Eu am fost la vara mea si am dormit 2 noptzi la ea.si in prima noapte la 4 dimineata i-am zis ca mie foame si cica mi-o trebuit cartofi prajitzi la ora aia si mi-o facut cartofi al ora 4. dar eu jurr k nu imi aduc aminte si o zis si varamea si fratesu adica varumiu si taicasu k e adevarat pentru ca m-or vazut.si mai vb cateodata noaptea.intr-o noapte am cantat k m-o auzit maicamea...![]()
Eu vorbesc in somn...de exemplu ''vezi ca i pix pe coada''
. asta este cea mai tampita chestie pe care am zis-o in somn. iar vecinul meu este somnambul...se plimba prin casa cu ochii inchisi, iese pe scara... l-am intalnit acum un an pe scara... l-am luat de manuta si l-am dus in pat. dimineata nu mai stia nimic
Eu nu am probleme din astea. Dar o verisoara a prietenie mele, a dormit la prietena mea si in seara aia am dormit si eu acolo
Si la vreo 2 noaptea vorbea in somn si eu m-am speriat si am tipat
Si pana la urma s-a trezit
Aseara o prietena a dormit la mine bine inteles ca neam culcat in dormitor iar pe la 4 dimineata cand s-a dus la baie ma gasit dormind in canapea in living dimineata vorbind mi-a spus ca odata s-a trezit din somn si ii cerea fratelui ei geanta : da-mi geanta! unde e geanta!
Acum nu mai am probleme cu somnul
poti sa faci ce vrei cu mine cand dorm ca eu nu imi dau seama
dorm neintoarasa![]()
Dar...cand eram mica mi-a povestit mama ca intr-o noapte dormeam si ii ceream inghetata si ea m`a intrebat de care vreau si eu am zis ca vreau de ciocolata
)
Si eu mai am pb cu somnul...ma mai trezesc, mai vorbesc...cateodata sunt constienta si incep sa rad, ca imi dau seama ca vrobesc aiurea, cateodata nu, o tin pana in panzele albe cu ideea mea. Martore sunt colegele de camera de la camin![]()
Cel mai des mi se intampla cand se apropie sesiunea. Cred ca de la stres...ba chiar dupa un examen, noaptea, am spus o definitie intreaga...
eu rad prin somn si odata m-am ridicat din pat si i-am zis lu' mama ca ma duc la bucatarie si cand am ajuns pe hol m-am intors inapoi
chestia tare e ca nu imi aduceam aminte nimic, mi-a zis mama a doua zi dimineata ce am facut
Am facut si eu asa odata
m-am ridicat din pat si m-a intrebat mama: "dar unde te duci?" dar eu :"la gara sa intorc ceasul""
dar nu imi amintesc absolut nimic
Cand eram mica mi-a spus mama ca am tipat in somn ' Peter Pan salveaz'o pe Micutza Sireena' asta probabil din cauza deseelor si apoi am cazut din pat.
Cam in fiecare noapte :d cea mai funny a fost atunci cind prin somn i-am cerut mamei sa-mi aduca o geanta din piele de om...
Tzucu întreabă: