Asta e raspunsul mult asteptat? Cred ca parasesc discutia, deoarece parerea mea se regaseste si mai sus, in ce si-au exprimat altii.
Gindesti pentru tine, nu pentru altii. Asta o poti face doar cand esti in papucii aluia/aleia, ca sa zic asa. P.S. FANTEZIIIII? Ba nene, deci eu ascult metal. Preponderent. Daca de miine ma taie ca iubesc brusc jazzul si efectiv nu mai suport metalul, ce fac? Daca ai jurat chipurile sa petreci restul vietii cu o gagica, si te taie ca esti gay la un moment dat (oarecum similar cazului de fata, desi nu identic), te apuci sa mimezi tot restul vietii ca nu esti asa? Sa te simti tu mizerabil si aia de linga tine? Decit un copil cu doi parinti care se simt mizerabil in contextul dat, nu mai bine un copil ok cu doi parinti, fiecare in treaba lui?
" te apuci sa mimezi tot restul vietii ca nu esti asa?"
Asta e ceva ce pare logic unei societati care nu e "condusa" in proportie de 80% de biserica.
Asta e ceva e pare logic unei societati a caror oameni sunt suficient de educati incat sa nu intefereze cu viata altor indivizi cand nu e cazul.
"Sa te simti tu mizerabil si aia de linga tine"
Abia asta e mentalitatea unei societati careia ii lipseste educatia aia adevarata si e compensata de povesti cu zei si nationalism prost inteles. Raspunsul meu, desi probabil nu conteaza, e da. Trebuie sa te simti mizerabil ca sa fii in normele bisericesti si conservatoare... ca daca religiosii si convervatorii sunt tinuti inapoi, de ce altii sa faca ce vor?
Pai da, exact. Sa o vezi pe viitoarea mea fosta nefasta. Ea nu intelege ca mi se rupe daca de miine o sa aduca 100.000 EUR pe luna in casa. Nu poate concepe faptul ca a devenit o persoana pe care nu mai vreau sa o inghit pentru ca o iau razna. Si imi consum cea mai mare parte a energiei ca sa nu fac nino-nino in loc sa imi vad de treburile profesionale, de copchil, de mentinut ordinea din jur, etc. Si nu e ca si cum ea nu mai poate de dragul meu, dar fix cum zici tu - imbecilizarea crestina ca domle nu se poate sa divortezi, copilul are nevoie de doi parinti. Si ce, daca divortam, o sa aiba doar unul? P.S. Faza cu ala care a cistigat Miss Olanda mi se pare cacarea risului, de-a dreptul penibil. Pe de alta parte, daca s-a votat cum s-a votat si a iesit ce-a iesit, ne apucam noi sa judecam, care votam mereu analfabeti si hoti sa ne conduca? Prefer sa aiba Miss Romania penis dar sa nu mai vad in politica personaje ca Ciuca, Firea, Piedone, sau Ciolac, decat invers.
ariana_5123 întreabă: