Din cauza plozilor, scuze, dar altfel nu le pot zice, care au niste probleme existentiale cat se poate de grave.
stii? o vreme suporti, dar la un moment dat te saturi si renunti.
si eu am renuntat o luna, credeam ca vom scapa macar de jumatate din plozi o data cu inceperea scolii, dar m-am inselat.am revenit pentru cei care merita, dar la un moment dat o sa renunt si eu.sunt sigura de asta.
totul a inceput in momentul in care calitatea a incetat sa mai conteze si cantitatea a devenit mult mai importanta.
Si in locul lor vin pusti de 10-15 ani care cersesc fundite, sunt complexati sau plictisiti de viata, mor dupa JB si au probleme grave ca nu stiu sa sarute
Si te mai intrebi de ce nu mai intra lumea pe site
Din cauza astora care nu au nimic de facut toata ziua decat sa puna intrebari la misto. Din cauza copilasilor care isi posteaza exercitiile impreuna cu mult visata "funda" si spera sa obtina ceva
Multi copilashi din-astia viseaza sa fie experti si parasesc site-ul pentru ca realizeaza ca asta nu se va intampla![]()
Dar si oamenii normali la cap parasesc site-ul pentru ca s-au saturat de valul asta de prostie venit de la copiii de 10-15 ani. Eu personal nu vreau sa il parasesc, in ultimele luni a devenit o parte din viata mea. E site-ul pe care intru cel mai des.
Da am observa
poate din cauza ca au intrat prea multi pitici si pun intrebari de rah. si de alea legate de desene animate. justin bieber etc toata lumea cere funda. se gasesc o gramada de intrebari fara rost. inaitne sigur era mai bun site-u
LIME04 întreabă: