anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat un comportament care se repeta la destui oameni. De ce toate fetele care vin la sala impreuna cu iubitii lor trebuie sa ''vomite' pe toti ceilalti baieti din sala? Ma refer la o atitudine de respingere si aroganta maxima, atat non verbala, cat si verbala. Si nu, asa nu se comporta doar cu mine, ci cu toti din sala. Asta ca sa nu aveti motive sa ma faceti frustrat rolling on the floor Ce vor sa demonstreze? Vor sa arate o ''fidelitate absoluta''? laughing Si nu-mi retrag ghilimelele laughing
Stiu ca sunt destule fete care nu-mi agreeaza genul asta de intrebari. Ce pot sa zic, sa nu le agreati in continuare...

46 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Pentru că au atitudine de superioritate nefondată. Nu știu să se comporte corect în societate. Pe de altă parte, acest aspect este deseori întâlnit, indiferent de sexul persoanei și de locul pe care alegi să îl frecventezi.
Am întâlnit bărbați care se uitau la mine ca la felul 20, cu toate că nu știau nimic despre mine.

| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

Erau cu iubitele lor acei barbati? Alti fideli absoluti poate rolling on the floor

| Ofiintă a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu alții sunt de vină pentru modul în care aleg unele persoane să se comporte. Problema este la ei, nu la partener sau parteneră.

| anonim_4396 explică (pentru Ofiintă):

De acord. Complet de acord. Esti printre putinele femei de aici cu care ''rezonez'' in pareri.

| Cheo0S a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi ca asta te musca daca esti pervers cu ea.

| anonim_4396 explică (pentru Cheo0S):

Vorbesti de tine la persoana a treia? Asta da stime de sine pilita!

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Sigur au iubiți geloși.

| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Neincrezatori in dansii *

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

N-au stima de sine pilită laughing

laughing
Ce nebuna esti
E a doua oara cand faci glumite din astea rolling on the floor

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Heeei, am făcut una și cu colacul laughing

Trebuie sa ma apuc sa le contorizez mai serios laughing

| Emma30555 a răspuns:

Au iubiti geloși și vor sa le arate lor ca nu se uita la alții.

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Poate fi o teorie.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau își dau importanta, pe lângă motivul de mai sus. Eu însă nu cred ca toate procedează asa ci acelea care sunt mai fitoase, la care se uita majoritatea băieților și nu vor sa fie deranjate.

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Mai ca meriti funda laughing

| DonEduardo a răspuns:

Cred ca raspunsul e ca se simt atrase de restul si vor sa se minta pe ele insele.

| anonim_4396 explică (pentru DonEduardo):

Nu stiu daca e chiar asa(desi poate fi). Eu cred ca vor doar sa arate cat de fidele si sincere sunt ele, iar oamenii care vor sa arate asta, de regula, sunt contrariul. Dorinta asta de a arata la modul absolut si exagerat ca esti ceva este dubioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am văzut. Nici nu mă uit după fete ce e drept.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg de ce de la unii primesc asa o ''ura'' prin raspunsuri...cred ca intrebarile mele cringe sunt de vina rolling on the floor
Scuipa ma in continuare... laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pentru că problema ta e una personala nu e ceva general

Da?

| EcceHomo a răspuns:

Și, pentru că nu îți retragi ghilimelele, o să îți raspund astfel:Nu se întâmplă doar la sala de forță, ci și la sala de mese. Este vărsătura(vomitătura) aparent fără motiv, însă cauza ar putea fi căldură excesivă sau mirosurile puternice. big grin

| anonim_4396 explică (pentru EcceHomo):

Nu stiu la ce sali de fitness sau mese mergi tu, dar la cele la care merg eu nu sunt astfel de mirosurihee hee

Înseamnă că singurul "efort" care se face la sala la care mergi tu este aruncatul cu privirea la prietenele, soțiile altora. laughing

Asa ai inteles tu laughing

| Cheo0S a răspuns:

Nu stiu ce fel de sali frecventezi tu dar mie mi se pare ca sunt mai multi ciudati decat femei care se cred superioare si arogante.
Nu o sa uit niciodata cum unul facea misto de mine ca vin la sala sa ma distrug. Nu sa ma simt bine. In timp ce se freca pe burtica.

Asa e lumea, unii vin la sala pentru scopuri total diferite decat de a se antrena.

Este exact genul de raspuns la care ma asteptam...

Adica?

Adica in loc sa cauti sa explici atitudinea GRESITA a acelor fete, tu imi vorbesti despre cat de rai, ciudati si necontrolati sunt masculuii din aceasta lume, iar femeile niste virgine agresate. NU e mereu cum zici tu...sunt doar unele situatii

Daca ai trai cel Putin o Zi cu vagin intre picioare poate ti-ai da seama de ce au asemenea atitudine.
Imagineaza-ti sa intri intr-o sala si sa fie toti cu ochii pe tine in timp ce faci exercitii si sa se uite la organele tale genitale cu sufletul la gurita, fara sa I cunosti.

Doar nu vrei sa spui ca ai fost agresat de o femeie in sala ca ma pis pe mine de ras?

Ai o problema...
Se intampla si cum zici tu, dar nu MEREU. Generalizezi aiurea. Nu toti barbatii sunt obsedati sa se uite la pasarica ta, sunt destui care au femeia lor acasa si chiar nu le mai arde pe langa sa se mai uite si la a ta. Stai relax...
Si da, ai dreptul sa te imbraci cum vrei, ceilalti au tot dreptul sa te considere neserioasa pentru asta, tu ai dreptul sa nu ti pese si sa nu fi afectat si asa mai departe big grin

Însă la sală dacă toți ceilalți sunt goi și doar tu îmbrăcat, ce faci? O să stai cu ochii ațintiți pe tavan? Asta e, trebuie să își asume fiecare ținuta aleasă, se poate și la sală să fi îmbrăcată ca femeie și să nu atragi atenție, sau cel mai bine dacă ești măritată te antrenezi acasă cu soțul.Garantat cele care se îmbracă la sală așa, de altfel aceeași ținută o au și în public, o fac că vor să atragă atenția, acesta fiind principalul motiv.

Iti cam dau dreptate, vulturule

Nooo nu mereu intodeauna.
Tu in ce lume traiesti? Si barbatii insurati se holbeaza ca ultimii l@bari.

rolling on the floor
Imi imaginez ca esti un model de se holbeaza toti la tine asa

Daaa pai sunt si femei si barbati se holbeaza la mine.
Tii ciuda asa-i? Ai vrea si tu.

Da, as vrea sa fiu si eu asa privit laughing
Asa model esti ca pana si pe femei le scoti din pepeni laughing scoti heterosexualitatea din ele, le convertesti rolling on the floor

Vorbeste despre tine laughing

Mai fato, ce ai cu mine? laughing De acum ti s-a pus pata si vrei cearta

Ai o imaginatie tare bogata.
Cu fata sa vorbesti cu cine oi vrea tu. Nu cu mine.Am dublu anilor tai pruncule. laughing

| InYourPants a răspuns (pentru Cheo0S):

Genul: Feminin
Betivane

Si degeaba ii ai...

| Cheo0S a răspuns (pentru InYourPants):

Lasa-ma sa te musc de gat iubire.
:X

| AlexValentinn a răspuns:

Si de ce te afecteaza ce atitudine are acea fata cu tine sau cu ceilalti? Tu vi la sala sa faci treaba nu sa supraveghezi comportamentul celorlalte persoane. Eu cred ca in sinea ta te oftici ca se comporta asa pentru ca asta denota ca nu ai avea nicio sansa sa te atingi de ea si asa iti distruge sperantele, dar tu sigur nu recunosti si te minti ca nu e asa. Cand nu te intereseaza de o persoana nu te afecteaza comportamentul ei, cand te intereseaza o persoana atunci te afecteaza. Deci in concluzie, tu esti atras de acele fete, le doresti si pentru ca nu te baga in seama si sunt arogante te afecteaza si vi sa pui intrebari pe aici.

| anonim_4396 explică (pentru AlexValentinn):

In tot acest timp am trăit o minciună....noroc că m ai luminat tu rolling on the floor

Întrebări similare