anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atatia oameni cu functii in conducerea unor departamente ce apara omul, si libertatea cetateanului, au carnete de soferi si masini. toti au dat spaga pentru a lua carnetul de conducere.deasemeni se practica si acum cu aceiasi fervoare si stie toata lumea; nu dai nu iei.de ce nu se face ceva in privinta asta? nu e normal sa inveti sa platesti scoala, sa platesti examenul si sa mai dai si spaga fiindca este un prost care crede ca el are cel mai putin si toti trebuie sai de-a lui.am dat de carnet de trei ori fara spaga.nu am luat.ma lipsesc fiindca mi s-a spus in fata. nu am nevoie de carnet cumparat ci de unul care sa ateste pregatirea mea ca sofer. ce credeti? daca am presa subiectul putin credeti ca s-ar rezolva?

Răspuns Câştigător
| Linda a răspuns:

Si dupa parerea mea este unul din ceeeele mai prost gestionate servicii pentru cetateni din Romania. Eu nu am dat spaga, am facut scoala de doua ori si la patra examamniare am luat. Eu as mai incerca. (Intre timp am scris si unui ziar local despre macinarea de nervi care este examenul pentru a deveni sofer. )

6 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Poate doar in campania electorala prezidentiala altfel...

| cristi27 a răspuns:

Sant multi care il iau cu bani si din cauza asa zisilor oameni ai legii se intampla o gramada de nenorociri in tara, o gramada de accidente in care mor multi oameni si din cauza cui? Ei isi umple buzunarele cu bani, isi fac case, isi iau masini si oameni mor pe capete pe soselele din Romania si pe nimeni nu intereseaza.Nu stiu daca noi am putea face ceva, este prea mare reteaua, sunt mana in mana toti si este foarte greu sa faci ceva...asta e traim in Romania tara tuturor posibilitatilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spun ca opregatire buna, foarte buna trebuie. o cunoastere perfecta a regulilor de circulatie si o buna stapanire a volanului. dar de asta se face scoala. iar spaga ca sa iei examenul este un abuz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spun ca opregatire buna ,foarte buna trebuie.o cunoastere perfecta a regulilor de circulatie si o buna stapanire a volanului.dar de asta se face scoala.iar spaga ca sa iei examenul este un abuz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spun ca opregatire buna ,foarte buna trebuie.o cunoastere perfecta a regulilor de circulatie si o buna stapanire a volanului.dar de asta se face scoala.iar spaga ca sa iei examenul este un abuz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică: