| IzvorulDeIntelepciune a întrebat:

Am pregatit un mic set de 10 intrebari pentru ca vreau sa vad cum stam ca organizare si care sunt limitele noastre. Asadar :

1) In ce domeniu economic v-ati gandit sa profesati pe viitor/in ce domeniu economic profesati?
2) Care ramura a economiei vi se pare mai interesanta? (productie, comert, servicii, turism, finante).
3) Ce studiati/ce studii aveti?
4) Cine/care este modelul vostru in viata?
5) Aveti un scop clar sau va ghidati dupa legea hazardului?
6) Obisnuiti sa respectati un program sau activitatile voastre sunt aleatoare?
7) La scoala, liceu, facultate sau la munca obisnuiti sa va implicati si in sarcini optionale sau va vedeti doar de treaba voastra?
8) Ati intreprinde o actiune care sa va aduca un castig daca stiti ca altuia/altora in consecinta i-ar/le-ar dauna?
9) Cate limbi straine vorbiti fluent?
10) Unde va vedeti peste 10 ani?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

1. profesez intr un domeniu tehnic nu economic
2. turismul
3. superioare inclusiv master
4. nu ma ghidez dupa modele
5. scop clar
6. program destul de bine aranjat
7. ma mai implic si in alte sarcini uneori
8. depinde ce inseamna ca le ar dauna. Daca e vorba ca fac treaba mai bine si mai repede ca ei, ghinionul lor.
9. 2
10. intro pozitie de conducere

| IzvorulDeIntelepciune explică:

Si domeniul tehnic tot o ramura a economiei este (de regula se incadreaza la productie sau servicii). Scopul final este acelasi: sa vindeti produse. Doar ONG-urile n-au (sau n-ar trebui sa aiba) activitate economica.
Mersi pentru raspuns.

| Teardrop a răspuns:

1) Nu vreau să profesez în domeniu' economic.
2)Nici una. Economia e mincinoasă. Totuşi, dacă ar fi să aleg, aş alege turismul.
3)Liceu, mate-info
4)N-am aşa ceva.
5)Am un scop
6)Nici una nici alta. Fac ceea ce trebuie făcut.
7)Mă implic mereu în sarcini opţionale.
8)Nu
9)Engleză şi Franceză
10)Terminând facultatea de arhitectură şi profesând în domeniu ca începător.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru Teardrop):

Parca ziceai ca-ti place sa gandesti. Toate domeniile din piata sunt economice, ca d-aia este economie de piata. Orice are un pret la final (inclusiv munca ta).

| Teardrop a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu lua totul aşa de personal omule.

Trebuie să înveţi să te exprimi. Când spui domeniu economic, toate lumea se gândeşte la domenii care au legătură directă cu economia. Or fi toate domeniile de pe piaţă economice, dar nu toate LUCREAZĂ cu economia.

Eu răspund la ce m-ai întrebat. Nu mai fi aşa de arogant.

Eu nu am facut nicio greseala de exprimare si nu ma intereseaza la ce se gandeste lumea. Daca toata lumea stia sa gandeasca acum eram departe. Ai raspuns pe langa, macar da dovada de tarie de caracter si recunoaste.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

P.S: Daca nu erai superficiala aveai un hint la punctul doi care te-ar fi facut sa-ti dai seama ca nu ma refer la tipurile de economisti ci la domeniile economice (asa cum m-am si exprimat). Productia de exemplu nu are nicio treaba cu meseria de economist.

| Teardrop a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Bine. Sunt proastă, tu eşti deştept. Dă-i înainte. Paaaa!

Aaaa, nu am zis ca esti proasta nicaieri dar daca tu asa crezi atunci trebuie sa ma conformez si eu.