| Fatamuntilor a întrebat:

Ati auzit expresia,,A intoarce si celalalt obraz"?
Oare se merita sa te lasi umilit,jignit,ranit doar de dragul dragostei de oameni?
Cert este ca razbunarea nu e buna,de iertat, si mai ales de uitat e mai greu.
Gasirea unor argumente logice nu e cale mai buna?

Răspuns Câştigător
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Daca intorci si celalalt obraz risti sa te ia toti de prost si sa te arda cu fiecare ocazie. Daca toti iti stiu de frica nimeni nu se complica inutil cu tine.
A, si verbul ''a merita'' nu este reflexiv. Nimic nu ''se merita'', eventual merita!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuie sa se raspunda in acelasi hal cum o face vinovatul ca sa nu ramana starea de amar in sufletul celui care nu a produs cearta.

| Fatamuntilor explică (pentru mgtow):

Asta seamna a razbunare, nu face bine sufletului!

| Polaris a răspuns:

Esența creștinismului, face chiar fff bine sufletului să fii docil și castrat. Dar bucuria sufletului nu e scopul. Deci „de ce atât de moi? grăit-a Zarathustra".
Dar răzbunarea e totuși puerilă, patetică, lipsă de timp. Refularea urii e aceeași. Nu există nicio cale de mijloc. Trăim să ne contrazicem pe noi înșine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Gasirea unor argumente logice nu e cale mai buna?" ba da, dar ce "argument logic" poti gasi la unu care doar injurand poate vorbii sau socializa cu alta persoana. cuvinte frumoase sau bune nu intra aici, doar o palma sau un pumn. da stiu, suna a mitocan, multi ani la liceu am zis "lasa ca nu are nimic, lasa-l sa zica " dar am vazut ca tot continua. Si asa cand s.-a intamplat prima oara sa dau, dupa aia cuvintele au incetat, si ma gandeam de ce nu am facut-o mai inainte. si nu am fost nesimtit ca l-am batut pe ala, as fi fost daca as fi continuat sa o fac, zic eu.

| Mechanix a răspuns:

Dacă e în scop de autoapărare, nu văd care e problema.

Întrebări similare