| Christinne a întrebat:

Azi mi s-a intamplat o chestie destul de aiurea, poate aveti impresia ca exagerez, ca si prietenii mei sad Astazi am lovit un catzelush cu masina, si ma simt groaznic, nu imi explic de ce. Nu a fost vina mea, pentru ca pur si simplu de pe margine strazii sub masina, am franat cat am putut, si crezand ca l-am evitat, sau ca s-a intors, mi-am continuat drumul. Insa cand m-am uitat in oglinda...era in mijlocul strazii, intinssad Si cand m-am intors, era o mare pata de sange in locul ala.

Ideea e ca ma simt foarte prost, nu stiu ce pot face sa ies din starea astasad

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Asa am patit si eu cu parintii mei in concediu.Nu este vina ta, el era in drum si nu ai avut cum sa il eviti. Faptul ca te-ai intors dupa ce ai pus frana demonstreaza ca ai o inima mare.Cred ca te vei simti mai bine daca hranesti un alt caine si ai grija de el, eu astfel m-as simti mai impacata cu mine.

| Luori a răspuns:

Asa cum ai spus nu este vina ta. Ca sa iti treaca ai putea sa te plimbi putin, sa iesi la o plimbare si sigur vei gasi ogramada de-a caini pe strada carora le poti da ceva de mancare si o mangaiere blanda.

| Lorelai a răspuns:

E normal sa te simti asa. Orice om normal s-ar simti rau daca ar lovi un animalut cu masina. Dar a murit pe loc catzelusul? Daca nu erai sigura, trebuia sa te duci sa vezi. Poate il puteai ajuta. Te simteai mai bine daca faceai asta, a fost o greseala, insa nu trebuia sa fii nepasatoare si nu te intereseze ce a patit catzelusul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu a fost vina ta poate ca a fost vina catelului pentru ca el s-a bagat in fata masinii
nu e vina ta!