Sa fiu pregatit pentru ce? Ce apocalipsa mai vine? Nu e mai bine sa respiram fara griji si ganduri? La cate previziuni au fost, trebuia sa murim de mult, ce rost are sa ne framantam? Daca e sa mori, mori si gata.
Traiti liber, bucurati-va de viata, nu ascultati toate ipotezele inventate de mass-media. Nici n-as dori sa-mi spuna cineva:''ba, tu o sa mori pe data aia!''. Vreau sa traiesc fara teama mortii, fara feeling-ul angoasei ce ma va macina ca-n acea data voi ramane o frunza aruncata in vant.
Din câte ştiu eu Biblioteca din Alexandria a fost distrusă în toatalitate. Plăcuţele ceramice şi papirusurile nu au rezistat incendiului devastator. Astfel a disparut o comoara de informaţii imposibil de recuperat.
Nu, nu stiu despre bibliotca din Alexandria dar stiu ca de foarte multi ani traim, noi romanii, intr-o adevarata lume plina de belele, criza la noi intotdeauna a fost. Locurile de munca la pamant si salariile nu mai are rost sa comentez.
Mai rau de atat... da va fi, atunci cand se implineste Sfanta Biblie![]()
Atunci sa ne vedem pe toti...Doamne ajuta!
Dan, din totdeauna lumea a avut frica ca lumea va lua sfarsit. Pana acum pamantul ar fi disparut impreuna cu omenirea de nu stiu cate ori. In subconstientul ei, omenirea stie ca a participat direct la distrugerea pamantului, prin indiferenta si lacomie, prin maxima industrializare, prin lipsa de respect si dragoste pentru ceea ce ne inconjoara. Acum ne-a apucat frica mortii. Eu cred ca cel mai bine este sa ne vedem de vietile noastre si de familii, sa cautam, macar in al 12-lea ceas sa nu mai distrugem si sa speram ca planurile conspiratorilor nu se vor implini.
anonim_4396 întreabă: