| worms a întrebat:

Am prins un paianjen la groapa de nisip a copiilor si doream sa stiu daca este periculos, este destul de mare si este plin de pui pe fund. Nu stiu cum sa atasez o poza pentru a fi mai explicit si pentru a primi un eventual raspuns clar.

5 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Pune-l intr-o paharel de plastic transparent sau ceva de genul unde faci gauri de aer dar mai mici decat el, evident. Ii poti da musculite, fluturi, etc. Pune o poza sa vedem despre ce este vorba (foloseste un site de host-ing de poze )
Numai bine, Shinwinking

| oana_1897 a răspuns:

Ai mare grija... un prieten care lucra cu nisip nu si-a dat seama cand un paianjen exact cum spui tu i-a intrat in haine iar cand a ajuns acasa sa asezat pe pat si nu a simtit decat o piscatura...nedand importanta a doua zi sa trezit cu un eritem de toata frumusetea...bineinteles ca a dat o fuga la medicul dermatolog care ia prescris o reteta...acesta e un caz fericit asa ca ai grija unde se joaca copii tai...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l in legea lui sa traiasca.Cu ce te-a deranjat?

| worms explică:

Nu l-am prins pentru ai face un rau clar... dar vreau sa stiu ce specie de paianjeni am prin curte...deja i-am dat drumul in spate in gradina. O sa postez o poza cu el pentru a va spune parerea ce specie este, cineva care mai cunoaste cate ceva despre paianjeni spune ca se numeste "paianjen lup", revin cu un link cu poza.

| worms explică:

Acesta este link-ul cu poza: http://img4.imageshack.us/img4/7857/paianjen.jpg