Te rog citeste si re-editeaza intrebarea, fiindca nu face sens asa cum ai scris-o!
Cine intelege intelege cine nu nu ceau!
Intrebarea e pusa corect.Insa nu a stiut sa explice
Prezentatorul zice,, Am intrebat 100 de romani...(. despre un anumit un lucru)
Userul zice ca nu crede ca sta cineva sa intrebe 100 de oameni asa cum zice in emisiune,
Uite link
https://ro.wikipedia.org/wiki/Ce_spun_rom%C3%A2nii
100 de romani, poti sa-i culegi chiar din propria ograda, din studio-urile Pro( ma rog, nu sunt toti romani, dar, sunt din aceeasi pepiniera, scutindu-i astfel de munca de teren).
Nu am stat sa mai spun si emisiune am spus-o asa intentionat doar sa se inteleaga!
NU cred!
E un fel de statistica.Nu vad pe nimeni umbland printre oameni punand 10 intrebari sau cate or fi intr-o emisiune.
Eu cred că sunt totuși întrebați 100 de români. Ba chiar vorbea prezentatorul într-o emisiune despre cum se procedează. Se adună 100 de voluntari și li se pun foarte multe întrebări, câteva sute, la care aceștia trebuie să răspundă foarte repede. Acele întrebări precum și răspunsurile vor fi utilizate în jocurile următoare. Astfel, într-o sesiune cu 100 de români care răspund la câteva sute de întrebări se generează material pentru foarte multe ediții.
"Nu face sens", Jassmina?
In ce limba scrii?
Vad tot mai multe greseli de exprimare dar si gramaticale in raspunsurile tale.
Ne tot dai peste nas cu scoala si educatia ta. Dovedeste, nu flutura vorbe mari!
Cei mai mincinosi oameni din lume sunt cei care lucreaza in televiziune.Pe locul 2 sunt ziaristii.
Nu toti. Doar 99, 77%.
Este o emisiune de divertisment, adica scopul ei este ca sa inveseleasca lumea. Iti dai seama ca este si putin regizata. Este posibil sa intrebe 100 de oameni care probabil se ofera voluntari; nu cred ca se duc pe strada si-i intreaba. Dar sunt multe sanse ca totul sa fie "de la ei din burta".
Choasmakerangel întreabă: