc niste informatii, drept urmare, nu iti pot judeca reactia.
Si da, dragul meu, ma simt bine daca oamenii, nu pe care ii displac, ci care transmit tampenii de genul celor enuntate in vreo trei randuri de acest personaj, sa plece si sa ne lase. E mai bine si mai curat. In rest, atat vreme cat nu ai toate informatiile la dispozitie, nu trage concluzii!
Tudor explică:
Ce legatura are gramatica mea cu cele spuse de mine? daca nu dau atata importanta sa scriu corect si sa folosesc cuvinte foarte literare nu inseamna ca sunt analfabet, altfel nu luam nota 10 la limba si literatura romana oral cat si la engleza oral 9, 50 la bacalaureat.
Citat din tine. Mi-e mila de copiii care au facut materiile respective cu profii care au putut sa iti dea notele alea. Stupid people!
Si daca ai fi iesit de pe site ai schimba lumea?
)hai ma las-o!
)iar zic aceeasi idee vroiai sa atragi si tu atentia putin mai mult! copiilor nostri, daca li se excplica ce si cum, vor ajunge la o varsta care sa inteleaga mai bine cum sta treaba
...atunci vor alege ce e bine si rau!
Cel mai bine ii sa iti vezi de treaba ta, sa faci o treaba cat mai buna, decenta, care sa iti aduca satisfactia dorita. Atata tot. Cu cat vorbesti mai mult de ce te doare cu atata o sa te doara mai mult. Lasa ca se ocupa Dumnezeu de ei nu trebuie tu sa iti faci griji pentru lucruri asa mici.
@andreicatalin la Trinitas TV nu spunea ca e un pacat sa fumezi.
Ia incearca si un raspuns din ale tale unghere neuronale.
Asta e de la Zbenguici citire.