anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o întrebare pentru voi masculii şi aş dori să răspundeţi cât se poate de sincer. Ştiu că poate n-o s-o faceţi, dar am zis măcar să-mi exprim şi eu dorinţa.
Care este reacţia voastră atunci când o femeie vine şi se "mâţâie" pe lângă voi? (de obicei atunci când vrea să obţină ceva)
Vă enervaţi şi îi faceţi vânt în secunda doi sau începe să vă placă şi vă executaţi?

34 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

O resping non verbal civilizat(mă retrag civilizat, îi iau mâinile de pe mine), asta pentru că detest ipocrizia. Dacă observ că insistă atunci îi spun politicos şi ferm( nu agresiv) să-și înceteze acțiunea, și îi propun un dialog să văd dacă şi cum o pot ajuta, şi asta dacă consider că merită să o ajut.

| Frank51 a răspuns:

Depinde de istoria relatiei noastre, in cele mai multe cazuri daca femeia nu mi-a gresit cu nimic o ajut fara sa am asteptari. Daca te referi la sex, eu nu as refuza o femeie si cel care spune ca ar refuza se minte.

| LoveSleep a răspuns:

Daca pot sa-i dau ce vrea, o fac si fara sa se mâțâie.
Dacă nu, nici dacă se mâțâie.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pana la urma chestia e simpla, daca oferi ceva ce celalalt doreste, pana la urma merge si daca se prinde ca o faci fals, conteaza sa ii convina ce primeste, si va accepta oricine.

Eu n-as accepta pentru ca nu m-ar incanta ce ofera, altfel da.