Am intrat la Conversaţii şi de la jumate, unde apare întrebarea cuiva cu nick-ul colorat, tot site-ul e dat peste cap, jde mii de culori şi fonturi, chiar că e obositor! N-au cum ieşi altfel în evidenţa?
GenOm.
La inceput a fost un user. Si acel user a promis ca raspunsul cel mai bun va fi notat cu "fundita".
Apoi a mai venit un user, si inca unul, si inca unul, pana s-a facut suta de useri, care isi incheiau orice intrebare cu "fundita", "fundita" sau, in cel mai rau si gretos caz, "fundoi gras".
Acum a fost de-ajuns ca un user sa apara colorat, ca sa rasara si altii. Asta e, TPU va fi transformat intr-un semafor, plin de culori, cu useri colorati ai caror neuroni sunt incolori, insipizi si inodori.
Lasa-i sa il coloreze si sa-l scrie cu ce caractere vor!
E mai bine asa, ar fi mai obositor pentru ochi daca ai citi postarile lor.
Asa, cand vezi culorile, te prinzi din prima ca nu merita si treci mai departe!![]()
Cersetorii de fundite insa imi provoaca greata...
Daca cersitul "funditelor" nu a deranjat pe cine ar fi trebuit, crezi ca are cineva treaba cu "ROGVAIV"-ul?!
Sunt 100% de acord cu tine.Era foarte bine inainte, acum majoritatea au la nick rosu, verde, mov etc si din cauza acestor schimbari, se da site-ul peste cap si unele raspunsuri au aparut scrise cu rosu fara voia autorului(si mie mi s-a intamplat). Site-ul deja a ajuns un curcubeu si, s-ar putea ca e deja prea tarziu(la fel cum e si cu replicile "dau fundita" etc...). Pacat.
Neagracaceara întreabă: