| XutZu1997 a întrebat:

Asteptati scoala?

Răspuns Câştigător
| Byencutzz a răspuns:

laughing)) cu mitraliera

10 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Nu.astept cu nerabdare vacanta de vara din 2011.

| TeoPT a răspuns:

Nu. am o lene de zile mari in mine. abia imi fac temele de vacanta.si ma asteapta un an greu (clasa a 8a). nu prea am de ce sa fiu nerabdator. sau, ar fi un lucru. vreau sa scap de generala cat mai rapid si sa intru la liceu.

| fluturas a răspuns:

Nuu x_x

| Luori a răspuns:

Sa zicem ca da, insa nu astept sa ma trezesc dimineata deloc!

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Eu sincer da.Am trecut a 9 a si m-am transferat la o scola noua unde nu cunosc pe nimeni nici din clasa nici dintre profi.Sunt foarte curioasa sa-i cunosc pe toti cei cu care imi voi petrece urmatorii 4ani de viata.Sigur dupa ce o sa ajung sa-i cunosc pe toti(vreo luna-doua) o sa-mi treaca entuziasmul de la inceput, dar oricum abia astept sa vad cum e viata la liceu.

| NoMusicNoLife a răspuns:

Da! :X de abia astept sa ma vad cu colegii si profii si sa vad unde ne muta. ca acum ne unim cu o alta clasa si ne muta in alta sala :X. Sincer, a fost super in vacanta, dar ca deja de app 3 luni m-am cam plikty si vreau sa merg la scoala :X

| Necunoscută a răspuns:

Sincer? Dalove struckAbia aştept să văd clasa, şcoala, profesorii, colegii, tot ce aparţine de şcoală!love struck

Tu treci în a 7-a, nu?happy

| foxi a răspuns:

Dar ce? A plecat in vacanta?

| georginika a răspuns:

Pe de o parte da, pe de alta nu. Abia astept sa`mi revad colegii, dar cand stiu ce ma asteapta anul asta...mai bine nu laughing)

| Ioana22B a răspuns:

Sincerbig grinA si NUlaughing...NU pentru ca mie atat de bine sa ma trezec la ora 13laughing si sa lenevesc toata ziua fara sa am nici o grija... iar DA pentru ca acum voi trece in cl a 9-a si abia astept sa vad cum o sa ma inteleg cu noii colegi si sa imi fac multi prieteni noi:Xbig grin TUsmug?

Întrebări similare