| Hyacinth a întrebat:

Ar trebui banati userii care sustin ca pedofilia e normala?

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

Ar trebui dati pe mana politiei mai intai

94 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu, e dreptul la libera parere si exprimare, mi se pare normal sa vina ambele tabere cu pareri si argumente. Ca daca e un baiat unu sau una de 19 ani cu una sau una de 17 ani, nu vad nici o problema, daca ambii consimt.
La nemti daca de la 13 ani consimte, e okey, la noi de la 16 ani parca in sus e okey, deci si legea permite.

Nu e normal cand minorul e copil si nu e adolescent cum s-ar zice, cand nu trebuie sa atraga fizic, si nu e normal cand fortezi cand faci cu forta.
Ca daca te iei dupa lege, la nemti dupa 13 ani si la noi dupa 16, da pedofilia e permisa, daca minorul consimte, asa ca de ce sa nu-i lasi pe astia sa zica ca nu e rau?
Ca altfel incepem cu dictatura sub pretexte din astea, si incepem cu cenzura comunista, sa nu dam voie sa zica cineva ceva ce nu convine aluia de cenzureaza.

Asa cum sunt cenzurate si topicurile de suicid, o sa ma gandesc la asta si anume daca sa fac un forum unde permit orice discutie despre sucid, nu voi cenzura nimic, si despre pedofilie si despre orice, se va vorbi la liber fara numar. Nu se va permite instigarea la suicid, in rest orice subiect, discutie, etc.
Lasa domne omu sa vorbeasca liber despre orice atat timp cat nu insulta, nu injura, nu face misto si nu isi bate joc.

Si forumul ala daca-l fac, o sa-l fac doar cu astea doua subiecte, sucid si pedofilie, dar poate si politica pentru userii care in alte parti se simt cenzurati pe motiv comunist "propaganda". Adica un loc unde se poate vb ce in alta parte nu se poate, in rest n-are sens sa fie si subiecte comune unde se discuta peste tot.
Pai am luptat pentru libertate sau ce facem?

| Emma30555 a răspuns:

Ar trebui luati in vizor de către poliție, sa i analizeze un pic si sa ii aiba in vedere. Unii fac confuzii cum e Masotti care nu intelege exact ce inseamna pedofilie desi si el are opțiuni mai ciudate la rândul lui dar el pare inofensiv adică e vorba ca nu intelege mai degrabă si filosofează mult, pe cand altii chiar par dubioși.

| Cheo0S a răspuns:

Nu. Ar trebui pusi direct pe scaunul electric sau Mai bine castrati pe viu sa simta durerea care o provoaca, iar cei care gandesc asa numai chimic. De ce sa nu ne intoarcem in evul mediu.laughing

Politia nu are ce sa faca si nici psihiatrii cei care sunt bine pregatiti pentru asa ceva.
Ma amuzi sincer, inainte trebuie sa gandesti rational nu emotional. Dar nu are cine ce sa ti ceara. Tie si altora care gandesc ca tine.

| Emma30555 a răspuns (pentru Cheo0S):

Nu ca în evul mediu. Dar ar trebui luați în vizor și marginalizați pentru potențialul pericol pe care îl au în societate, comunitate. Măcar sa se știe cine sunt ca ceilalți sa ii evite, și dacă se întâmplă ceva sa știe autoritățile unde sa caute. Dacă ei sunt normali și nu sunt periculoși de ce nu fac cunoscuta aceasta "orientare" cum o numesti tu, cunoscuților. Gay nu se mai feresc, prietenii lor știu ca sunt gay, de ce acești pedofili nu spun public. Îți zic eu de de ce, fiindcă ei știu ca sunt bolnavi și periculoși, și nu vor sa se afle despre ei, altfel nu ar mai putea avea victime, iar tu ori ești unul dintre ei ori ești doar Gica contra...

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns (pentru Hyacinth):

Ar trebui adminii sa afle după id cine este acest om, si sa l raporteze cumva poliției sa il aiba in vedere. Macar sa stie lumea cine este, comunitatea unde locuiește. Se poate afla după id

| Cheo0S a răspuns (pentru Emma30555):

Nici gayii nu spun la toata lumea public ca sunt gay pentru ca nah mai sunt unii batuti in cap care ii judeca pentru ceea ce simt.

Mor de ras mai oameni buni, daca vrei iti zic eu adresa mea daca tot te rostesti asa la mine. Dar probabil nu ai incredere ca sunt un dubios, si cine stie daca sunt pedofil pot sa te si omor cine stie? Nu?

| Cheo0S a răspuns (pentru Hyacinth):

Da stie si toti prietenii mei stiu si nimeni nu ma marginalizeaza si da politia peste mine. Baaa mor.

Eu nu iau in deradere acest subiect. Nu am spus că esti periculos, pe online multă lume vorbește prostii. Eu stiu ca homosexualii nu se mai feresc, cel puțin anturajul lor stie despre ei, au locuri publice unde se duc, în baruri si peste tot, pe cand pedofilii fac totul pe ascuns, urmăresc copiii pe ascuns, si sunt niște oameni bolnavi, probabil nu e cazul tau, tu doar nu realizezi ineptiile pe care le spui si nu realizezi ca un copil are psihicul fragil, nu ai voie tu că străin sau membru al familiei sa il privești cu pofte sexuale, asta inseamna doar sa fi un nenorocit de om care merita sa fie la rândul lui intr-un mediu in care niște oameni cu mult mai multă forță fizică sa il privească, urmărească cu pofte sexuale, sa vada cum e sa stea cu stresul va poate cineva la un moment dat o sa l atingă sau privească sau abuzeze împotriva voinței lui, deși comparația nu e buna fiindca el adultul poate sa se apare, poate raporta situatia unei autorități sau poate efectiv sa lupte de la egal la egal sau sa pervina un deznodământ neplăcut

| Cheo0S a răspuns (pentru Emma30555):

"nu ai voie tu că străin sau membru al familiei sa il privești cu pofte sexuale"
Deci sa inteleg ca nu am voie nici sa-l privesc deloc, ca automat ma gandesc numai si numai la sex cu El. Poate sunt 30% pofte sexuale si restul e numai simpatie.
Acum inca o data sa zicem ca eu ca barbat 25-30 de ani, daca ma uit la o minora de 11-13 Ani(am dat varsta asta pentru discutie ca de la asta a plecat din intrebarea lui freddie) iar ea "consimte" adica nu o fortez cu nimic ba chiar imi da semne ca ii place ca ma uit la ea intr-un mod sexual si ajung la pettttting sau chiar sex.
Asta inseamna ca am abuzat de naivitatea ei si merit sa ajung la inchisoare? Zi?

Si un copil respectiv adolescent poate consimti, asta e parerea mea personala. Cine nu e de acord sa fie sanatos happy.
Binenteles ca se ascund sunt cazuri destul de dese de asemenea chestii si binenteles ca se ascund pentru ca lumea judeca...
De promovat violenta asupra copiilor binenteles ca sunt de acord cu tine, merita acele chestii oamenii aia si cei care abuzeaza femei cu atat Mai grav celor care fac asta copiilor, doar sunt pedofil nu? Deci inseamna ca iubesc copiii.

Tu esti tampit, cata vreme nu cauzezi probleme cuiva legea nu are nici o treaba cu tine.
Tu vrei sa aresteze orice politist un om adult ca se linge cu o fata de 13 ani? Esti bolnav si esti tipul ala de om care zice ca politia e de rahat. Cand nu are o logica in El.
Intr-adevar te joci cu focul da aia e, daca politia s-ar ocupa de toate tampeniile ar trebui sa fie jumate de oameni la inchisoare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păi nu, dar dacă îi prinzi, constituția lui Gengis Khan.

Calmate. Sau iti vezi ignor sa nu mai turui la cap. Vad ca te-ai activat rau de tot. Am atins un punct sensibil? Nu Mai incerca sa bagi "frica" in mine, ca nu sunt eu cel care abuzeaza de adolescenti.

Adevarul nu e placut intotdeauna.
Pe tine te scarbeste cam orice, nici nu ma mira ca o fac eu.

Dacă ai 30 și te dai la copii de 11 -13, unu la mana esti considerat bosorog de către acea fata care este un copil si o sa o scarbesti, o sa te considere un libidinos patetic si batran de varsta cu taica su, apoi este lege dată in Romania, informeaza te, act sexual cu un minor sub 14 ani se considera automat viol si se pedepsește cu închisoarea.

| Emma30555 a răspuns (pentru Hyacinth):

Nu l mai lasa sa te enerveze, o face special. In realitate nu are curajul nici sa salute o fata probabil. Vorbește asa doar că să socheze, sa atraga atentia, asa cred, un pedofil real nu cred ca ar fi atat de prost incat sa se dea singur de gol chiar dacă e mediu online,, dar da, ar trebui raportat fiindca promoveaza pedofilia ceea ce contravine legii dacă nu ma înșel

| Mosotti a răspuns (pentru Emma30555):

Pedofilie eu ma refer la relatia dintre un major si un minor, si consider ca nu e problema de ex cum am zis, daca minoru e adolescent cand arata atractiv si poate avea o relatie.
Nu ma refer la relatie cu copii efectiv adica de 10-11-12 ani, sau pedofilie in sens ca majorul forteaza, violeaza minorul.

Daca fata are 16 ani si baiatu 18, 5 ani ce are? Nu vad o problema, si nici legea nu vede, daca fata de 16 ani consimte.
Ca tot pedofilie se numeste si asta de fapt.

Doar atat consider okey.