Pot s-o intreb ce vrea (bani nu ofer) o deplasare cu masina accept cu garantia sa ofere un sex
O resping non verbal civilizat(mă retrag civilizat, îi iau mâinile de pe mine), asta pentru că detest ipocrizia. Dacă observ că insistă atunci îi spun politicos şi ferm( nu agresiv) să-și înceteze acțiunea, și îi propun un dialog să văd dacă şi cum o pot ajuta, şi asta dacă consider că merită să o ajut.
Nuu, ce dubios sună acel "mâțâie".
Dar poate tipa vrea să obțină doar atenție sau o îmbrățișare sau un masaj la spatele care o doare după o noapte în care a dormit într-o poziție inconfortabilă, nu înțeleg de ce unii au asociat asta cu ceva negativ. Sau poate așa văd ei chestiile de genul, iar dacă e așa, retrag ce am spus.
Sincer mie imi place să mă mâțâi și mi se pare adorabil și când un mascul face asta.
Asta a sunat prea dubios.
Depinde in primul rand de ce stare am pe moment, daca am nervi si n-am stare iti dai seama ca ii fac vant, numai de ea n-as avea chef in special daca e vreo profitoare care doar la asa ceva te baga in seama. Daca sunt in toane bune sunt mai permisiv, adica imi pun mintea cu ea sa vad ce vrea, de obicei ajut lumea, dar depinde si de cum ma am cu persoana respectiva, mai si refuz, totul tine de cum sunt pe momentul respectiv, stii cum se zice, daca esti prea bun esti luat de prost, daca esti nasol vei fi luat ca salbatic.
De obicei ajut, daca pot. Chiar si daca nu pot.
Deci, nu am treaba.
Plus ca nu ma enervez. Mai ales dintr-un asemenea lucru dragut. Ar fi si absurd ^_^
Ii zic clar ca sa inceteze ca nu tine cu mine, si cu asta basta.
Si de ce crezi ca n-ar raspunde barbatii?
Cum sa-mi placa un om fals?! Niciodata.
N-am zis că n-ar răspunde, ci că n-ar răspunde sincer.
Aaa, pai nu vad de ce n-ar raspunde sincer totusi. Nu ar fi nimic de ascuns.
Depinde cum se „mâțâie". În cel mai rău caz se face tare. Dar dacă miros interes, îi fac „vânt" cât mai repede.
Am lăsat pe fiecare să interpreteze aşa cum vrea.
Depinde de istoria relatiei noastre, in cele mai multe cazuri daca femeia nu mi-a gresit cu nimic o ajut fara sa am asteptari. Daca te referi la sex, eu nu as refuza o femeie si cel care spune ca ar refuza se minte.
Daca pot sa-i dau ce vrea, o fac si fara sa se mâțâie.
Dacă nu, nici dacă se mâțâie.
Depinde de ce anume cere, cum o cere, unde si cand, ce relatie am eu cu acea fata si ce s-a intamplat de cand ne-am cunoscut si pana in acel moment si cel mai important, daca imi cere ceva si eu nu vreau sau nu i-l pot oferi, sa inteleaga din prima, hai, maxim a2-a, nu sa insiste aiurea, fara niciun rost deoarece lucrul asta este foarte enervant.
Oricum, daca e totul ok, mi se pare ceva dragut.
Deci am sanse mari sa primesc ceea ce vreau daca ma "mâțâi" pe langa tine intr-un mod dragut?
Daca nu miroase a profitoare, da.
(am mai discutat noi de ce vreau sa tin ceva anume secret fata de restul lumii, mai ales fata de femei)
"am mai discutat noi de ce vreau sa tin ceva anume secret fata de restul lumii, mai ales fata de femei"
Şi ai scris asta aici ca să fii întrebat de ce vrei să ţii ceva anume secret faţă de restul lumii, mai ales faţă de femei şi ce este acel "ceva anume"?
Nu, stai linistita. Stiu, suna ceva... wow. mega secret, plan de distrugere a lumii. Nu-i asa.
Aha.
Well... imi pare rau daca raspunsul meu a fost inteles gresit. Nu voiam sa se intample ceea ce credeai tu.
Ok,doar că sună foarte picant şi am ţinut să ştii asta.
Se intampla de multe ori sa arunc raspunsuri fara sa le recitesc sau sa ma gandesc cam cum ar fi intelese de cititori. O sa fiu mai atent pe viitor.
Nu ma refeream la ceva material.Ar fi sub nivelul meu sa ma rog de tine sau de orice alt barbat sa-mi ia mie ceva.O pot face si singura.
Ma refeream la a te convinge sa faci ceva cu mine(ceva ce stiu ca nu prea ai vrea).Cum ar fi sa ne luam o pisica
Atunci e altceva. Cu pisica nici nu trebuie sa ma rogi. Adica nici nu trebuie sa-mi propui. :3
Perfect.Aici n-as accepta un refuz
Pana la urma chestia e simpla, daca oferi ceva ce celalalt doreste, pana la urma merge si daca se prinde ca o faci fals, conteaza sa ii convina ce primeste, si va accepta oricine.
Eu n-as accepta pentru ca nu m-ar incanta ce ofera, altfel da.
Nici una nici alta. Pur si simplu refuz sa ajut pe oricine care vrea ceva de la mine din interese
Severus perit laba.
App, cum se zice labă in latina?
In fine, am gasit cea mai apropiata latina de: intransigentii de...aia mor.
Ma zvarcolesc, (cam asa) sa se pisiceasca multe- multe pe langa mine!
Le dau si bani.
Cum altfel obtin toate femeile ceea ce vor?
Cu un pumn in masa?
Misto raspunsurile. Nici nu mai mananc, daca nu mi-e foame.
Si sa-mi fie rusine!
"Cum altfel obtin toate femeile ceea ce vor?"
Unele mai au şi alte modalităţi.
Decât nişte miorlăituri de pisicuţă, mai bine nişte răgete de leoaică.
The same. Felidae.
Asum ca e vorba de femeia cu care esti in relatie si nu orice femeie, in primul rand as fi confuz si as intreba motivul pentru acest comportament fiindca un motiv ar exista clar insa acum depinde si de dispozitia in care m-as afla eu dar nu i-as face vant si nu m-as enerva, sunt o persoana calma de felul meu.
Acum sincer sa iti zic nu prea s-au mâțâit fete pe langa mine. Cel putin nu fete peste varsta de 6 ani. Poate fi destul de enervant daca o face cineva mai mare, deoarece aduce a comportament copilaresc si nu prea vrei sa ai de a face cu asa ceva. As "executa" doar daca eu deja aveam intentia de a-i da ce isi dorea si asteptam sa imi ceara Altfel daca nu voiam eu de dinainte slabe sanse sa ma impresioneze.
Depinde mult și de ce fel de relație am eu cu tipa respectivă.
În general îmi provoacă scârbă astfel de manevre, le asociez cu manipulare, chiar dacă nu e la nivel înalt.
Plus de asta mă și enervează, nu aș vrea ca tipa cu care stau sau o amică apropiată să zicem să recurgă la lucruri de genul.
Șanse mari să interpretez asta ca pe o lipsă de respect.
Dar dacă faci tu asta cu cineva nu înseamnă că o să gândească la fel, suntem diferiți, fiecare are felul lui de a fi, poate unora le place.