| marusik_8462 a întrebat:

Am inteles ca Demi Lovato si Selena Gomez nu au hi5 sau id de messenger. Dar au twitter si myspace, da de unde stim cu adevarat ca ele sunt?
Daca le are cineva cu adevarat va rog frumos mi le puteti da si mie? Mersi mult de tot.

8 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Nu cred.ca le are cineva mai ales din Romania. din genul celor de varsta noastra.singura posibilitate sa ai cunostinte in limba engleza.si in momentul cand, crezi ca ai intrat la ea in lista.sa ii ceri web.winkingalta solutie nu am

| alice.twilight a răspuns:

Pai iti dai seama ca sunt vedete pentru ca in dreapta scrie account verificat...al lui demi e ddlovato

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz dar eu il am dar nu il dau la nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol voi oamenilor ati trait in caverne pana acum normal ca poti sai stii twitteru scrie IN DREAPTA SUS ACCOUNT VERIFICATED si asa stii ca e cea reala dar nu prea posteaza am fost si eu fan demi si credeti-ma nu puteti vb cu ea asa si justin bieber ocupa 3% din twitter si poti vb cu el nu! poti vedea doar ce a scris si poate sa te rogi ca sa iti dea follow

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu til dau pe al lu selena id selena_154_gomez_inger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba stiu id-ul lui selena ceva de genu selena. gomez si are si hi5.selena gomez dar du-te pe hi5 cautare prieteni si scrie selena gomez sau...eu o am si pe mylei cyrus.si cand vezi dale accept eu o am pe selena pe hi5 meu

| demidenisa a răspuns:

Eu am avzut cred ca e demi lovato www.hi5/ddd.www

| marusik_8462 explică:

As vrea sa vorbesc cu demi. Stiu ceva engleza. Da nu pot sti ca e ea. De ce sa pretinzi ca e esti cineva care de fapt nu esti. Este stupid si enervant. Si in plus ar putea face rau.

Întrebări similare