Din putina mea experienta bucatarii sunt exigenti in toate domeniile, in afara de bucatarie.Desigur s-ar putea ca exigenta lor sa fie doar o coincidenta de caracter, nu neaparat un defect profesional.
. Oricum referitor la cina mentionata de tine, amandoi(pe care ii cunosc eu) sunt foarte rabdatori cu nevestele in bucatarie, chiar daca niciuna nu poate gati aproape deloc
.
Acum depinde ce fel de bucatari sunt ![]()
Daca au numai o shaormarie, ca patronul TPU, apoi se bucura cand cineva le mai face si lor un gris cu lapte, ceva ![]()
Dar daca au mancat de toate, pe 5 continente, ca mine, orice incercare nereusita a consoartei de a ma otravi cu tocanita se lasa cu scandal si amenintari de : sa-ti faca maica-ta daca a mea nu e buna! ![]()
Deci, sa ne intelegem: te mariti cu un bucatar bun, macar spala vasele cum trebuie!
M`am gindit si eu la asa ceva
In orice caz as incerca, iar daca ar face critici foarte exigente, m`asi folosi putin de mila sa
i`as zice cu niste ochisori ca ai motanului din Shrek " Scuze, insa am incercat mult sa fac in asa fel ca sa-ti placa, m`am straduit, sa stii... " sunt sigura ca nu va reactiona indiferent
Da. de ce nu?
Nu trebuie sa iti ocupi tot timpul in bucatarie, facand mancare.
foarte ook!
Ai putea incerca ![]()
Ar fi foarte bine, si prietenele tale ar fi multumite ca stai mai mult timp cu ele. avand si desetruri delicioase