Pentru că au atitudine de superioritate nefondată. Nu știu să se comporte corect în societate. Pe de altă parte, acest aspect este deseori întâlnit, indiferent de sexul persoanei și de locul pe care alegi să îl frecventezi.
Am întâlnit bărbați care se uitau la mine ca la felul 20, cu toate că nu știau nimic despre mine.
Erau cu iubitele lor acei barbati? Alti fideli absoluti poate
Nu alții sunt de vină pentru modul în care aleg unele persoane să se comporte. Problema este la ei, nu la partener sau parteneră.
De acord. Complet de acord. Esti printre putinele femei de aici cu care ''rezonez'' in pareri.
Vezi ca asta te musca daca esti pervers cu ea.
Vorbesti de tine la persoana a treia? Asta da stime de sine pilita!
Neincrezatori in dansii *
N-au stima de sine pilită
![]()
Ce nebuna esti
E a doua oara cand faci glumite din astea
Heeei, am făcut una și cu colacul
Trebuie sa ma apuc sa le contorizez mai serios
Poate fi o teorie.
Sau își dau importanta, pe lângă motivul de mai sus. Eu însă nu cred ca toate procedează asa ci acelea care sunt mai fitoase, la care se uita majoritatea băieților și nu vor sa fie deranjate.
Mai ca meriti funda
Cred ca raspunsul e ca se simt atrase de restul si vor sa se minta pe ele insele.
Nu stiu daca e chiar asa(desi poate fi). Eu cred ca vor doar sa arate cat de fidele si sincere sunt ele, iar oamenii care vor sa arate asta, de regula, sunt contrariul. Dorinta asta de a arata la modul absolut si exagerat ca esti ceva este dubioasa.
Nu inteleg de ce de la unii primesc asa o ''ura'' prin raspunsuri...cred ca intrebarile mele cringe sunt de vina
Scuipa ma in continuare...
Pentru că problema ta e una personala nu e ceva general
Da?
Și, pentru că nu îți retragi ghilimelele, o să îți raspund astfel:Nu se întâmplă doar la sala de forță, ci și la sala de mese. Este vărsătura(vomitătura) aparent fără motiv, însă cauza ar putea fi căldură excesivă sau mirosurile puternice.
Nu stiu la ce sali de fitness sau mese mergi tu, dar la cele la care merg eu nu sunt astfel de mirosuri
Înseamnă că singurul "efort" care se face la sala la care mergi tu este aruncatul cu privirea la prietenele, soțiile altora.
Asa ai inteles tu
Nu stiu ce fel de sali frecventezi tu dar mie mi se pare ca sunt mai multi ciudati decat femei care se cred superioare si arogante.
Nu o sa uit niciodata cum unul facea misto de mine ca vin la sala sa ma distrug. Nu sa ma simt bine. In timp ce se freca pe burtica.
Asa e lumea, unii vin la sala pentru scopuri total diferite decat de a se antrena.
Este exact genul de raspuns la care ma asteptam...
Adica?
Adica in loc sa cauti sa explici atitudinea GRESITA a acelor fete, tu imi vorbesti despre cat de rai, ciudati si necontrolati sunt masculuii din aceasta lume, iar femeile niste virgine agresate. NU e mereu cum zici tu...sunt doar unele situatii
Daca ai trai cel Putin o Zi cu vagin intre picioare poate ti-ai da seama de ce au asemenea atitudine.
Imagineaza-ti sa intri intr-o sala si sa fie toti cu ochii pe tine in timp ce faci exercitii si sa se uite la organele tale genitale cu sufletul la gurita, fara sa I cunosti.
Doar nu vrei sa spui ca ai fost agresat de o femeie in sala ca ma pis pe mine de ras?
Ai o problema...
Se intampla si cum zici tu, dar nu MEREU. Generalizezi aiurea. Nu toti barbatii sunt obsedati sa se uite la pasarica ta, sunt destui care au femeia lor acasa si chiar nu le mai arde pe langa sa se mai uite si la a ta. Stai relax...
Si da, ai dreptul sa te imbraci cum vrei, ceilalti au tot dreptul sa te considere neserioasa pentru asta, tu ai dreptul sa nu ti pese si sa nu fi afectat si asa mai departe
Însă la sală dacă toți ceilalți sunt goi și doar tu îmbrăcat, ce faci? O să stai cu ochii ațintiți pe tavan? Asta e, trebuie să își asume fiecare ținuta aleasă, se poate și la sală să fi îmbrăcată ca femeie și să nu atragi atenție, sau cel mai bine dacă ești măritată te antrenezi acasă cu soțul.Garantat cele care se îmbracă la sală așa, de altfel aceeași ținută o au și în public, o fac că vor să atragă atenția, acesta fiind principalul motiv.
Iti cam dau dreptate, vulturule
Nooo nu mereu intodeauna.
Tu in ce lume traiesti? Si barbatii insurati se holbeaza ca ultimii l@bari.
![]()
Imi imaginez ca esti un model de se holbeaza toti la tine asa
Daaa pai sunt si femei si barbati se holbeaza la mine.
Tii ciuda asa-i? Ai vrea si tu.
Da, as vrea sa fiu si eu asa privit ![]()
Asa model esti ca pana si pe femei le scoti din pepeni
scoti heterosexualitatea din ele, le convertesti
Vorbeste despre tine
Mai fato, ce ai cu mine?
De acum ti s-a pus pata si vrei cearta
Ai o imaginatie tare bogata.
Cu fata sa vorbesti cu cine oi vrea tu. Nu cu mine.Am dublu anilor tai pruncule.
Genul: Feminin
Betivane
Si degeaba ii ai...
Lasa-ma sa te musc de gat iubire.
:X
Si de ce te afecteaza ce atitudine are acea fata cu tine sau cu ceilalti? Tu vi la sala sa faci treaba nu sa supraveghezi comportamentul celorlalte persoane. Eu cred ca in sinea ta te oftici ca se comporta asa pentru ca asta denota ca nu ai avea nicio sansa sa te atingi de ea si asa iti distruge sperantele, dar tu sigur nu recunosti si te minti ca nu e asa. Cand nu te intereseaza de o persoana nu te afecteaza comportamentul ei, cand te intereseaza o persoana atunci te afecteaza. Deci in concluzie, tu esti atras de acele fete, le doresti si pentru ca nu te baga in seama si sunt arogante te afecteaza si vi sa pui intrebari pe aici.
In tot acest timp am trăit o minciună....noroc că m ai luminat tu
anonim_4396 întreabă: