Atunci pui in reguli asta, si e altceva, dar deocamdata pe nici un forum nici extern nici de la noi nu exista aceasta regula considerandu-se ca, contravine democratiei.
Si aici e putina cenzura, adminul mai sterge chestii din astea, dar in alte parti nu.
Daca e de acord cu crimele si ar face o crima, e treaba lui, e opinia lui personala.
Am zis ca ma gandesc daca sa fac un forum exact cu teme din astea, sa se vb liber orice despre, libera exprimare la maxim, afara de instigari.
Adica pentru cine se simte cenzurat in alte parti.
Citeste si aici de ex la softpedia:
https://forum.softpedia.com/......-conditii/
Sa vedem unde scrie ce zici tu.
Dupa reguli ai voie parere necenzurat dar fara insulte, injuraturi, misto-uri, etc!
Adica e interzis sa zici "gunoiule, prostule, handicapatule, curvo, dobitocule", ai voie sa faci pe altcineva dobitoc care nu e pe forum, de ex mmuie psd ai voie sa zici.
Dar nu e interezis "ma atrag pomii si as face sex cu ei, mie mi se pare normal asta", bine, la un topic aferent, nu la istorie sa zici asta, la un topic de ex "Ciudatenii sexuale" sau "minoritati sexuale".
E interzisa calomnia, rasismul, instigarea la nu stiu ce, propaganda (desi aici e cenzura mascata si pe softpedia).
Politia nu le face nimic daca le zici ca cineva zice ca e normala pedofilia, te dau aia afara, politia face ceva daca actioneaza un pedofil, daca incearca sa agate un copil sau altele, si are probe.