anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat ca multi si-au colorat nick-ul, pentru ca au fost 2 care au facut asta la inceput si, na, turma. Astazi, am remarcat si schimbarea fontului (un user avea rosu). Ar trebui sa se sesizeze mai marii siteului, ca, de nu, riscam sa avem un site curcubeu, devine foarte suparator pentru ochi sa suporte n mii de culori simultan, pentru mofturile unora.
Pentru cei ce se simt atinsi, nu, nu sunt invidios pe voi.

8 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Am intrat la Conversaţii şi de la jumate, unde apare întrebarea cuiva cu nick-ul colorat, tot site-ul e dat peste cap, jde mii de culori şi fonturi, chiar că e obositor! N-au cum ieşi altfel în evidenţa?

| Elena1234456 a răspuns:

Buna sesizare laughing asa este, instinctul de turma ne urmareste peste tot happy.

| Klara a răspuns:

GenOm.
La inceput a fost un user. Si acel user a promis ca raspunsul cel mai bun va fi notat cu "fundita".
Apoi a mai venit un user, si inca unul, si inca unul, pana s-a facut suta de useri, care isi incheiau orice intrebare cu "fundita", "fundita" sau, in cel mai rau si gretos caz, "fundoi gras".
Acum a fost de-ajuns ca un user sa apara colorat, ca sa rasara si altii. Asta e, TPU va fi transformat intr-un semafor, plin de culori, cu useri colorati ai caror neuroni sunt incolori, insipizi si inodori.

identitate
| identitate a răspuns:

Lasa-i sa il coloreze si sa-l scrie cu ce caractere vor!
E mai bine asa, ar fi mai obositor pentru ochi daca ai citi postarile lor.
Asa, cand vezi culorile, te prinzi din prima ca nu merita si treci mai departe!winking
Cersetorii de fundite insa imi provoaca greata...
Daca cersitul "funditelor" nu a deranjat pe cine ar fi trebuit, crezi ca are cineva treaba cu "ROGVAIV"-ul?!rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt 100% de acord cu tine.Era foarte bine inainte, acum majoritatea au la nick rosu, verde, mov etc si din cauza acestor schimbari, se da site-ul peste cap si unele raspunsuri au aparut scrise cu rosu fara voia autorului(si mie mi s-a intamplat). Site-ul deja a ajuns un curcubeu si, s-ar putea ca e deja prea tarziu(la fel cum e si cu replicile "dau fundita" etc...). Pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau si eu sa fiu ca sharkyyyyy!
Sa ma limitez doar la a avea coltii mari?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dmonik, dar ca furni nu vrei?thinking
A, am uitat, tu esti una cu furni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Klara, cum ai inceput, ''GenOm. (punct)''. surprise
Eu n-am facut nimic, pe bune.laughing