| AGGA a întrebat:

Azi mai mult ca alta data am remarcat lucruri care m-au dezamagit atat de mult incat nu m-am putut abtine sa nu va zic si voua. Veneam spre casa de la liceu si in fata mea a aparut o gasca de copii majoritatea avand varsta de 9-10-11 ani (cu aproximare) evident se remarcau prin comportamentul obraznic, injuraturi si tigara nelipsita din meniu, nu bine am facut 2 pasi cat am ajuns la trecerea de pieton si in intersectie se injurau alti 2 soferi care mai de care cu vocabularul "de invidiat" mai sa se ia la bataie ca doar care o fi avand prioritate. Dupa ce am reusit sa trec si de cei doi soferi in fata mea era un grup de adolescente pe care le-am privit fugitiv si mi-au aruncat o privire rautacioasa dupa care s-au intors si au strigat dupa mine:"Ce vrei tu? ce te uiti asa? vezi ca de te prin asa iti dau? bip, bip...", mi-am continuat drumul fara sa le dau prea mare importanta si nu mi-a ajuns ce am vazut ca nu bine sosita in fata blocului alti 4 vecini se certau de mama focului pe locurile de parcare. Acuma din cate am vazut eu vreau sa va intreb: la ce naiba i se mai spune oras daca nu se deosebeste cu nimic de o jungla? fiecare traieste pentru el si dupa propriile-i legi. De cand au ajuns oamenii asa de rai uni cu alti? Crede-ti si voi ca daca lumea asta continua asa o sa ajungem sa ne omoram uni pe alti din nimicuri?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habitatul numit oras este foarte pe plac maimutelor.Acest loc este considerat de catre debitoace un loc de imprechere si lupta pentru suprematie. Din pacate acest fenomen se amplifica, in fiecare dintre noi, nelipsind urma pe care acestea le-au lasat adanc impregnate in istoria umanitatii. Daca unele exemplare incearca sa se debaraseze de acest comportament nu o sa reuseasca deoarece locuiesc intru-un loc neprielnic care intr-un sfarsit o sa-l transforme si pe el in maimuta.Lasand la o parte ironia, parerea mea e ca maneaua a avut un impact masiv in transformare, acest impact mentinandu-se si astazi.

4 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Cred ca aproape s-a ajuns sa ne omoram intre noi pentru nimicuri.

Este lumea in care traim, din pacate.

"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."

| elyssa20 a răspuns:

Din pacate, rautatea este unul din lucrurile pe care nu le putem schimba in lume, oamenii au inceput sa aiba cultul banului si atit.
Sa stii ca multi se categorisesc drept oameni, dar nu au pic de omenie in ei. Sunt de un sadism de neinchipuit, de o cruzime sadica dusa la extrem! pupici si exact cum spune si » ℓøяε :"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."

| noob a răspuns:

Bine ca sunteti voi usa de biserica!

| luvme a răspuns:

Cred ca da... Ne intoarcem in timp... fara civilizatie, fara nimic.