| Nesssyy4444 a întrebat:

Am întrebare sper să mă ajutați cu o idee cum să fac că nu mi se pare ok, sunt fată și am 26 de ani, părinții mei împreună cu prieteni de ai lor care au un fiu de 21 de ani vor să mergem la vară la mare împreună deci treaba stă în felul următor, și eu și tipul respectiv suntem combinați eu cu un tip de 36 de ani iar el cu o tipă de 19 ani dar din păcate ei nu pot veni cu noi la mare pentru că iubitul meu lucrează în perioada aia și nu își poate lua concediu iar părinții tipului respectiv nu vor să o ducă pe iubita lui pentru că face parte dintr-o familie mai săracă și nu vor să îi plătească ei excursia, nu e vorba că nu o acceptă ca iubita fiului lor doar că nu vor să îi plătească excursia iar ea nu își permite, bun deci vom merge eu, părinții și tipul respectiv cu părinții lui, noi nu prea avem tangențe doar părinții noștrii sunt mari prieteni, eu nu mai stau cu părinții de la 22 de ani, deci unde vreau să ajung e faptul că nu mi se pare corect ca noi 2 adulții de 21 respectiv 26 de ani ambii cu relații să mergem împreună în excursie, ce vor spune iubiții nostri? Sigurat vor fi geloși, încă nici nu i-am spus la al meu de planurile părinților, chiar nu vreau să înțeleagă altceva și nici nu vreau să mergem împreună, dar părinții nu înțeleg insistă să merg și eu cu ei, bine îmi și place la mare în fiecare an am fost cu ei dar de 6 luni am relație și vreau să țin cont de asta și să nu merg fără iubitul meu mai ales în contextul ăsta practic merg fără iubitul meu dar cu un alt tip, nu mi se pare normal și pe lângă asta au mai și zis că o să închirieze acolo la mare o casă la comun cu doar 2 camere, un living, o baie, și bucătărie, țin să menționez că ambii sunt zgârciți și părinții mei și ai tipului ăla, deci sunt chiar nebuni după părerea mea, din alea 2 camere și un living e clar că alea 2 camere vor fi ale lor iar eu va trebui să dorm cu tipul ăla cu care nu am nici o treabă nici măcar relație de prietenie nu pot spune că am eu nu cred în prietenia între sexe, deci cum să dorm cu alt tip decât cel cu care sunt într-o relație iar el cu o altă tipă? Părinții nostri se pare că au înnebunit, deci ce să fac în situația asta? Să stau cu iubitul acasă și să nu mai merg sau să merg în situația asta de neînțeles? Le-am spus alor mei să mergem doar noi 3 dar nu vor sub nici o formă, deci va trebui să creem gelozii, să ne expunem în situații penibile, să dormim împreună probabil, să ne vedem dezbrăcați, etc. Din cauza unor parinti nebuni. Voi ce ați face în locul meu? Aștept sugestii.

20 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te duce in vacanta asta ca nu face nici un sens pentru tine.
la 26 de ani esti destul de mare sa decizi singura ce vrei sa faci in concediul tau, cu cine sa stai si unde sa mergi.

Eu nu vad aici nici o problema doar pe tine care te plangi de ce vor parintii tai, nu vad nici gelozie la nimeni, ca doar nu va furati iubitii unii la altii, doar o problema de om imatur.
Esti apta sa decizi singura la 26 de ani?
Atunci informeaza-ti parintii ca tu ai ales sa-ti afci concediul cu iubitul tau, undeva si nu vei merge cu ei fiindca ai viata ta.

| Nesssyy4444 explică (pentru Violleta2022):

Deja e cam plănuită treaba că vom merge toți 6 fără ca măcar să fiu întreabă de părinții mei mi-au spus direct că au vorbit cu fostul coleg a lu tati care are casa de închiriat acolo și i-a spus că vom merge 6 persoane, cum nu e nici o gelozie faptul că voi dormi într-o cameră mă rog living cu un alt tip iar el cu o altă tipă, și eu sincer aș fi geloasă dacă aș fi în locul iubitului meu sau al iubitei tipului

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai serios? La 26 ani tu ai asemenea dileme și nu le poți spune părinților că nu vrei sa mergi la mare cu ei?
La 35 o sa ne scrii că nu îți plac hainele pe care ți le alege maica ta?

| Nesssyy4444 explică (pentru suntserios):

Păi tot insistă să merg și au zis că dacă eu nu merg nu vor să meargă nici ei și efectiv m-au certat că le stric planurile că nu vreau să merg că tati deja a vorbit cu colegul ăla care are casa de închiriat la mare și i-a spus că vin 6 persoane.

| suntserios a răspuns (pentru Nesssyy4444):

Ok. Nu vor să meargă fără tine, sa nu meargă. Sunt oameni în toată firea, nu vor vacanță sa nu se duca.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cred ca duci drama prea departe.
Tu nu mergi cu alt tip, tu mergi cu parintii tai. Nu ai sa dormi cu altcineva, nu va vedeti dezbracati decat la plaja.
Casa nu are 2 camere, are 2 dormitoare si living. E cam mica, intr-adevar.
Intreaba-i pe parintii tai cum va fi cu dormitul. Poate dormitoarele au pat dublu si un pat single, cine stie? Ai putea sa imparti camera cu parintii tai? E vorba de cateva nopti.
Lamureste situatia cu ei.

Iar daca nu vrei sa mergi, nu mergi si gata. Esti majora, faci cum doresti.

| Nesssyy4444 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am vorbit cu ei și au zis ca încă nu e sigur cum vor fi dormitoarele, doar că livingul are 2 canapele, asta înseamnă că voi dormi cu tipul respectiv dacă voi merge, bine or zis că oricum până la vară e mult poate vom găsi altceva dacă nu îmi convine dar casa aia care urmează să fie rezervată e al unui fost coleg de a lu tați deci clar că ne va da mai ieftin de aia lacomesc ei marii zgârciți

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Nesssyy4444):

Incepe tu cautarile, daca tie nu iti place aranjamentul de dormit.

| Nesssyy4444 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Dar tati deja a vorbit cu fostul coleg ce are casa de închiriat la mare și i-a spus că venim 6 persoane, acum a zis că vezi doamne ne facem de râs că dăm înapoi și nu ne mai cazam la el

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Nesssyy4444):

"or zis că oricum până la vară e mult poate vom găsi altceva dacă nu îmi convine "
1. Cauta tu, gaseste ceva sa iti convina.
2. Sau iti iei camera la un hotel.
3. Sau nu mai mergi si gata.

Ai 3 solutii, alege una.

| siriusblack98 a răspuns:

Sunt de acord cu ce au zis @lasteauacarearasarit si @doardorr. Mi se pare ca te-ai dus cu scenariile astea imaginare mult, mult prea departe. Iubitul tau de 40 de ani ar trebui sa inteleaga ce-i aia excursie de familie. Daca nu intelege, atunci e clara treaba. Si pana la urma daca nu iti convine, nu te poate obliga nimeni sa te duci, ai 26 de naiba in pl mea.

| Nesssyy4444 explică (pentru siriusblack98):

Se pare că nu ai înțeles, nu e o excursie de familie, ce excursie de familie e aia unde mai merg încă 3 indivizi dintr-o altă familie, dacă era excursie de familie eram doar eu cu părinții mei, nu are 40 de ani are 36, mie îmi place foarte mult la mare pana acum am mers în fiecare an doar eu cu părinții acum de ce nu poate fi asa? Din cauza că vezi doamne vor neapărat cu ăia, și ce să înțeleagă iubitul meu că mai merge și fiul prietenilor alor mei care are 21 de ani și va trebui să împart casa eventual și patul cu el? Dacă eram doar eu cu părinții sau maxim dacă nu venea fiul lor sau venea și iubita lui poate că ar fi înțeles dar așa, nici eu nu asintelege situația sincer. De plăcut la mare îmi place enorm dar nu cred că voi merge în situația asta, din păcate iubitul meu nu are concediu în perioada vacantelor, la anul face cumva să își i-a atunci concediu și va fi totul ok, uneori mă gândesc că nu e un capăt de țară dacă nu voi merge un an la mare.

| Nesssyy4444 explică (pentru Nesssyy4444):

As înțelege scuze

| siriusblack98 a răspuns (pentru Nesssyy4444):

"Se pare că nu ai înțeles, nu e o excursie de familie, ce excursie de familie e aia unde mai merg încă 3 indivizi' Excursie de familie poate fi si cu prietenii de familie...duh. "nu are 40 de ani are 36" te-ai atacat este? rolling on the floor) Ne auzim cu tataie al tau peste 4 ani.

10 ani dacă ți se pare diferenta mare înseamna că ești prost, și e normal să țin cont de părerea lui că doar suntem împreună

E o tara libera, am dreptul sa imi exprim parerea. 10 ani ESTE o diferenta mare, daca nu crezi asta inseamna ca tu esti proasta. Si scuza-ma dar oricum ai da-o, sa vezi o copila de 20 de ani de mana cu un tataie in devenire de 40 de ani pe strada este gretos. Adica pe mine nu ma intereseaza vrajeli la modul "daca se inteleg treaba lor" e gretos ca si cum ai vedea 2 barbati ca se ling unul cu altul.

Nu am 20 am 26 și el 36

Bine

| DoarDorr a răspuns:

Nu crezi ca ar fi fost bine sa-i spui iubitului tau povestea inainte de a ne-o spune noua?
De unde ai tras concluzia ca vei dormi "cu tipul"? Poate vei fi cu parintii in camera. La fel cum tipul va fi cu parintii sai. Te-ai interesat de conditii? 2 camere si living nu spune mare lucru.
Si la ce situatii penibile vaveti expune daca pe plaja sunteti toti goi? Apropo, parintii tai stiu de iubitul pe care il ai? Poate nu stiu si vor sa te combine cu cineva. Fii corecta cu ei si spune-le. Nu-i cataloga de nebuni cand ei sunt doar neinformati.

| Nesssyy4444 explică (pentru DoarDorr):

Sincer la asta m-am gândit și eu că e o manevră din partea lor să ne aducă împreună, știu de iubitul meu și or zis că dacă mie îmi place ei nu au nimic împotriva dar cine știe ce gândesc și părinții mei și ai tipului ăla, or fi făcut un plan și or fi zis toți 4 de comun acord : hai să facem să fie ăștia 2 împreună că și așa noi suntem prieteni și din aceeași clasă socială ar fi mișto să ne incuscrim. Părinții tipului probabil că nu le convine de iubita lui că e săracă și preferă una din familie bogată care mai e și fata prietenilor lor iar părinții mei preferă unul mai apropiat de vârstă cu mine care mai e și fiul prietenilor lor în detrimentul iubitului meu care deși nu e sărac e cu 10 ani mai mare și nu e fiul prietenilor lor cu 5 ani mai mic.