Buna![]()
da, este posibil sa fie si asta un motiv.mai bine mergi la un doctor sa-ti faci un control.este mai bine sa previi, sa iei lucrurile din timp
iar despre celelalte probleme:oamenii fug de tot ceea ce este diferit si gresesc. unii dintre noi au atat de multe de oferit odata ce-i cunosti cu adevarat.
deci sterge-ti lacrimile si gandeste-te ca intr-o zi o anumita persoana isi va da seama ca interiorul este mult mai important si va stii sa te aprecieze si sa te iubeasca cu adevarat.
mult succes in continuare si nu uita sa zambesti, pentru ca ai toata viata inainte si lucrurile se vor rezolva incet incet, cu timpul![]()
pupici:*:*
Buna Cristi, nu te lasa infrant de problemele pe care le ai, in comparatie cu multi altii, tu poti sa-ti vezi de viata ta, chiar daca ai unele probleme pentru care te simti neindreptatit. Este trist ca ai suferit un accident dar acest lucru s-a intamplat mai demult si trebuie sa te obisnuiesti cu tine, in raport de potentialul care ti-a ramas.
Esti un om bun, cu un suflet mare, ai ce sa oferi unei eventuale fete ce va apare in viata ta, nu trebuie sa disperi, bine ca ai avut norocul sa supravietuiesti accidentului.
O sa-ti dau un exemplu, un caz despre care am auzit in acest an, un baiat suferind de distrofie musculara, legat de scaunul cu rotile, s-a casatorit si acum va avea o familie implinita, sotia lui va naste in luna septembrie a acestui an. El este bolnav de la varsta de 5 ani si totusi si-a gasit perechea, vei vedea ca si tu o sa ai acest noroc daca vei socializa si vei privi pozitiv viata. A-ti plange de mila este distructiv si te indeparteaza de oameni, care nu sunt dispusi sa-ti asculte tie necazurile, pentru ca fiecare dintre ei le are pe ale lui.
Ai incredere in tine si vei vedea ca, ce consideri azi un mare necaz, va dispare din viata ta, cu conditia ca tu insuti sa te consideri un om ca toti ceilalti, fara a-ti pune in evidenta dizabilitatea de care suferi.
Unii au unele probleme de sanatate, altii altele, dar suparandu-te te vei imbolnavi si atunci vei vedea ca nu ai rezolvat problema ta.
Eu iti doresc multa sanatate, incredere in fortele tale, multa rabdare, intelepciune de a-ti pune in evidenta calitatile pe care sunt convinsa ca le ai.
Din pacate plansul nu rezolva nimic, dimpotriva strica... te baga in depresie. Am inteles ca ai trecut prin multe greutati, dar ca tine mai sunt si alti oameni. Gandesete-te la unul ca tine si care mai are si copii nearanjati, cei care sunt legati de pat si nu au ocazia sa fie evitati. Stai de vorba cu tine insuti, schimba-ti gandirea in pozitiv, fi vesel si glumet, spune ca ce bine e ca nu vederea ti-ai pierdut-o... si sa vezi ca daca tu reusesti sa te shimbi. se vor schimba si cei din anturajul tau, te vor accepta pentru ca vei deveni ca ei. Pune mai mult accent pe ce ai, nu pe ce-ai avut din sanatate. Rabdarea si socializarea te vor readuce pe drumul placut al vietii! Toate bune!
Aaa. da e trist, dar ce ar trebui sa raspund? da cred ca ochii te pot durea si de la plans, dar nu lacrimile ci sentimentele dor
Da te pot durea ochii de plins. trebuie sa tii regim pentru diabet. sa maninci supe; ciorbe; minaruri. fara prajelii si dulciuri. fara bauturi acoolice. ceaiul de afine sau pastilele de afine te ajuta. vezi sa ii ceri doctorului de diabet pastile iei 2 pe zi sa iti scada glicemia. poti gasi pe net o iubita. incearca pe site-urile; www. perecheata.ro; www.sentimente.ro. mult noroc. si optimism vei gasi eu am cautat 6 luni si am gasit. fa-ti conturi pe site-uri si vorbeste pe mess cu fetele. daca esti sincer si te ti de cuvint gasesti pe cineva.nu ai voie sa iti faci nervi la diabet
Ai grija caci cu diabetul nu e de joaca deloc, incearca sa respecti programul stabilit de medic si alimentatia caci conteaza foarte mult.
Oamenii in general evita pe oricine e diferit(fie ca fizic sau psihic) sau pe oricine are o parere diferita de a lor.
Nu mai pune la suflet parerea persoanelor care nu sunt importante pentru tine, caci asa iti faci mai mult rau decat tine.
Sterge-ti lacrimile si mergi inainte.Multe ti se vor intampla in viata si trebuie sa le infrunti pe toate, nu sa fugi de ele.Fii tare! Si nu-ti pierde vreodata speranta, zambetul si visele.
Da! Te pot durea de plans, un plans amar, de nimeni stiut, noaptea, cu nasul in perna, intors sa nu te vada nimeni...Lumea asta e asa de rea si de egoista incat nu se gandeste :daca as fi fost eu? Si intr-o zi, cand necazurile dau si peste ei, se vor intreba cum ai rezistat si vor dori sa stie de unde ai gasit puterea sa mergi mai departe!
E greu, dar fruntea sus! se va gasi undeva si,, jumatatea "ta!
Succes!
Invinge-ti lacrimile cu un zambet chiar si atunci cand doare... oricat ai plange lumea nu se opreste in loc pentru durerea ta, viata trebuie traita asa cum este ea...fi tare si optimist.Multa bafta