Mi se pare normal, si ea ar fi facut la fel
prieteniile sunt ft importante la varsta asta si suferim cand vedem ca cea mai buna prietena devine altfel. oricum pari o fata ok si prieteni iti faci oricand, data tipa aia renunta la prietenia voastra atunci ea pierde, nu tu
Cred ca ai fost un pic geloasa pe cealalta fata. Si eu am patit la fel dar am continuat sa merg inainte, fara sa-i spun ca am observat acest lucru. Stii ce am facut? M-am apropiat eu mai mult de ea, o chemam la mine, o chemam la plimbare, si s-au vazut rezultate. Da-i sansa sa fie prietena cu toti, nu doar cu o persoana.
Prietena mea cea mai buna e catalina cealalt fata e andreea... din pacate andreea s-a apropiat mai mult de cata decat mene adica mergeau la concerte dormeu una l alta se plimbau impreuna si pe mine m-au lasat balta si acum nu mai vb cu cata si ai dreptate Beautiful Disaster sunt cam fffff geloasa ptk nu suport sa se schimbe cineva asa de mult de pe-o noapte pe alta si in concluzie nu mai vb cu ea si nici nu mai vreau sa ma impac cu ea oecum mersi pentru raspunsurile voastre:*:*:*:*:*:*
Ai dreptate Beautiful Disaster sun cam fffff geloasa ptk e adica era prietena mea cea mai buna insa ak nu mai e ptk s-a apropiat pre mult de cealalt ft adica dorm una la alta merg la cocerte impreuna se plimba doar ele si pe mine m-au lasat balt asta e! si chiar dac as mai vrea sa ma impac ca e nu ar mai vr ea ptk am inceput s-o cam barfesk cu alte fete ptk si-a lut cam multe fitzeeeji ma enerveaza la maxim!:p:p:p oricum mersi pentru raspuns:*:*:*:*
viki_2528 întreabă: