| Claudia_6553 a întrebat:

cam dificila da ma rog, imi incerc si eu norocul.
am cont pe youtube dar atunci cand mi l-am facut am specificat adevarul, adica ca sunt din romania, si cine foloseste mult youtube stie ca mai nou unele video "contains content from Sony Music Entertainment. It is no longer available in your country."
deci, mai pe scurt, YT a blocat unele video in romania.
Eu vreau totusi sa le vad.Ca sa fac asta trebuie sa fac cont si sa spun ca sunt dintr-o tara unde nu's blocate video-urile.
acum vine partea grea.
Cum naiba sa-mi fac cont pentru YT dar fara sa-si dea prostii aia seama ca's din romania?
pentru cine nu stie, mai nou, trebuie sa-ti dai nr de telefon ca sa-ti faci cont, si asta nu-i destul, dupa ce dai nr de telefon primesti pe tel un mesaj cu un cod de verificare.Codul ala trebuie sa-l introduci ca confirmi cica ca esti din tara respectiva si ca sa te lase sa ai contul.
Acuma, cum sa fac eu rost de un nr de tel din stainatate? si sa nu utiam ca si daca as folosi un nr oarecare, de pe net, ca doar se gasesc o gramada, tot nu e destul.Ca daca pun acolo numarul respectiv, YT o sa trimita mesajul cu codul, numarului aceluia, nu mie.Eu n-am cum sa primesc mesajul ca n-am mobilul ala la mine.
cam complicat nu? deci ce fac?
intrebare mea e daca nu cumva stiti pe cineva din USA sau ma rog, oricunde numa nu din Romania, sa fie dispus sa-mi dea nr de tel si cand primeste mesajul de la YT sa-mi dea codul de verificare ca sa-l introduc.Ca asa o sa creada aia de la YT ca's din tara respectiva, nu din romania, si o sa ma lase sa vizionez video-urile.
Promit ca nu fac nimic rau cu nr de telefon.Am nevoie de el numa pentru inregistrare pentru youtube, si nu uitati ca trebuie sa fie din alta tara nu telefoane din romania. Daca pun nr de tel din romania youtube isi da seama, si idea e sa nu-si dea, nu?
cam complicat asa-i?
da va rog muuuuuult de tot.
Multumesc.

6 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Pff...nu, nu contează asta. Poţi încerca să vezi acele video nefiind logat şi tot ar apărea acelaşi lucru pentru simplul motiv că se ia după ip, pe care nu ştiu cum ţi l-ai schimba astfel încât să nu pară din România...

| Firefly a răspuns:

Hm... De ce nu folosesti vechiul tau cont si modifici acolo tara de origine si pui o tara oarecare (de ex.Sri Lanka)Cred ca nu are rost sa te complici sa iti faci alt cont.
happySau roga un coleg/a, prieten/a, care are voie sa vizualizeze acele clipuri, sa te lase sa folosesti contul sau.

| evafanaruto a răspuns:

Acele clipuri sunt defecte caci am prieteni din alte tarii si sunt multe dar nici lor nu le merg anumite clipuri video

| me0ank a răspuns:

Buna. Eu mi-am facut cont pe youtube cred ca acum vreo 2-3 ani si atunci am bagat ca is din ro. dar eu m-am mutat si acum stau in germania. si nici eu nu pot sa vad unele videoclipuri. apare aceeashi chestie. deci nu ii din cauza ca suntem romanilaughing

| Claudia_6553 explică:

Pai daca ar fi sa schimb IP-ul asta-r insemna sa-mi cumpar un calculator din alta tara ceea ce e imposibil

| Claudia_6553 explică:

Fireflie, nu se poate modifica.Crede-ma c-am incercat