Esti baiat bun. Si eu la fel gasesc persoane care incep sa imi destainue mie probleme lor, sa imi spuna ce ii apasa ce nu... se pare ca nu esti singurul
Si da, adevarat, una ca el, insa macar pe jumatea lui, ce, tu nu ai fi vrut una ca Megan Fox?
Normal ca da, de asta ne compromitem majoritatea ca de nu neam compromite am ramane depresivi si virgini, o sasi trimit un documentar
Eu nu cred ca ma incadrez in nici una adica eu nu ascult manele, nu as fi atat de nesimtit cu o persoana pe care o vad prima oara si toate cele enumerate.
Eu sunt mai rau ca toti...
O duc direct la un film sa fiu sigur ca nu-i fac o impresie gresita, iar dupa ce se termina putem discuta filmul, si uite asa o prima intalnire reusita (dar nu prea).
Ma simt la prima parte - aia care arata mai bine pe Facebook =]]]
Btw, saracul catel...
Mi se pare mie sau fata are un pic de minte de copil? partea de la sfarsit ma face sa cred asta, cat despre tipurile de masculi nu ma regasesc in niciunu complet, insa sunt cam cate unu din fiecare mai putin cocalaraul
De ce nu mi-ai spus pana acum ca le ai cu fuga? Poate iti gaseam un post undeva...
Adica iti doresti ignorul? Poate sunt eu dilache, dar asta inseamna la mine.
Omg, o spui de parca as pierde ceva. Esti un oarecare de pe internet. Nu te-am vazut niciodata, conversatiile pe care le-am avut, in proportie de 95% au fost la misto si caterinca. Crezi ca imi pasa daca imi dai ignore sau nu?
Poti sa o inchizi sa nu intre praduitorii peste tine!
Sar eu peste poarta!
Cand auzi tu o cazatura, sau eventual pe Leo fericit muscand din mine sa stii ca am ajuns si sa vi sa ma salvezi.
Sa nu ma faci sa astept, ca nu stiu cat de cuminte e Leo!
Sa fiu sincera, a mai mancat unul mai devreme. Deci, ar trebui sa fi in ''siguranta''.
Multumesc. Frumos din partea ta, insa nu sunt doar d eun an aici, ci din 2010, insa asta e cont nou, celalalt vechi i-am uitat parola si nu am mai intrat pe el.