| marya a întrebat:

Ati visat vre o data ce o sa vi se intample?

Răspuns Câştigător
| Contrast a răspuns:

Da, ceea ce am visat era metaforic si nu mi-am dat seama de faptul ca visasem acel lucru, care mi s-a intamplat cativa ani mai tarziu dupa vis! Pe cand mi-am dat seama ca visasem ce avea sa mi se intample era prea tarziu sa mai schimb ceva, plecase baba cu colacii! big grin

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sa speram ca nu.In ultima vreme am numai cosmaruriwhistling

| cornel a răspuns:

Mda ca un deja-vu

| mymy a răspuns:

Pai numi aduc aminte deci se intampla ceva si eu am mai vazt img asta cum zice cornel ca un deja-vu(adica ai mai trait asta )winking

| mymy a răspuns:

Pai numi aduc aminte deci se intampla ceva si eu am mai vazt img asta cum zice cornel ca un deja-vu(adica ai mai trait asta )winking
fundoi? :X laughing

| TrOlLeR a răspuns:

Da. odata am visat ca eram dupa un gard mare si un caine dupa mine care latra si voia sa ma muste si cand ma tresesc il gasesc pe cainele meu care era dupa un gard mare! P. S l-am vazut pe geam

| danny105 a răspuns:

Am visat odata ca am gasit un portofel plin cu bani sub patul meu. Cand m-am trezit am inceput sa scotocesc sub pat. L-am gasit pe al meu. Era gol laughing

| Felline a răspuns:

Da, de obicei cand e ceva rau, iti arata intr-o varianta mai ciudata dar rezultatul e aceelasi.De ex trebuia sa merg la o fata si am visat ca eram Milay Cyrus si ca mergeam cu Lily la plaja(adica i-am promis)dar eu uitasem.Asa ca am plecat, uitand ca trebuia sa ma intalnesc cu acea fata. Dar mi-am amintit si am chemat-o si pe ea. Iar doua zi a plouat si nu am reusit sa vin la ea dar taicasau a mers cu masina la mine acasa si a adus-o si pe ea :X. Apropo, nu-mi place deloc Miley Cyrus si de asta a fost un fel de cosmar laughinglaughing.

Întrebări similare