anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema:-s. Am fost de curand.adica de 1 mai in Bulgaria. intr-un hotel, nu pot da nume.am stat 4 nopti si 3 zile. cu parintii [am 14 ani] si. acolo erau niste animatoare. gen. fete din astea care stau la kids club, si fac sho-uri cu intrebari si dansuri. etc. erau 4 fete si 2 baieti. de vreo 20, 21, 22 ani. stateam cu ele non-stop. si la mese, si la kids club. stateam cu cei mici impreuna cu ele. etc. cand am plecat. am inceput sa plang non-stop. de dorul lor. pur si simplu cred ca m-am atasat de ele. mi-am facut si poze cu ele, si mi-au dat si id lor de skype. parintii mei au zis ca nu cred ca vom mai merge acolo vreodata. si eu nu stiu ce sa fac. mi-e dfoarte dor de ele. pe skype vorbim. dar foarte putin deoarece ele sunt la universitate si au de invatat. da-ti-mi si mie un sfat. ce as putea face in cazul asta:-s. m-am atasat enorm de ele. cum ajung acasa de la scoala. intr-u repede pe net sa vorbesc cu ele. deja cred ca devine o obsesiestraight face. pls ajutati-ma...

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai mai gasit masina in parcare?

| matadoru a răspuns:

Chiar asa, bine a zis darrio2007 ma mir si eu daca ai mai gasit acolo masina ca imediat o ciordesc astia

| deya_7686 a răspuns:

Nu te alarmawinking! Daca chiar ati legat o prietenie poti sa le inviti in bucuresti intr-o vacanta pentru a le arata imprejurimile sau sa-i rogi pe ai tai ( de ziua ta, in schimbul unor rezultate bune la scoala etc) sa vizitati din nou bulgaria

| Mariiko a răspuns:

Deya are dreptate... roga-i pe parintzi tai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noroc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui s-a cam uiti de ele.in primul rand pentru ca sunt mai mari ca tine. dar ar fi o posibilitate ca ele sa vina la tine dai dat fiind ca sunt studente si cred ca se descurca.eu iti sugerez daca nu merge asta sa mai incerci in alta parte deoarece mai sunt oameni.big grin

| danny_7368 a răspuns:

Timpu-l le vindeca pe toate. Intradevar esti inca un copil dar trebuie sa ai rabdare si ai sa incepi sa te obisnuiesti cu ideea ca este foarte greu sa va mai vedeti dar nu imposibil.